Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-06

Hør debattøren og politikeren fortælle om stress og hvordan hun kom den til livs

Pernille Rosenkrantz-Theil foredrag

Pernille Rosenkrantz-Theil

Debattør, politiker og foredragsholder, bedst kendt for sit politiske virke hos Enhedslisten og Socialdemokraterne.

Forespørg nemt på pris og dato

4.75 ud af 5 stjerner

"Pernille var helt nede på jorden og formidlede sit budskab så alle fik noget positivt ud af det."

Ole Kobberup Larsen - Gladsaxe Lærerforening Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Pernille Rosenkrantz-Theil

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Pernille

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Pernille Rosenkrantz-Theil præsenterer i sine foredrag den gribende beretning om, hvordan stressen blev en faktor i hendes tilværelse. Hvad den betød for hende og hvordan hun kom videre. Opnå redskaber og inspiration til at arbejde med stress og trivsel.

Pernille Rosenkrantz-Theil gik ned med alvorlig stress og ramte bunden i efteråret 2005, hvor hun måtte trække stikket ud på sit politiske arbejde og hverv i Folketinget. Langsomt har hun arbejdet sig tilbage til at få et arbejdsliv med drøn på i fin balance med et familieliv med mand og fem sammenbragte børn. Siden har hun skrevet en bog om stress sammen med leder for Center for Stress og Trivsel, Thomas Milsted, og tager udgangspunkt i samme emne i sine tankevækkende foredrag. 

Siden 1992 har Pernille Rosenkrantz-Theil været samfundsaktiv. Først i Danske Gymnasieelevers Sammenslutning, Operation Dagsværk og Folkekirkens Nødhjælp. Siden som medlem af Folketinget først for Enhedslisten og siden for Socialdemokratiet. I årenes løb har hun været ordfører for finans, skat og erhverv, uddannelse og forskning, ligestilling, kirke, energi og nu socialområdet, som hun fortsat er ordfører for.

Pernille Rosenkrantz-Theil er født d. 17. januar i 1977 i Skælskør. Hun har en BA i statskundskab, og desuden har hun læst på SOAS i London. På hjemmefronten bor hun i hovedstaden og har en kæreste, to egne børn, to bonusbørn og en plejesøn.

Tidligere har Pernille Rosenkrantz-Theil desuden været ansat som studievejleder på den Fri Ungdomsuddannelse på Det Frie Gymnasium, seniorkonsulent i fagforbundet 3F, konsulent i fagforbundet FOA, kampagneleder af Operation Dagsværk og i Folkekirkens Nødhjælp. Ydermere har Pernille Rosenkrantz-Theil været fredsvagt på Vestbredden og skrivende volontør i Indien efter Tsunami-katastrofen. Hun har også været med til at lave alverdens radio og tv, såsom Mads & Monopolet på P3, som hun har været tilknyttet i en årrække, og Kaffeklubben på P1, hvor hun har været med fra begyndelsen.

Se foredrag med Pernille Rosenkrantz-Theil

    Pernille Rosenkrantz-Theil foredrag

    Foredrag om stress – stress rammer individuelt, men løses i fællesskab

    • En personlig beretning om at gå ned med stress og om at komme tilbage igen. Med inspiration til hvad familie, arbejdsplads og kollegaer kan gøre for at hjælpe den stressramte – og om selv at få fat om tøjlerne i tilværelsen.
    • Det handler om ansvar på arbejdspladsen, blandt kollegerne og blandt cheferne. Det er et kritisk blik på det danske arbejdsmarked, hvor engagerede medarbejdere har for meget mellem hænderne til at kunne udføre deres arbejde tilfredsstillende, og hvor stress gøres til den enkelte medarbejders problem og ansvar. Solskin, sund mad og en fast tilknyttet psykolog på arbejdspladsen gør det altså ikke alene.

Referencer

Pernille var helt nede på jorden og formidlede sit budskab så alle fik noget positivt ud af det.

