Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

generic-cover1
André Babikian

André Babikian

Skuespiller og ICF certificeret coach

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på André Babikian

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

André Babikian er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole og er kendt fra bla. DR1 serien ’Livvagterne’ og fra den aktuelle TV 2 Charlie serie ’Sommerdahl’, hvor han spiller hovedrollen sammen med Peter Mygind. Ved siden af sit virke som skuespiller arbejder han med coaching af ledere og har holdt mere end 75 foredrag for den øverste ledelse i nogle af de største internationale virksomheder i verden.

Et foredrag med André Babikian giver dig

  • Konkrete værktøjer til at håndtere livets små og store udfordringer, der kan bruges i dagligdagen – professionelt og privat
  • En ærlig og levende fortælling i den perfekte kombination af humor og alvor
  • En mangefacetteret foredragsholder, der både bringer personlige historier og sin erfaring med ledelse og coaching i spil

Udover sin skuespilleruddannelse har André Babikian en uddannelse som ICF Certificeret coach fra CTI i London og har derudover en Master fra Copenhagen Coaching Center. Han har mere end 10 års erfaring i at træne ledere i og fra hele verden i præsentationsteknikker og klassiske ledelsesdiscipliner gennem sit engagement i TNM Coaching Group. Derudover driver han den prisvindende Restaurant H15 i Kødbyen i København, og har foruden sin coaching erfaring derfor også stor ledelseserfaring.

Se foredrag med André Babikian
André Babikian foredrag

Hvad drømmer du om? Lever du for at vinde eller ikke at tabe?

André Babikian har haft et turbulent liv med store sejre og flere knusende nederlag. Han deler ud af sin personlige historie som byder på både humor, håb og visdom. En historie, som de fleste kan identificere sig med og derfor opleves som relevant.

Nogle af de spørgsmål, der vil blive rejst i foredraget er blandt andet:

  • Vi tænker ca. 60.000 tanker i døgnet. Man siger, man bliver hvad man spiser, men bliver man også, hvad man tænker?
  • Hvad drømmer du om og hvad skal der til, for at opnå dem?
  • Hvad står i vejen for at du kan udleve dine drømme?
  • Kan personlige nederlag bruges, som motivation for udvikling?
  • Kan man være en vinder i sit liv, uden at opnå succes?

Foredraget vil udover den personlige historie, bruge værktøjer fra den positive psykologi, coachingens univers, samt den kognitive terapis skattekammer.

Glæd jer til et foredrag, hvor I vil gå der fra med simple og konkrete værktøjer, der giver større mod på at håndtere livets udfordringer. Både de store og de små. Værktøjer der både kan bruges privat og på arbejdspladsen.

Foredraget leveres, til trods for den personlige historie, med humor og lethed så det samtidig kan være afsæt for en fortsat festlig dag og masser af eftertænksomhed.

André Babikian foredrag

Præsentationsteknik - Styrk din personlige fremtoning

Vil du virke overbevisende, når du holder oplæg? Vil du gerne forberede dig godt, så du kan ryste nerverne af dig og fremstå energisk og troværdig?

På kurset arbejder vi med vigtige elementer i din præsentation, som fx budskab, struktur, kropssprog, håndtering af nervøsitet, retoriske appelformer og improvisation i kontakten med dit publikum. Kurset handler primært om, hvordan du kan styrke din personlige fremtoning og fange tilhørernes opmærksomhed, så du brænder igennem med dit budskab. Du kommer til at øve dig i at præsentere, du får feedback og giver selv sparring.

Forberedelse

Inden kurset har du forberedt en præsentation på ca. 3 minutter om et valgfrit tema – tag computer med, hvis du vil bruge PowerPoint, Prezi el.lign. På kurset holder alle deltagerne jeres præsentationer og giver hinanden feedback.

Udbytte

Afhængig af dit udgangspunkt har du enten fået erfaring med at stå foran en gruppe og formidle dit budskab, eller du har fået nye metoder til at styrke din præsentation yderligere. Du har værktøjer med hjem, så du er klar til at forberede kommende præsentationer på egen hånd og til at vende din (måske nervøse) energi til noget positivt. Du har også styrket din evne til at vurdere, hvad der virker godt og mindre godt på dit publikum.

Målgruppe

Alle faggrupper kan deltage på kurset.

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på André Babikian

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med André Babikian