Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
profile-cover-generic-01-blue

Oplev et motiverende og sjovt foredrag der vil styrke din arbejdsglæde og øge trivslen

Nis Grønager Madsen foredrag

Nis Grønager Madsen

Konsulent, forfatter og en foredragsholder, der har arbejdet som professionel historiefortæller og er god til historier.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Virklige god foredrag som var lige hvad vi har aftalte og hvad vi havde brug for med super god input vi kan tænke over og som var relevant for vores situation lige nu."

Ann Marie Hart - Novo Nordisk A/S Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Nis Grønager Madsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Nis

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Nis Grønager Madsen er en foredragsholder, der med masser af stilfærdig humor og beskrivende historier griber og inspirerer publikum. Med rammende eksempler taler Nis ind i nogle problematikker i arbejdslivet, som tilhørerne med garanti kan nikke genkendende til.

Med Nis Grønager Madsen som foredragsholder bliver emner som arbejdsglæde og mening-, forandringer- og samskabelse håndgribelige og konkrete. Gennem hans egen praktiske erfaring kan han formidle til en meget bred grupper af mennesker: ledere, medarbejdere, foreningsfolk, fagforeninger med meget mere. Nis skræddersyer og tilpasser sine foredrag efter den enkelte målgrupper.

Et foredrag med Nis Grønager Madsen giver dig:

 • Indsigt i, hvorfor mening er den vigtigste enkeltfaktor i at skabe arbejdsglæde.
 •  Øget bevidsthed om, hvordan vi kan skabe mening om os selv og hinanden på arbejdspladsen.
 • Redskaber til at få det betydningsfulde i vores arbejde til at fylde i vores hverdag.

Nis Grønager Madsen har været ansat som offentlig leder og konsulent i udviklingsafdelingen i Fredericia Kommune. Senere har Nis været ansat i foreningsverdenen og har derfra erfaring med både det offentlige og civile Danmark. Nis har arbejdet som professionel historiefortæller og er fantastisk til at fortælle historier. Når Nis holder foredrag, er der altid en god stemning og opmærksomhed.

Udover at være en stærkt efterspurgt foredragsholder, kursusleder og procesfacilitator er Nis Grønager Madsen forfatter til to bøger. I 2015 blev bogen “Plads til deltagelse” udgivet, og i 2018 kom Nis Grønager Madsens bog  “Fra service til samskabelse” på gaden – en bog, der på en håndgribelig måde klæder læseren på til at arbejde med samskabelse i det offentlige, både som borger, medarbejder og leder.

Se foredrag med Nis Grønager Madsen

  Nis Grønager Madsen foredrag

  Det skal give mening… Et foredrag om arbejdsglædens vigtigste forudsætning

  • Oplev et motiverende, inspirerende og underholdende foredrag, der vil styrke din arbejdsglæde og øge trivslen på din arbejdsplads.
  • Meningsløse opgaver er gift for arbejdsglæden. Derfor skal vi have mening for at have trivsel. På en arbejdsplads præget af forandringer, kan det være svært at navigere og finde sin rolle midt i forandringerne. Det skaber usikkerhed, og hvis vi endvidere har svært ved at se mening i forandringerne, truer det vores motivation for at gå på arbejde og vores generelle trivsel på arbejdspladsen. Mening er den største motivation i dag. Hvis vi kan se meningen med vores arbejde, bliver opgaverne noget, vi brænder for. Den gnist skaber arbejdsglæde.
  • “Det skal give mening” er et tankevækkende og oplivende foredrag, hvor du får værktøjer til at finde meningen og styrke den. Vi skal skabe meningsfulde arbejdsdage, og alle kan bidrage til, at trivsel og mening går hånd i hånd
  • Foredraget henvender sig til såvel private- som offentlige arbejdspladser, som ønsker at sætte mening i højsædet og herved skabe motivation og arbejdsglæde.

  Nis Grønager Madsen foredrag

  Hold kursen under forandringer

  • Oplev et motiverende, inspirerende og underholdende foredrag, der vil gøre organisationen/medarbejderne robuste under forandringer og få det fulde potentiale ud af forandringerne.
  • Forandringer er et vilkår, og vi skal blive bedre til at håndtere forandringer. Vi kan ikke stoppe forandringer, men vi kan blive gode til at navigere i dem. Mening kan bruges som redskab til at navigere i en verden med forandringer og få et positivt udbytte af forandringerne. Et forandringsløst liv ville være kedeligt.
  • Foredraget vil klæde medarbejderne på til at deltage i forandringer og navigere i et forandringsfuldt arbejdsliv. Samtidig vil de få opmærksomhed på redskaber til at håndtere forandringer. Vi skal have forandringer som en naturlig del af hverdagen.
  • Efter foredraget har deltagerne viden om, hvorfor forandring er kommet for at blive, og er i stand til at navigere og få det bedste ud af forandringer, og endelig får du redskaber til at håndtere forandringer i en foranderlig arbejdsdag.
  • Foredraget henvender sig til såvel offentlige som private arbejdspladser, som vil have medarbejdere med gåpåmod og robusthed, når det kommer til forandringer.

