Henter Indhold ...

Line Baun Danielsen

Journalist og blogger

Med Line Baun Danielsen får i en rutineret og kompetent foredragsholder, som har 28 års erfaring fra tv-branchen og en fod i medie-og kommunikationensverdenen. I sine inspirerende foredrag og kurser taler Line om at præstere, mindske stress, tage magten over sit eget liv, kommunikere så det forstås og giver også et sjældent indblik i livet bag skrærmen, ligesom hun er en erfaren ordstyrer og konferenceleder.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Line Baun Danielsen er journalist og blogger og har mere end 28 års erfaring som TV-vært. Hun har en solid baggrund i forhold til at formidle og kommunikere budskaber.  

I dag ejer Line Baun Danielsen LBD Kommunikation, som bla. tilbyder kommunikationsrådgivning og medietræning til erhvervslivet. Hun driver også den populære blog ”På bloggen med Line”, som er målrettet kvinder 45+.

Line Baun Danielsen er derudover en erfaren foredragsholder, konferencier og ordstyrer. Hun har skrevet to bøger ”Verdens Bedste Mor” og ”Bag Skærmen”, og hun har hun bidraget med indlæg til en række andre bøger. Derudover er hun fast klummeskribent på BT.

  Line Baun Danielsen foredrag

  Læg stress bag dig, og bliv herre i dit eget liv

  •  Et foredrag om, hvordan man rejser sig efter stress og tager styringen i sit liv.
  • Foredraget tager afsæt i Lines egen historie. Line gik ned med stress i foråret 2016 og vendte aldrig tilbage til sit TV-job. Hendes sygemelding betød, at hun måtte tage sit liv og arbejdsliv på til revision, og hun valgte til slut at gå nye veje. Det valg har hun ikke fortrudt. Men det var en angstprovokerende beslutning at sige farvel til det trygge arbejdsliv og til sin identitet som TV-vært.
  • Hør Line Baun Danielsens helt personlige historie og få inspiration, mod og gode råd til at tage de vigtige spring i livet.
  • Varighed : 1 time plus spørgsmål

  Line Baun Danielsen foredrag

  Skab dig bevidst

  • Mennesker dømmer og bedømmer hinanden hver dag ved allerførste øjekast. Nogen er ragende ligeglade med, hvad andre måtte mene om dem. Men langt de fleste vil gerne opfattes positivt eller seriøst – særligt når vi er på job. Hvor meget betyder udseende, fremtoning og opførsel i vores møde andre mennesker. Og hvad tænker andre, når de ser os? Og hvad kan vi gøre ved det?
  • Vi sender bevidst og ubevidst signaler i alt fra vores valg af briller, tøj, make-up, hår, hvor lidt eller hvor meget vi smiler, kropssprog – til de ord, der kommer ud af vores mund. Line har som TV-vært i 28 år lagt ansigt og krop til seernes vurderinger, fået elevatorblikket – og ikke mindst modtaget TUSINDER af breve og mails fra folk med søde, sjove, kærlige, ubehagelige, uartige og grænseoverskridende kommentarer. I ”Skab Dig” får du et bud på det hele. Vi ser på, hvordan vi kan blive mere bevidste om vores signaler – og måske justere på det her og nu.
  • Varighed: 1 time

  Line Baun Danielsen foredrag

  Præstér det bedste hver dag

  • Hvordan sætter du dig op til at VÆRE PÅ, til at performe og udstråle energi, når deadline er lige om hjørnet, og nervøsiteten over at skulle stå overfor en større forsamling stresser dig ?
  • De fleste mennesker PERFORMER og ER PÅ hver eneste dag på jobbet og i det private liv. Vi stiller store krav til os selv, til de mennesker der omgiver os, til vores job og til rammerne omkring vores liv. Ofte er det altafgørende, om du lykkes med din performance og kommunikation
  • Med udgangspunkt i sine 28-år som TV-vært og journalist deler Line sine personlige erfaringer med formidling og high performance i et stressfelt med hyppige deadlines. Der er nemlig ikke er den store forskel på at stå foran 1 million tv-seere eller 50 mennesker på en generalforsamling, når vi skal præstere det bedste og budskaberne skal leveres.
  • Så:
   -Hvordan sætter du dig op til at præstere det bedste ?
   -Findes der en PÅ-KNAP, der gør det nemmere at præstere – selv på en dårlig dag?
   -Hvordan styrer du din nervøsitet og bruger den konstruktivt ?
   -Hvordan får du dine budskaber klart og sikkert frem ???
  • ”Præstér det bedste hver dag” giver dig både en værktøjskasse og teoretisk viden.  Det er et foredrag om mod, målsætninger, vilje og hårdt arbejde.
  • Varighed: 1 time 30 minutter.

