Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Hør en af de mest respekterede branding-guruer snakke om marketing og kommunikation

martin-lindstrøm foredrag

Martin Lindstrom

Foredragsholder, forfatter og branding-guru - Efterspurgte og tankevækkende foredrag om branding og marketing.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Martin Lindstrom

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Martin Lindstrom holder nogle af verdens mest efterspurgte og tankevækkende foredrag om branding og marketing. Han holder foredrag over hele kloden og for nogle af verdens største virksomheder.

Martin Lindstrom stablede sit eget reklamebureau på benene da han var 12 år gammel. Ifølge Chartered Institute of Marketing betød hans hurtige karrierestigning at han blev en af de mest respekterede branding-guruer i verden. Han er bestyrelsesmedlem i adskillige bestyrelser rundt omkring i verden, og hans kunder omfatter Disney, Mars, Pepsi, American Express, Mercedes-Benz, Reuters, McDonald’s, Kellogg’s, Yellow Pages og Microsoft.

I løbet af tyve års hands-on erfaring med marketing har Martin Lindstrom udtænkt et banebrydende sæt af principper, som transformerer marketingstrategier til positive resultater for virksomhederne. Han forkaster gamle regler for marketingbranchen, som forestillede sig branding som en kunstform sammensat af uklare reklamer og opmærksomhedsskabende budskaber. I stedet er hans enestående vision videnskabelig og procesbaseret. Den gør branding til førertrøjen for salg og profit og i sidste instans det væsentligste bidrag til at drive forretning.

Martin Lindstrom er berømt for at indkassere stående klapsalver i forbindelse med sine overbevisende præsentationer, og på samme tid oplever han stor popularitet som klummeforfatter. Han offentliggør ugentligt sine iagttagelser om branding på sin hjemmeside og har et publikum på mere end én million mennesker i mere end 30 lande rundt omkring på kloden. Endvidere har hans skarpsindige analyser været bragt i førende medier omfattende USA Today, Fast Magazine, Contagious, The Times, Fortune, BBC 1, BBC World, BBC Radio, The Daily Telegraph, The Observer, The Washington Post, The Australian og The Independant.

Martin Lindstroms brandingbøger, skrevet i samarbejde med branding-ikoner som Don Peppers, Martha Rodgers, Patricia Seybold og Philip Kotler, er solgt verden over og er blevet oversat til mere end 20 sprog.

Se foredrag med Martin Lindstrom

  Martin Lindstrom foredrag

  Martin Lindstrom afholder foredrag om:

  • Branding
  • Marketing
  • Kommunikation
  • Med mere

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Martin Lindstrom

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Martin Lindstrom