Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Christian Degn Foredrag

Hør om TV-karrieren, arbejdslivet og om privatlivet på godt og ondt

Christian Degn Foredrag

Christian Degn

Tv-vært og journalist - Kendt fra Rene ord for pengene, DRs TV-Avis, TV 2 Nyhederne, Dags Dato, Kontant og Hammerslag.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

Christian Degn var meget imødekommende og proaktiv. Mødte velforberedt op og var 100% på - super professionel, med masser af varme og humor.

Marina Ledegaard Petersen - Hovedstadens Mediehus Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Christian Degn

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Christian

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Scor dig en dobbeltgevinst: Gå hjem med smil på læben – og nye tanker og idéer til inspiration i dit eget liv. TV-vært og journalist Christian Degn er ikke bare manden, der med sin charme kan samle alt fra børn til pensionister om Hammerslag – gennem mere end 10 år lavede han undersøgende journalistik på 21Søndag, Kontant og Dags Dato, og den usædvanlige kombination gør ham til en usædvanlig størrelse i dansk TV. Både fysisk og mellem ørene. 

De fleste kender nok Christian Degn som den smilende vært på det populære tv-program Hammerslag, der har rullet over danskernes skærme de sidste 27 år. Men han er også et både følsomt og tænksomt menneske, der har taget livets udfordringer med oprejst pande. Ifølge Christian var han aldrig nået dertil, hvor han er i dag uden alt det, der spændte ben og gjorde ondt. Det er en af de historier, som han nu gerne vil dele i sine inspirerende foredrag. 

Christian Degn er født og opvokset i Randers, men flyttede til København for at blive journalist. Han har blandt andet lavet “Rene ord for pengene”, arbejdet på DRs TV-avis, Tv 2 Nyhederne, Dags Dato, Kontant og 21-Søndag og været vært på ‘Hammerslag’. Christian Degn har en lang karriere som kritisk og undersøgende journalist bag sig og har blandt andet været med til at afdække “Kødskandalen” og vælte en minister.

I 2017 kom Christian igen i værtsrollen, når han står i spidsen for ‘Renoverprisen’, der er skabt for at give renovering den synlighed og status, som renovering fortjener. Foruden sine foredrag kan Christian også bookes til en underholdende quiz, som han har lavet masser af.

Christian Degn foredrag er tankevækkende og byder på lune kritiske spørgsmål til sig selv og livet – og giver ærlige svar, så vi alle forhåbentlig kan blive lidt gladere og lidt klogere.

Se foredrag med Christian Degn

  Christian Degn foredrag

  Hemmeligheden bag Hammerslag

  • Hammerslag er en af de største successer i dansk tv og med sine 27 år, er det en TV-klassiker. I årevis har danskere i alle aldre gættet om kap med Hold Øst og Hold Vest, når programmet har ført os gennem tidens spændende bolighandler.
  • 37-årige Christian Degn debuterede som vært på programmet i 2014, hvor han fået ansvaret for TV-arven efter Frode Munksgaard og Peter Ingemann.
  • I dette spændende foredrag fortæller han alle de gode historier om optagelserne foran og bagved kameraet, viser nogle flotte boliger – og ikke mindst “afslører” hemmeligheden bag Hammerslag. Det bliver helt sikkert en rigtig hyggelig aften!

  Christian Degn foredrag

  Tænk, hvis du fik 12 for at være dig selv

  • Giv jeres elever en underholdende overraskelse med et motiverende foredrag fra DR-værten Christian Degn, der ærligt, sjovt og i øjenhøjde med eleverne giver dem et par gode råd med på vejen, som han virkelig godt selv kunne have brugt som ung gymnasieknægt.
  • Christian sætter ord på den tvivl, usikkerhed og nogle af de tanker, om fx venskaber, eksamener og fremtiden, der farer rundt i hovedet på de unge under deres ungdomsuddannelse – krydret med sjove og mere eller mindre selvudleverende eksempler fra sin egen gymnasietid på Randers Statsskole. Det er for at styrke elevernes tro på fremtiden og for at lade dem vide, at de ikke er ene om til tider at føle sig fortvivlede, men også for at give dem et kærligt spark bagi til at forfølge sine drømme og tro på dem.
  • Hvor vi ender på skalaen mellem 00-12 fortæller os, hvad vi kan blive, men ikke noget om, hvem vi er. Det er vigtigt at holde fast i os selv og gå efter vores drømme, men i jagten på det perfekte liv eller den perfekte uddannelse, bør vi stoppe op og huske os selv på, at det ikke kun handler om at blive til NOGET. Skulle vi ikke hellere ændre fokus til, at det handler om at blive til NOGEN?
  • Christians underholdende og opmuntrende foredrag til de unge på efterskoler, højskoler og ungdomsuddannelserne er oplagt i forbindelse med afslutning på et kapitel og opstart af et nyt, fx 1. års elevernes opstart, efterskoleårets afslutning eller til de nyudklækkkede studenters dimission.

  Christian Degn ordstyrer 

  Da karriere og kærlighed kørte af sporet… begyndte et nyt liv

  • Bedst som man tror livet går lige så godt, så kommer det store benspænd. Nogle gange kommer flere på én gang. I 2011 begyndte livet at spænde ben for Christian Degn. Hans kæreste slog op og flyttede. Økonomien var stram. En redaktørkarriere strandede. Og senere blev han tvunget til at lave det lille, hyggelige indslag med børn og dyr til sidst i TV AVISEN. Det indslag praktikanten kunne få lov at lave.
  • Selvtillid og drømme lå hen ad gulvet for den indtil da succesrige journalist, som havde lavet undersøgende journalistik, vundet priser for blandt andet store afsløringer som ”kødskandalen”, der satte nyhedsdagsordenen i næsten et år og væltede en minister. Nu lå det hele i ruiner. Han følte, han var blevet fyret. Og kvinden, han troede, han skulle have børn med var væk.
  • Risikoen for at lade selvmedlidenhed og bitterhed vokse ham over ørene var overhængende. Christian kunne mærke, at nu blev livet alvor. Hvis ikke han lærte noget af det hele nu – og selv prøvede at kæmpe sig frem igen, så kunne det her liv ende et sted, hvor han slet ikke ville hen. Det blev til en fantastisk rejse i selverkendelser, håb, tvivl og ny livsglæde. Og kulminerede i 2013, da han blev ny vært på en af største successer i dansk TV-historie, Hammerslag.
  • Kom og hør Christians ærlige, rørende, glade og livsbekræftende historie.

  Christian Degn ordstyrer 

  Konferencier og moderator

  • Christian Degn har stor erfaring med at agere konferencier og moderator og trækker således på sin baggrund som kritisk, undersøgende journalist, tv- og quiz-vært.
  • Med Christian Degn får i en kompetent og anerkendt moderator, som kan binde jeres arrangement sammen og styre debatter såvel som interviewe deltagere.

Referencer

Christian Degn var meget imødekommende og proaktiv. Mødte velforberedt op og var 100% på - super professionel, med masser af varme og humor.

Marina Ledegaard Petersen

Hovedstadens Mediehus
Uforpligtende forespørgsel på Christian Degn

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Christian Degn
Christian Degn

4.75 ud af 5 stjerner

Christian Degn var meget imødekommende og proaktiv. Mødte velforberedt op og var 100% på - super professionel, med masser af varme og humor.

Marina Ledegaard Petersen - Hovedstadens Mediehus Se alle referencer

Foredragsemner med Christian Degn