Henter Indhold ...

Nis Grønager Madsen

Konsulent, forfatter og foredragsholder

Nis Grønager Madsen er en foredragsholder, der med masser af stilfærdig humor og beskrivende historier griber og inspirerer publikum. Med rammende eksempler taler Nis ind i nogle problematikker i arbejdslivet, som tilhørerne med garanti kan nikke genkendende til.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Med Nis Grønager Madsen som foredragsholder bliver emner som arbejdsglæde og mening-, forandringer- og samskabelse håndgribelige og konkrete. Gennem hans egen praktiske erfaring kan han formidle til en meget bred grupper af mennesker: ledere, medarbejdere, foreningsfolk, fagforeninger med meget mere. Nis skræddersyer og tilpasser sine foredrag efter den enkelte målgrupper.

Et foredrag med Nis Grønager Madsen giver dig:

 • Indsigt i, hvorfor mening er den vigtigste enkeltfaktor i at skabe arbejdsglæde.
 •  Øget bevidsthed om, hvordan vi kan skabe mening om os selv og hinanden på arbejdspladsen.
 • Redskaber til at få det betydningsfulde i vores arbejde til at fylde i vores hverdag.

Nis Grønager Madsen har været ansat som offentlig leder og konsulent i udviklingsafdelingen i Fredericia Kommune. Senere har Nis været ansat i foreningsverdenen og har derfra erfaring med både det offentlige og civile Danmark. Nis har arbejdet som professionel historiefortæller og er fantastisk til at fortælle historier. Når Nis holder foredrag, er der altid en god stemning og opmærksomhed.

Udover at være en stærkt efterspurgt foredragsholder, kursusleder og procesfacilitator er Nis Grønager Madsen forfatter til to bøger. I 2015 blev bogen “Plads til deltagelse” udgivet, og i 2018 kom Nis Grønager Madsens bog  “Fra service til samskabelse” på gaden – en bog, der på en håndgribelig måde klæder læseren på til at arbejde med samskabelse i det offentlige, både som borger, medarbejder og leder.

  Nis Grønager Madsen foredrag

  Det skal give mening… Et foredrag om arbejdsglædens vigtigste forudsætning

  • Oplev et motiverende, inspirerende og underholdende foredrag, der vil styrke din arbejdsglæde og øge trivslen på din arbejdsplads.
  • Meningsløse opgaver er gift for arbejdsglæden. Derfor skal vi have mening for at have trivsel. På en arbejdsplads præget af forandringer, kan det være svært at navigere og finde sin rolle midt i forandringerne. Det skaber usikkerhed, og hvis vi endvidere har svært ved at se mening i forandringerne, truer det vores motivation for at gå på arbejde og vores generelle trivsel på arbejdspladsen. Mening er den største motivation i dag. Hvis vi kan se meningen med vores arbejde, bliver opgaverne noget, vi brænder for. Den gnist skaber arbejdsglæde.
  • “Det skal give mening” er et tankevækkende og oplivende foredrag, hvor du får værktøjer til at finde meningen og styrke den. Vi skal skabe meningsfulde arbejdsdage, og alle kan bidrage til, at trivsel og mening går hånd i hånd
  • Foredraget henvender sig til såvel private- som offentlige arbejdspladser, som ønsker at sætte mening i højsædet og herved skabe motivation og arbejdsglæde.

  Nis Grønager Madsen foredrag

  Hold kursen under forandringer

  • Oplev et motiverende, inspirerende og underholdende foredrag, der vil gøre organisationen/medarbejderne robuste under forandringer og få det fulde potentiale ud af forandringerne.
  • Forandringer er et vilkår, og vi skal blive bedre til at håndtere forandringer. Vi kan ikke stoppe forandringer, men vi kan blive gode til at navigere i dem. Mening kan bruges som redskab til at navigere i en verden med forandringer og få et positivt udbytte af forandringerne. Et forandringsløst liv ville være kedeligt.
  • Foredraget vil klæde medarbejderne på til at deltage i forandringer og navigere i et forandringsfuldt arbejdsliv. Samtidig vil de få opmærksomhed på redskaber til at håndtere forandringer. Vi skal have forandringer som en naturlig del af hverdagen.
  • Efter foredraget har deltagerne viden om, hvorfor forandring er kommet for at blive, og er i stand til at navigere og få det bedste ud af forandringer, og endelig får du redskaber til at håndtere forandringer i en foranderlig arbejdsdag.
  • Foredraget henvender sig til såvel offentlige som private arbejdspladser, som vil have medarbejdere med gåpåmod og robusthed, når det kommer til forandringer.

  Nis Grønager Madsen foredrag

  Samskabelse

  • Foredraget er en introduktion til begrebet samskabelse. Hvorfor er det her? Hvad er det? Og hvordan gør man? Gennem konkrete eksempler og historier bliver samskabelse formidlet så alle vil gå derfra med en god fornemmelse af hvad samskabelse er, og mod på at være mere samskabende.
  • Foredraget vil klæde medarbejderne på til at gøre borgerne i stand til at blive aktører i deres egen velfærd. I samskabelse samarbejder borgerne med det offentlige, og det giver en positiv synergi i opgaveløsningen.
  • Jeres organisation bliver bedre i stand til at løse kerneopgaven i alt velfærdsarbejde, nemlig at skabe bedre livskvalitet for borgerne. Samtidig vil I få redskaber til at løse komplekse problemer og skabe levedygtige løsninger.
  • Foredraget kan rettes til både offentlige ledere, medarbejdere samt foreninger.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Nis Grønager Madsen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Nis Grønager Madsen

Foredragsemner med Nis Grønager Madsen