Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1
Christian Liebergreen

Christian Liebergreen

Jordomrejsende med budskaber om livet og samarbejde.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Christian Liebergreen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Christian

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Christian Liebergreen er uddannet navigatør, og har rejst tværs over Canada alene som 17-årig, cyklet New Zealand rundt og tilbragt 26 måneder i Nordøstgrønland med Sirius-patruljen.

Christian er en eventyrer, der ikke ser nogen hindringer, hvad enten det er i naturen, eller om det er at få et sammenhold til at fungere. For så længe man er positivt indstillet, skal man nok finde en løsning.

I juni 2012 gik hans drøm i opfyldelse, da han helt alene tog på en 260 dages lang jordomsejling uden stop undervejs, som han også holder foredrag om.

Se foredrag med Christian Liebergreen

  Christian Liebergreen foredrag

  Samarbejde og kommunikation

  • Godt samarbejde og kommunikation er de væsentligste kriterier for om en gruppe mennesker fungerer godt. Det gælder uanset, om der er tale om et fodboldhold, en arbejdsplads, et team eller en helt fjerde sammenhæng. Det gælder uanset om man er 2 eller 200 i gruppen. Ledelse er den næste ingrediens, hvis man ønsker at nå sine ambitioner og sine mål – det gælder både selvledelse og ledelse af andre. I dette foredrag løfter Christian Liebergreen sløret for hvorfor disse kompetencer er så vigtige og hvordan man opøver dem. Gå ikke glip af dette humoristiske og jordnære foredrag, hvor alle deltager med garanti får noget positivt med hjem at arbejde videre med.

  Christian Liebergreen foredrag

  Bliv skipper i dit eget liv

  • I 2012 sejlede Christian H. Liebergreen jorden rundt nonstop alene. I dag holder han foredrag landet over om at være skipper i eget liv.
  • Når man sejler, lærer man, at der en konsekvens, af det man gør. Når man trækker i tovværket, så justerer sejlet sig. Når man flytter på rorpinden, så bevæger skibet sig i den ene eller den anden retning. Men det handler ikke kun om ansvaret for sig selv. Som skipper har man også et ansvar for skibet og besætningen. Om bord på et skib er man nødt til at hjælpe hinanden og stå sammen, og det skaber et fællesskab, der ifølge Christian er vigtigt for den rejse, vi sammen er på. Det handler om at være proaktiv og give sin besætning den hjælp, de endnu ikke ved, de har brug for.
  • Dette gælder også for tilværelsen i almindelighed, og Christians erfaringer og oplevelser på vandet fungerer som et glimrende billede for nogle grundlæggende pointer, som Christian på underholdende og inspirerende vis rundhåndet giver videre til deltagerne.

  Christian Liebergreen foredrag

  Ikke to bølger er ens

  • I sommeren 2012 tog Christian Liebergreen afsted på en jordomsejling, der førte ham gennem de største, øde og mest blæsende steder i verden. Han var ni måneder om denne tur, hvor han helt alene og uden at gå i land på noget tidspunkt kom i den eksklusive gruppe på knap 200 mennesker i verden, der har gennemført en sådan tur.
  • Christian fortæller, hvordan det føles og tackles når man ikke ser et andet menneske og oceanerne er ens forhave og baghave i 260 døgn.
  • Foredraget handler om troen på sig selv, hvordan man kommer jorden rundt uden at være sponsoreret, og ikke mindst bevarer forstanden i ensformigheden, selvom der ikke er to bølger, der er ens ude på havene.

  Christian Liebergreen foredrag

  Fra ung mand til vildmand

  • Slædepatruljen Sirius er verdens mindste specialenhed, der operere i verdens største nationalpark – Nordøstgrønland.
  • Dette foredrag handler om at overleve og opleve et af de mest øde steder på kloden, med alle de oplevelser man får, både med slædehundene, sin slædemakker og når naturen virkelig tager fat. Om alt fra mødet med isbjørn i buldrende mørke til at skulle på toilet udenfor i -40 graders kulde.
  • Hør fortællingen fra en af de mest isolerede arbejdspladser, hvor sammenhold, vilje, positiv indstilling følges ad med drømme, eventyr og glæden ved dåsemad.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Christian Liebergreen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31