Henter Indhold ...

Henning Kern

Iværksætter, CEO og foredragsholder

Henning Kern er en levende og underholdende foredragsholder der, med udgangspunkt i sin egen succes med at skabe et verdensomspændende brand som DYRBERG/KERN, fortæller om hvordan man kan udleve sine iværksætterdrømme og omsætte sin kreativitet til en lukrativ forretning.   

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Henning Kern har sammen med partneren Gitte Dyrberg grundlagt smykkevirksomheden DYRBERG/KERN, der siden 1985 har smykket kvinder på omkring 30 markeder fordelt over det meste af den vestlige verden. Det er med afsæt i den succes, at Henning Kern fortæller om livet fra iværksætter til virksomhedsleder.

Gitte Dyrberg mødte Henning Kern på Skolen på Danmarks Designskole i København. I 1985, mens de endnu gik på skolen, skabte de deres første kollektion sammen. Der knoklede de døgnet rundt, og tog på loppemarkeder og fandt knapper, gamle nøgler og andre dimser, som de kunne lave smykker af. I starten forsøgte de sig også med dametøjskollektioner, men det blev smykkerne, der vandt deres interesse. Allerede mens Henning Kern og Gitte Dyrberg gik på skolen, sørgede de for at få deres første kollektioner blev navngivet med Dyrberg/Kern for at brande sig selv.

Henning Kern fungerer i dag som kreativ direktør og adm. direktør, hvor han deler sin tid mellem udvikling af firmaets halvårlige kollektioner af smykker og ure, marketingkampagner og salgsledelse. Han ser sig selv som kommunikator af brandets unikke stil, der har klædt kvinder på i over en generation.

  Henning Kern foredrag

  Fra iværksætter til virksomhedsleder

  • Henning Kern vil på en underholdende og let måde fortælle om tiden, der gik fra virksomhedsstart og salg af hjemmelavede smykker på Kretas strande til i dag at være en virksomhed, der omsætter for et trecifret millionbeløb i mange lande.
  • Henning Kern fortæller om, hvordan man skaber nye designs år ud og år ind, og hvordan man kan udnytte sin kreativitet og skabe en forretning.
  • Positive thinking: Find hullet i markedet – ikke i osten!
  • Tro på dig selv  – men vær forberedt på at arbejde for det.

   

Foredragsholdere der minder om Henning Kern

Foredragsemner med Henning Kern