Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Hvilken musiktype er du?

Carsten Holm og Flemming Møldrup Foredrag

Per Bergmann

Carsten Holm og Flemming Møldrup

Radioværten fra P6 BEAT og livsstilseksperten fra "Kender du typen?" tilbyder et musikalsk talk show, hvor I opdager jeres fælles og personlige forhold til musik.

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Carsten Holm og Flemming Møldrup

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Carsten og Flemming

Lecture icon

Foredrag

Forespørg nemt på pris og dato

Vil I gøre noget godt for virksomhedens sociale kapital? Så er Carsten Holm og Flemming Møldrups musik talkshow en sjov og anderledes form for teambuilding. Vi har alle et forhold til musik og referencer til forskellige numre. De to herrer sætter gang i snakke, gætterier og grin på tværs af alder, afdeling og jeres forskelligheder.   

 

Derfor skal du booke et foredrag med Carsten Holm og Flemming Møldrup

  • Deres oplæg er musikalsk, veleksekveret og tryllebinder modtagerne
  • Det motiverer i alle led af din organisation og I kære hinanden bedre at kende
  • Indblik i de forskellige musiktyper og Flemming og Carstens personlige oplevelser med musik

Carsten Holm er radiolegenden, der lever og ånder for musik. Han har lavet radio på DR, og som vært på P3 og P6 BEAT er han med til at inspirere danskerne i forhold til en masse ny og dansk musik.

Flemming Møldrup er livsstilspersonen, der elsker musik og er god til at sætte ord på vaner, mønstre og ikke mindst hvad, der gør os til de menneske- og musiktyper, vi er. Du er højest sandsynlig støt på Flemming Møldrup i “Kender du typen?” eller i bogprogrammet “Vild med bøger”, som begge er sendt på DR.

Opdag nye sider af dig selv og dem omkring dig. Musikoplevelser og -præferencer kan fortælle en livshistorie om et menneske, og det kan kun blive underholdende at lære hinanden bedre at kende igennem musikken.

Se foredrag med Carsten Holm og Flemming Møldrup
Carsten Holm og Flemming Møldrup foredrag

To Mikrofoner og en Stak Vinyler

Kan du huske dét øjeblik, musikken ramte noget i dig? Den koncert, hvor du blev smaskforelsket i bandets forsanger? Den sang, der fik dig oven på igen efter ulykkelig kærlighed? Den plade, som du fik af din bedste ven i teenageårene, og som ændrede din musikalske retning helt uforventet?

Igennem deres egne personlige fortællinger beretter Carsten Holm og Flemming Møldrup om deres mange møder med musikken – og om de mange forskellige musiktyper, vi hver evig eneste dag omgiver os med. De mennesker, der bruger musikken til at sætte ord på uudtalte følelser, de der bare bruger den som baggrundsstøj under arbejdet og de, der nørder igennem og køber de særeste genoptryk af plader.

Med vinylen imellem sig sætter de deres egne plader på, der alle er bundet op på nogle helt særlige situationer, som de aldrig glemmer. Her har musikken fået en helt special magi.

Det musikalske oplæg er et underholdende indslag med musikstykker og gode anekdoter under jeres virksomheds seminar, til fredagsbaren eller på en helt almindelig tirsdag, hvor stemningen måske kunne trænge til lidt fælles rytme. Det er oplagt til jer, der ønsker mere social kapital igennem en anderledes form for teambuilding.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på Carsten Holm og Flemming Møldrup

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Carsten Holm og Flemming Møldrup