Henter Indhold ...

Sara Maria Franch-Mærkedahl

TV-vært, model og forfatter

Sara Maria Franch-Mærkedal er kendt for sine glamourøse optræden i Vild med dans og flere værtsroller på tv. Nu fortæller den populære vært i et gribende og personligt foredrag om et liv påvirket af angst. Sara Maria åbner op for tabuet, snakker om angsten, accepterer den og inspirerer sine tilhørere til at tro på, at det kan lade sig gøre at overkomme den.
Photocredit: Flemming Leitorp.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Sara Maria Franch-Mærkedahl har i mange år arbejdet som tv-vært, senest som vejrvært på Go’Morgen Vejret på TV2. Mange kender hende nok også fra 2014-udgaven af Vild med dans, hvor hun gik hele vejen og vandt sammen med partneren Silas Holst. I dag holder hun inspirerende og personlige foredrag om angst for at hjælpe andre, der er påvirket af den psykiske sygdom. 

Sara Maria er uddannet reformertræner og er autodidakt inden for sundhed og velvære. I 2016 udkom hendes første bog Boost dit løb i samarbejde med Gitte Høj. I bogen guider de uden løftede pegefingre læseren til at blive en bedre og stærkere løber. Sara Maria Franch-Mærkedahl er uddannet på Copenhagen Business School.

Det autentiske og tankevækkende Sara Maria Franch-Mærkedal foredrag egner sig især til oplysningsforbund, skoler, uddannelsesinstitutioner og åbne arrangementer på fx biblioteker.

  Sara Maria Franch-Mærkedal foredrag

  Angstens forskellige sider

  • Som 15-årig oplevede Sara Maria Franch-Mærkedahl første gang for alvor en reel angst, i starten af 20’erne kunne hun ikke falde i søvn fordi hendes dødsangst nogle dage var på sit højeste. Flyveture og andre oplevelser blev aflyst på grund af angsten og læge og hospitaltsbesøg var rutine, når angsten var aller værst.
  • Sara Maria lever som udgangspunkt et helt almindeligt liv, fyldt med spændende arbejdsopgaver, to dejlige piger og en hverdag fuld af aktiviteter, sociale arrangementer og kærlighed.
  • Men trods en velfungerende hverdag lever Sara Maria samtidig med sin angst, som I nogle perioder påvirker hende rigtig meget. Hun har i dag lært sig selv og hendes angst rigtig godt at kende. Og derfor ved Sara Maria også, hvordan hun skal håndtere det og forhåbentlig give hendes erfaringer videre, så andre også kan komme dertil.
  • Dette foredrag er fuld af private historier, hvor både alvor og humor får lov at leve. Ud fra egne erfaringer, videnskab og nyeste facts fortæller hun ærligt og lærerigt om at synliggøre, leve med og acceptere angsten.

  Sara Maria Franch-Mærkedal foredrag

  Gør op med din angst (Dobbeltforedrag med psykolog Trine Lind)

  • I dette foredrag får du en personlig fortælling om et liv med angst blandet med videnskabelige forklaringer og ekspertråd.
  • Sammen vil Sara Maria og Trine uddybe konkrete angst situationer og ud fra egne erfaringer og nyeste facts fortælle ærligt og lærerigt om lidelsen. Du vil få konkrete råd til, hvordan du kan bryde vedligeholdende og selvforstærkende angstmønstre. Og samtidig høre en ærlig beretning om, hvordan Sara Maria igennem hendes liv har lært at leve med og acceptere angsten. Et foredrag der giver plads til både alvor og humor. Du vil med garanti gå klogere hjem.
  • Sara Maria Franch-Mærkedal er kendt for sine glamourøse optræden i “Vild med dans” og flere værtsroller på tv og lever som udgangspunkt et helt almindeligt liv fyldt med spændende arbejdsopgaver, to dejlige piger og en hverdag fuld af aktiviteter, sociale arrangementer og kærlighed. Men trods en velfungerende hverdag lever Sara Maria samtidig med sin angst.
  • Trine Lind er psykolog og specialist i angstbehandling. Til hverdag er hun chefpsykolog og partner i en angstklinik i København. I over 10 år har hun hjulpet personer med at håndtere angst. Angst kan være en meget pinsom og invaliderende psykisk lidelse, men den gode nyhed er, at der er MEGET, man kan gøre.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Sara Maria Franch-Mærkedahl

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Sara Maria Franch-Mærkedahl

Foredragsemner med Sara Maria Franch-Mærkedahl