Ole Kobberup Larsen

Gladsaxe Lærerforening

Det var super godt og levede til fulde op til forventningerne! Jeg har efterfølgende fået mange posititve tilbagemeldinger fra deltagere, der sagde, at de tidligere havde hørt mange oplæg om stress og håndteringen heraf - men aldrig så godt som dette! Det var "lige ud af posen", ærligt og oprigtigt. Den viden, vi fik gennem Pernilles fortælling om sin egen oplevelse med stress, er brugbar i rigtig mange sammenhænge!

Hanne Heebøll

Jobcenter Nyborg

Udover den personlige beretning er der inspiration til at arbejde videre med emnet lokalt.

Mette Simonsen

Gribskov Kommune

Indhold som forventet - tilhørere var fortrinsvis unge som hun fik god kontakt med. Formåede at skabe debat og det var en del af formålet.

Egon Jakobsen

AOF Lolland

Super engageret foredrag. Vi følte os beriget.

Politiet

Politiet

Utrolig spændende og inspirerende foredrag.

Kim Hauborg

Dansk Metal Sønderjylland

Vi har sendt spørgskemaer ud til vores medlemmer og har KUN fået MEGET positive tilbagemeldinger. Her er nogle af dem :Det var godt og høre Pernilles historie, men ved en del om det da jeg er stress spotter på arbejdet. 2 meget forståeligt og visuelt 3 Det var perfekt 4 Hun fik helt klart drejet min opfattelse 360 grader. For første gang forstod jeg stress fra den ramtes vinkel. Det gik op for mig hvor forkert vi takler den stress ramte i mit firma.5 Meget tydelig og nærværende oplægsholder 6 Havde ikke de store spørgsmål omkrig emner. Vil bare høre med. Pernille er en skøn fortæller 7 Opfyldt: Råd til håndtering af stress hos kolleger, medarbejdere og en selv fra en person, der har prøvet det selv, og som har været så stærk at kunne reflektere over forløbet.

Berit Nielsen

Lederne Kronjylland

Har fået mange tilbagemeldinger om Tak for et godt foredrag :-)

Lone Thomhav

HK Privat Midt

Ganske relevant for deltagerne. God feedback fra deltagerne.

Frank Hulgaard

IFS Interesseforeningen For Socialpsykiatrimedarbejdere

Fint og problemfrit. Til gengæld behøver jeg ikke at få mails om nye foredrag hele tiden.

Claus Jakobsen

LVI Danmark ApS

Det vælter ind med positive tilbagemeldinger fra deltagerne omkring Pernilles oplæg. :-) - I øvrigt en fornøjelse, at hun havde forstået dagens formål så meget, så hun bandt sit oplæg op på det...Super motiverende start på en vellykket dag.

Sisse Egeberg

Center for ArbejdsFastholdelse

Pernille Rosenkrantz-Theil er en meget levende person, og foredraget bliver "formet" efter deltagerne, det giver en god stemning. Man føler ikke, at det er et foredrag, der bare skal afleveres og overstås.

Anne Lise Mortensen

HK Midt Merkur

Et levende, inspirerende og vedkommende foredrag. Passede perfekt til vores konference og det vi i øvrigt skulle arbejde med. Pernille er en spændende person og hun har en personlig udstråling, der fanger folk fra første færd.

FOA Midtsjælland

Jeg var der ikke selv, men dem, der oplevede Pernille var meget tilfredse og gik hjem med armene helt oppe.

Lisbet Nielsen

FOA Midtsjælland

Stor tilfredshed med indhold i og formidling af foredraget. Faktisk har jeg ikke hørt en eneste negativ bemærkning, kun ros og anerkendelse. Meget vedkommende indhold og formidling.

Steen Jeppesen

Hvidovre Lærerforening

Pernille Rosenkrantz-Theil var rigtig god til at formidle sit budskab så alle kunne være med.

Johanne Hausgaard

Plejecentret Egebo
Uforpligtende forespørgsel på Pernille Rosenkrantz-Theil

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Pernille Rosenkrantz-Theil

4.75 ud af 5 stjerner

"Pernille var helt nede på jorden og formidlede sit budskab så alle fik noget positivt ud af det."

Ole Kobberup Larsen - Gladsaxe Lærerforening Se alle referencer

Foredragsemner med Pernille Rosenkrantz-Theil