Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Fascination, spænding, action og ægte true crime - fortællinger fra den kriminelle skyggeverden

René Dahl Andersen

René Dahl Andersen

Efterforsker, teknisk konsulent, forfatter og foredragsholder

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på René Dahl Andersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

René Dahl Andersen var en af politiets wonderboys – dygtig, anerkendt, respekteret og specielt udvalgt til uddannelse hos FBI. Karrieren kørte på skinner, indtil én forkert beslutning ændrede alt. René Dahl Andersen fortæller sin fascinerende historie om at navigere i nogle af de hårdeste kriminelle miljøer i både Danmark og udlandet, hvor ens egen moral og etik bliver sat alvorligt på prøve.

Et foredrag med Rene Dahl Andersen giver dig

  • En spændende førstehåndsfortælling fra en undercoveragent i en barsk og fascinerende underverden
  • Ærlig indsigt i, hvordan kyniske omgivelser kan korrumpere ens egen etik og moral
  • Anledning til diskussion om, hvorvidt målet helligere midlet – kan politiet tillade sig at bryde loven?

I mere end 12 år gjorde René Dahl Andersen tjeneste som narkobetjent hos arvtagerne til Politiets berømte og berygtede Uropatrulje. Med en unik evne til at tilpasse sig og operere i ethvert miljø blev René Dahl Andersen headhuntet til Politiets Efterretningstjeneste som undercoveragent. Derudover blev René videreuddannet til højst mulige niveau som kildefører og blev også udpeget til at blive uddannet hos FBI i USA efterfulgt af en uddannelse hos Royal Canadian Mounted Police og senere hos den hollandske efterretningstjeneste.

René Dahl Andersen har fortalt sin imponerende historie, sine overvejelser og fortrydelser i bogen Hærdet. Derudover laver René podcasten Panser, et kriminalmagasin hvor han hver uge vender aktuelle danske kriminalsager. René er desuden privat efterforsker for diverse virksomheder og organisationer samt mentor for private erhvervsfolk.

Se foredrag med René Dahl Andersen
René Dahl Andersen

Hærdet

Han var en af Politiets Wonder Boys! Dygtig, anerkendt og respekteret – og specielt udvalgt til uddannelse hos FBI. Alt var godt, indtil én forkert beslutning ændrede alt…

Igennem sin imponerende karriere navigerede René Dahl Andersen med stor succes i nogle af de mest hardcore kriminelle miljøer i både Danmark og udlandet. René arbejdede i en moralsk gråzone, hvor rigtigt og forkert aldrig var defineret. En potentiel glidebane af format, der for René Dahl Andersen i en blanding af naivitet, magtesløshed og storhedsvanvid resulterede i sit livs dumhed – med uoverskuelige konsekvenser til følge…

René Dahl Andersen fortæller ærligt og med stor indlevelse, troværdighed og personlig erkendelse den fascinerende historie om sin store succes med at infiltere den kriminelle underverden, hvordan det ikke altid var muligt at følge de officielle regler i kampen mod kriminaliteten, og hvordan man selv bliver påvirket af den mangel på etik og moral, som hersker i den kriminelle skyggeverden.

Udover et spændende kig ind i en fascinerende og ellers lukket verden, stiller René Dahl Andersen også det fundamentale spørgsmål; helliger målet midlet? Kan man som politimand tillade sig at bryde loven i kampen mod kriminalitet?

Referencer

Uforpligtende forespørgsel på René Dahl Andersen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med René Dahl Andersen