Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00
profile-cover-generic-02-blue

Hør en debattør som har været en toneangivende stemme i den offentlige debat i de sidste 10 år

Jens-Jonatan-Steen foredrag

Jens Jonatan Steen

Forfatter, chefredaktør, samfundsdebattør, ordstyrer og foredragsholder, der inspirerer til konkret handling.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Meget rutineret og kompetent. God inddragelse af tilhørerne."

Steffen Jensen - BUPL Fyn Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Jens Jonatan Steen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Jens

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Jens Jonatan Steen holder foredrag præget af et brændende engagement, store visioner og berøring med hverdagens politiske udfordringer. Oplev en oplægsholder, der inspirerer til konkret handling og omfattende eftertænksomhed. Du skal være vågen, når Jens Jonatan med glimt i øjet får publikum til at rykke sig i sæderne.

Jens Jonatan Steen er en drevet politisk debattør, som har været en toneangivende stemme i den offentlige debat over de sidste 10 år. Han er grundlægger af både et politiske tidsskrift og en politisk tænketank med ideologisk afsæt i den demokratiske socialisme.

Han har udgivet og medvirket i lang række politiske debat-bøger lige fra højrepopulisme, civilsamfund og velfærd. I 2015 udgav han bogen ’Tag bladet fra munden’, som er en præsentation af og introduktion til politisk framing, som et redskab til at sætte dagsordenen og overbevise andre om sine politiske argumenter og grundværdier. Frem for at blive ved med at kratte i overfladen, så går framing i dybden.

Jens Jonatan Steen er uddannet politolog fra Roskilde Universitet og har arbejdet i Europaparlamentet, på Christiansborg, Mellemfolkeligt Samvirke, Kulturministeriet, Krogerup Højskole, Tænketanken Cevea og Netavisen Pio. Alt sammen jobs, der relaterer sig til meningsdannelse, kommunikation, ideologi, demokrati og politisk magt. Du kan derudover møde Jens Jonatan på Berlingske Tidende, hvor han fast skriver klummer og blogs.

Jens Jonatan Steen foredrag er populære hos virksomheder, foreninger og alle typer af organisationer, som ønsker at sætte dagsorden og forandre deres nuværende visioner.

Se foredrag med Jens Jonatan Steen

  Jens Jonatan Steen foredrag

  Politisk framing – ord der gør en forskel

  • Jens Jonatan Steen viser med afsæt i den første danske bog om framing ’Tag bladet fra munden’, hvor vigtigt det er for enhver politisk aktør at have ordene i sin magt. Cafépenge, betalingsring og skattelettelser er alle eksempler på, hvordan man kan sætte en hel dagsorden med bare et enkelt ord.
  • Ved at jonglere med sprogvidenskab, politisk indsigt og hjerneforskning bliver framing til disciplin, der skarpt retter budskaber, gør dem forståelige for den menneskelige hjerne og skaber en genvej til de grundlæggende værdier i politik.
  • Frame eller bliv framet – framing er et grundpræmis for enhver politisk diskussion.

  Jens Jonatan Steen foredrag

  Redningskrans til velfærdstaten

  • Velfærdsstaten har brug for en ny vision og en ny fortælling. Mens minuttyranni, New Public Management og konkurrencestat har dikteret velfærdsudviklingen de sidste mange år, så mangler der et klart alternativ og en begejstrende vision.
  • Jens Jonatan Steen udfolder den relationelle velfærd, som en vision for fremtidens velfærdssamfund. I modsætning til den dominerende mistillid, så sætter den relationel velfærd faglighed, decentralisering og tillid i centrum.
  • Vi skal turde tro på medarbejderne i den offentlige sektor – alt andet er dyrt og dumt.

  Jens Jonatan Steen foredrag

  Fagbevægelsen i bevægelse

  • De kollektive organisationer som fagbevægelsen er fanget i en individualiseret tidsalder. Den faglige organisering er under pres og flere organisationer bløder medlemmer, mens de kæmper for at fastholde deres politiske magt.
  • Fagbevægelsen skal tættere på medlemmerne, slå bro om den stærke faglighed og levere en tydelig identitet til den moderne arbejdskraft. Og samtidig skal den levere stærke løn og levevilkår. Lettere sagt end gjort.
  • Det er sagt af Mark Twain, men det gælder for fagbevægelsen: “Rygterne om min død er stærkt overdrevne.”

Referencer

Jeg har flere gang hørt Jens Jonatan Steen og hans præsentation af politisk framing, som har vækket stor inspiration og eftertanke i Finansforbundet. Hvis dette emne bliver omsat i bogform er det bestemt noget, der vil have vores interesse og muligvis kunne integreres i vores tillidsmandsuddannelser, som hvert år klæder flere hundrede nye tillidsrepræsentanter på til deres daglige arbejde for forbundets medlemmer

Anne Tellerup, Faglig koordinator

Finansforbundet

Jens Jonatans oplæg om politisk framing er vedkommende og spændende. De er engagerede, gode til at tilpasse sig det konkrete publikum og er meget åbne overfor spørgsmål og kommentarer.

Signe Skott Sigtenbjerggaard

Academic Books

Meget rutineret og kompetent. God inddragelse af tilhørerne.

Steffen Jensen

BUPL Fyn
Uforpligtende forespørgsel på Jens Jonatan Steen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

4.75 ud af 5 stjerner

"Meget rutineret og kompetent. God inddragelse af tilhørerne."

Steffen Jensen - BUPL Fyn Se alle referencer

Foredragsemner med Jens Jonatan Steen