Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Lars Løkke Cover

Få indblik i en unik politisk karriere

Lars Løkke Rasmussen

Lars Løkke Rasmussen

Forhenværende statsminister og formand gennem 10 år for Venstre og med en imponerende politisk karriere bag sig.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Lars Løkke Rasmussen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Lars

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Lars Løkke Rasmussens politiske karriere er unik og med sine knap 40 års medlemskab af Venstre, heraf 10 år i spidsen for partiet, har han i høj grad været med til at tegne partiet igennem de sidste årtier.

Kom helt tæt på Lars Løkke i et foredrag, hvor han giver publikum et unikt indblik i sine mange år i dansk politik og sætter ord på alt fra, hvad der har drevet ham i sit politiske virke, sine politiske resultater over det politiske stormvejr og turen i mediemøllen til, hvor han er i dag. Det bliver med garanti oplysende, fortalt levende og i den vanlige joviale og muntre stil, Lars Løkke er kendt for. Mon ikke der også gemmer sig et par humoristiske anekdoter fra Lars Løkkes mange år på Christiansborg, som ikke er blevet fortalt i medierne.

Som 17 årig meldte Lars Løkke sig ind i Venstre, og i en alder af bare 22 år blev han landsformand for Venstres Ungdom. I 1994 blev han valgt ind i Folketinget og har siden bestredet en lang række betydningsfulde poster, heriblandt Indenrigs – og sundhedsminister (2001-2007), finansminister (2007-2009), formand for Venstre (2009-2019) og ikke mindst statsminister af to gange (2009-2011 og 2015-2019). I sin tid i politik har Lars Løkke haft en central rolle i flere større politiske reformer. Bl.a. stod han i spidsen for den meget omtalte strukturreform, der betød sammenlægning af kommuner og nedlægning af amterne, der blev erstattet af fem regioner.

Lars Løkke Rasmussen er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet og har flg. publikationer bag sig: Hvis jeg bli’´r gammel ‒ en ældrepolitisk debatbog (1997), medforfatter til Foreningshåndbogen (1994). Derudover har han medvirket i Løkkeland – Lars Løkke Rasmussens Danmark af Kirsten Jacobsen (2006), I orkanens øje – samtaler med statsminister Lars Løkke Rasmussen af Thomas Larsen (2010). Obama ‒ håbets præsident (2019), Befrielsens øjeblik ‒ samtaler med Lars Løkke Rasmussen af Kirsten Jacobsen (2019).

Se foredrag med Lars Løkke Rasmussen
Lars Løkke Rasmussen foredrag

Befrielsens Øjeblik – 40 år i dansk politik

Oplev et ærligt og medrivende foredrag med Danmarks tidligere statsminister, Lars Løkke Rasmussen, fortalt med lune og stort vid, hvor han sætter ord på flere skelsættende begivenheder i sit mangeårige politiske virke.

Midt i valgkampen til Folketingsvalget i 2019 udkom Befrielsens Øjeblik, en samtalebog med Lars Løkke, skrevet af Kirsten Jacobsen. I bogen argumenterer Lars Løkke for et bredt politisk samarbejde henover midten og en mulig kommende SV-regering, og som konsekvens heraf mindre magt til yderfløjene i dansk politik. Bogen samt Lars Løkkes opgør med en mangeårig blokpolitik blev en bombe i en valgkamp, hvor fremkomsten af Stram Kurs og Ny Borgerlige satte nye standarder for dansk politik. Vælgerne kvitterede positivt for Løkkes udmelding. Venstre gik ind i valgkampen med udsigt til mandattab, men fik med 10 ekstra mandater den største fremgang blandt alle partier.

Lars Løkkes udmelding og senere aflevering af nøglerne til Statsministeriet blev startskuddet til et historisk opgør i Venstre, der kulminerede en sensommerdag i 2019, hvor Lars Løkke med øjeblikkelig virkning trak sig som formand for det parti, han som 17 årig meldte sig ind i, efter et skelsættende og historisk hovedbestyrelsesmøde i Venstre

I foredraget fortæller Lars Løkke om det politiske stormvejr, der gik forud for hans exit fra formandsposten, men også om sine mange spændende og begivenhedsrige år i dansk politik. Han sætter ord på, hvordan det efter hans mening kunne komme dertil, hvad der har drevet ham i politik, og hvor han er i dag.

Få en unik mulighed for at stille de spørgsmål, som pressen ventede forgæves på, når Lars Løkke i sit foredrag inviterer publikum til dialog og debat.

 

Referencer

Lars Løkke Rasmussen var et spændende indslag med fokus på dansk erhvervsliv og positioneringen efter Covid-19 pandemien - LLR var imødekommende og aboslut anbefalelsesværdig som foredragsholder - sublim retorisk optræden

Christian Mikkelsen

Apport Systems
Uforpligtende forespørgsel på Lars Løkke Rasmussen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Lars Løkke Rasmussen