Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Få unik indsigt i valg og demokrati i verdens brændpunkter og afkroge

Karin Bergquist

Karin Bergquist

Journalist, valgobservatør og ekspert i demokrati og globale anliggender.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Karin Bergquist

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Oplev journalist, valgobservatør og ekspert i demokratiske valgprocesser, Karin Bergquist, når hun tager jer med til verdens brændpunkter og afkroge i demokratiets tjeneste. Med hendes særlige baggrund som udsendt på mange valgmissioner i bl.a. Mellemøsten og Afrika, giver hendes foredrag enestående indsigt i demokratiske processer og internationale udfordringer.

Et foredrag med Karin Bergquist giver jer:

  • En unik indsigt i komplekse politiske processer i verdens brændpunkter og afkroge
  • En øget forståelse for kulturelle barrierer, konflikter og kommunikation i særligt afrikanske og mellemøstlige lande
  • En personlig fortælling om at arbejde som udsendt af Udenrigsministeriet

På mission for Udenrigsministeriet i demokratiets tjeneste

I en verden fyldt med komplekse udfordringer og hastigt skiftende dynamik, står organisationer og virksomheder over for at navigere i et globalt landskab, der kræver dyb indsigt og strategisk håndtering. Karin Bergquist bidrager med værdifuld hands-on viden og perspektiv, der rækker ud over de vante grænser. Hendes baggrund som journalist, kommunikationsrådgiver og ekspert i demokratiske valgprocesser giver hende en unik indsigt i komplekse politiske og kulturelle processer i nogle af verdens brændpunkter og afkroge.

Udover at være valgobservatør af en lang række valg i bl.a. Mellemøsten og Afrika, har Karin skrevet en bog om unge i Iran, trænet journalister i Tunesien, styret konferencer for Udenrigsministeriet samt rådgivet organisationer og ambassader i strategisk kommunikation. Hun har arbejdet fem år i Afrika, Mellemøsten og Asien såvel som har boet i Marokko, Iran og Yemen. I rygsækken har hun en master i Kommunikation, Samfundsøkonomi og Planlægning fra RUC samt studier i filosofi og sociologi fra Paris. Karins flydende fransk har sendt hende til Nord- og Vestafrika, men hun har også haft missioner i bl.a. Jordan, Pakistan, Kasakhstan, Ukraine og flere gange i Tyrkiet.

Karin bidrager med en dybdegående indsigt i globalt demokrati, internationale relationer og kommunikationsstrategier, hvilket giver perspektiv og lægger op til dialog. Book Karin Bergquist og lad hende være jeres guide ind i demokratiets fascinerende maskinrum.

Se foredrag med Karin Bergquist
Karin Bergquist foredrag

I demokratiets tjeneste: Valgobservatør i verdens brændpunkter og afkroge

Hvad laver valgobservatører, og hvorfor bruger de flere måneder på at observere et enkelt valg? Hvordan navigerer de i farlige zoner og politiske storme? Karin Bergquist tager jer med helt tæt på, når EU og OSCE arbejder på at styrke nye og skrøbelige demokratier i verdens brændpunkter og afkroge. Hun deler sine erfaringer og sin viden, og fortæller om arbejdet, både som korttidsobservatør, men især som langtidsobservatør, der strækker sig over to måneder fordelt før, under og efter et valg.

Karin tager jer bl.a. med til Tunesiens første frie valg efter de arabiske oprør i 2011, til Tyrkiet i 2015, hvor 115 mennesker døde i et terrorangreb og flygtningekrisen brød ud, og til et Corona- og uropræget Ghana i 2020. I kommer også med til 2023’s vigtige valg i Tyrkiet, hvor Karin har været observatør tre gange – bl.a. arbejdede hun to måneder nær grænsen til Iran, Irak og Syrien.

Hun fortæller levende om, hvordan det er at dumpe ned i et samfund, hvor man kommer tæt på beslutningerne om et valg og får indblik i landets politik, medier og organisationers kamp for at komme til orde. Hun fortæller om samfund, hvor demokrati først nu er ved at blive formet, og hvor folk kæmper for deres stemme og demokratiske fremtid. Valgsvindel er i dén grad i spil, og valgobservatørernes analyser er med til at nuancere det globale syn på verdens nyere demokratier.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Karin Bergquist

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Karin Bergquist