Henter Indhold ...

Pernille Rosenkrantz-Theil

Debattør, politiker og foredragsholder

Pernille Rosenkrantz-Theil præsenterer i sine foredrag den gribende beretning om, hvordan stressen blev en faktor i hendes tilværelse. Hvad den betød for hende og hvordan hun kom videre. Opnå redskaber og inspiration til at arbejde med stress og trivsel.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Pernille Rosenkrantz-Theil gik ned med alvorlig stress og ramte bunden i efteråret 2005, hvor hun måtte trække stikket ud på sit politiske arbejde og hverv i Folketinget. Langsomt har hun arbejdet sig tilbage til at få et arbejdsliv med drøn på i fin balance med et familieliv med mand og fem sammenbragte børn. Siden har hun skrevet en bog om stress sammen med leder for Center for Stress og Trivsel, Thomas Milsted og tager udgangspunkt i samme emne i sine tankevækkende foredrag. 

Siden 1992 har Pernille Rosenkrantz-Theil været samfundsaktiv. Først i Danske Gymnasieelevers Sammenslutning, Operation Dagsværk og Folkekirkens Nødhjælp. Siden som medlem af Folketinget først for Enhedslisten og siden for Socialdemokratiet. I årenes løb har hun været ordfører for finans, skat og erhverv, uddannelse og forskning, ligestilling, kirke, energi og nu socialområdet, som hun fortsat er ordfører for.

Pernille Rosenkrantz-Theil er født d. 17. januar i 1977 i Skælskør. Hun har en BA i statskundskab og desuden har hun læst på SOAS i London. På hjemmefronten bor hun i hovedstaden, og har en kæreste, to egne børn, to bonusbørn og en plejesøn.

Tidligere har Pernille Rosenkrantz-Theil desuden været ansat som studievejleder på den Fri Ungdomsuddannelse på Det Frie Gymnasium, seniorkonsulent i fagforbundet 3F, konsulent i fagforbundet FOA, kampagneleder af Operation Dagsværk og i Folkekirkens Nødhjælp. Ydermere har Pernille Rosenkrantz-Theil været fredsvagt på Vestbredden og skrivende volontør i Indien efter Tsunami-katastrofen. Hun har også været med til at lave alverdens radio og tv, såsom Mads & Monopolet på P3, som hun har været tilknyttet i en årrække, og Kaffeklubben på P1, hvor hun har været med fra begyndelsen.

    Pernille Rosenkrantz-Theil foredrag

    Foredrag om stress – stress rammer individuelt, men løses i fællesskab

    • En personlig beretning om at gå ned med stress og om at komme tilbage igen. Med inspiration til hvad familie, arbejdsplads og kollegaer kan gøre for at hjælpe den stressramte – og om selv at få fat om tøjlerne i tilværelsen.
    • Det handler om ansvar på arbejdspladsen, blandt kollegerne og blandt cheferne. Det er et kritisk blik på det danske arbejdsmarked, hvor engagerede medarbejdere har for meget mellem hænderne til at kunne udføre deres arbejde tilfredsstillende, og hvor stress gøres til den enkelte medarbejders problem og ansvar. Solskin, sund mad og en fast tilknyttet psykolog på arbejdspladsen gør det altså ikke alene.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Pernille Rosenkrantz-Theil

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Pernille Rosenkrantz-Theil

Foredragsemner med Pernille Rosenkrantz-Theil