  Line Baun Danielsen foredrag

  Bag skærmen

  • TV-Livet er langtfra så glamourøst, som det er ud. Virkeligheden bag kameraerne er en ganske anden end, den, der ruller hen over skærmen. Og intet kommer af sig selv – heller ikke når man er TV-stjerne i Danmark. Det er omklædning i parkeringskældre, utålmodig venten på berømte personligheder, arbejdsdage på 20 timer – med mængder af kaffe, sandwiches og matadormix på menuen!
  • Med afsæt i sine 28 på TV og møderne med mange berømte personligheder fra sportens, de kongeliges og kulturens verden og naturligvis mødet med helt almindelige mennesker, inviterer Line tilhørerne med bag skærmen og beskriver, hvordan TV bliver til. Hun tager også tilhørerne med på sidelinien og beskriver sine møder med store personligheder som tennisstjernen Bjørn Borg, bokseren Mike Tyson, præsidentpraktikanten Monica Lewinsky og mange andre.
  • Varighed: 1 time

  Line Baun Danielsen foredrag

  Kommuniker så det forstås

  • Kommunikation og evnen til at formidle sine budskaber er blevet endnu vigtigere i en verden, hvor krise, konkurrence og mange medieplatforme hører til vores virkelighed. Forskellen på succes og fiasko kan være en forkert udtalelse, en dårlig fremlæggelse eller manglende medietække.
  • I ”Kommunikér så det forstås” gennemgår jeg bl.a. de 10 kommunikationsbud og giver tilhørerne en powertalk om, hvordan man former og formidler sine budskaber. Og ikke mindst hvordan man arbejder konstruktivt sammen med journalister/medier.
  • Varighed: 1 time

  Line Baun Danielsen foredrag

  Ordtyrer, konferencier og konferenceleder

  • Line Baun Danielsen er en rutineret, erfaren og engageret ordstyrer og konferenceleder. Hun favner bredt og har en god evne til at få tørt stof og tunge emner gjort nærværende og menneskelige. Med sin journalistiske baggrund stiller hun de gode spørgsmål og kan opsummere præcist.
  • Line Baun Danielsen har fungeret som konferencier og ordstyrer i mange sammenhænge bla. : Womens Board Award 2016, Kvinder i ledelse, Maj Invest Equity, DTL Årets Transportpris, Hjerneskadeforeningen, KIU – kvinder med kræft i underlivet, Maj Invest Equity, SAP, Sportawards Horsens, Spar Nord, Danske Banks Litteraturpris, Multi Data, Iværk&Vækst messen, BrainsBusiness Award, Mærk Livet Sport Awards Næstved.

  Line Baun Danielsen foredrag

  DU ER PÅ ! – Skræddersyet medietræning for erhvervsfolk (kursus)

  • PRÆSENTER DIG SELV OG DIN VIRKSOMHED PÅ 1 MINUT!
  • Hvor god er du til at small talke, til at mingle og udnytte de muligheder der ligger i at netværke strategisk, når du er ude blandt andre ? Kan du præsentere dig selv og din virksomhed kontant og præcist ? Og allervigtigst: Skiller du dig ud, og husker andre, hvem du er ? Networking er et af tidens store buzzwords. Vores evne til at møde og tale med andre mennesker kan være en afgørende forskel, når det handler om at skille sig ud blandt konkurrenter og sikre sig kontrakter og dermed vækst.
  • På denne 3 timers workshop veksler vi mellem fagligt input, gruppearbejde og ”du er på” øvelser. Vi arbejder med budskaber, historiefortælling, stemme og kropssprog, og deltagerne går hjem med en værktøjskasse, der hjælper dem til at kunne præsentere sig selv og din virksomhed bedre.
  • Tilrettelægges individuelt efter behov og aftale. Varighed: 3 timers workshop.
Foredragsholdere der minder om Line Baun Danielsen

Foredragsemner med Line Baun Danielsen