  Nis Grønager Madsen foredrag

  Samskabelse

  • Foredraget er en introduktion til begrebet samskabelse. Hvorfor er det her? Hvad er det? Og hvordan gør man? Gennem konkrete eksempler og historier bliver samskabelse formidlet så alle vil gå derfra med en god fornemmelse af hvad samskabelse er, og mod på at være mere samskabende.
  • Foredraget vil klæde medarbejderne på til at gøre borgerne i stand til at blive aktører i deres egen velfærd. I samskabelse samarbejder borgerne med det offentlige, og det giver en positiv synergi i opgaveløsningen.
  • Jeres organisation bliver bedre i stand til at løse kerneopgaven i alt velfærdsarbejde, nemlig at skabe bedre livskvalitet for borgerne. Samtidig vil I få redskaber til at løse komplekse problemer og skabe levedygtige løsninger.
  • Foredraget kan rettes til både offentlige ledere, medarbejdere samt foreninger.

Referencer

Virklige god foredrag som var lige hvad vi har aftalte og hvad vi havde brug for med super god input vi kan tænke over og som var relevant for vores situation lige nu.

Ann Marie Hart

Novo Nordisk A/S

Levede 100 % op til forventningerne både på form og indhold

Louise Westermann

Hedensted Bibliotekerne

Nis har en fantastisk evne til at udfordre os andre i denne tænkning, til at bringe nye vinkler ind i vores udviklingsarbejde og til at formidle sammenhængen og logikken i de nye metoder. At Nis samtidig gør det med et enormt og smittende engagement gør, at han rent faktisk lykkes med at bringe os et nyt sted hen. Nis leverer et væsentligt bidrag til, at vores innovative processer ikke kun bliver til teoretiske forandringsprocesser, men at de omsættes til praksis i mødet mellem borgerne og kommunen

Steen May Ravnsbæk

Fredericia Kommune

Netop Nis’ evne til at anskue tingene fra skæve og utraditionelle vinkler er et betydningsfuldt bidrag til udviklingen af samspillet mellem den kommunale forvaltning og civilsamfundet. I opgaverne med at samskabe med borgerne har Nis en række kompetencer, som Fredericia Kommune har et ekstra behov for.

Bodil Schelde-Jensen, Kultur- og fritidschef

Fredericia Kommune

Nis havde evnen til at gøre et sårbart emne levende, interessant og muligt at formidle. Gennem praktiske øvelser, materialebrug, teaterteknikker og et super godt oplæg, formåede han at få hele flokken til at tale og agere inden for emnet. På mit kontor står stadigvæk en af de skulpturer, vi fik frembragt denne dag, og derved er det muligt for både mig og mit personale at minde hinanden om den gode energi, vi frembragte i selskab med Nis.

Kristine Karlshøj, Kulturleder

Kolding kommune

Tak for en super god dag.Du fik ”fanget” hele gruppen – også på tværs af teams. Forløbet bar præg af: at få rodfæste, tro på sig selv – og lad vær med at gøre det svære end det er! Det bedste afsæt til at turde træde nye græsgange.

Lene Hansen, leder af Job og Integration

Vejen Kommune

Nis Grønager Madsen har undervist i meningsfuld velfærd, og dette blev gjort på en meningsfuld måde til stor glæde for mig som deltager og for de brugere, jeg arbejder med, der vil få glæde af det, jeg har lært. Nis har gjort det håndgribeligt nemt at arbejde videre med.

Jan Kirchhoff, pædagog

Vesthimmerlands Kommune

Meget fint og lavpraktisk oplæg med gode hverdagseksempler. Dejligt at der ikke blev brugt projektor - det skærper opmærksomheden på oplægsholderen.

Tina Thomsen

Thisted Kommune

På Randers Bibliotek har vi fået inspiration til at arbejde videre med borgergenerede aktiviteter. Vi har fået en forståelse af samskabelsesbegrebet, konkrete værktøjer at arbejde videre med og blevet udfordret i forhold til, hvordan vi normalt arbejder som partner." "Arbejdsformen med konkret at inddrage prøvehandlinger var god og fik os aktivt på banen. Vi oplevede et stort engagement fra dig som underviser og en god vekslen mellem teori og praksis.

Eva Bisbjerg, Forskningschef

Randers Bibliotek

Nis Grønager Madsen præsenterer samskabelse på en klar og struktureret måde, der underbygges af underfundige visuelle indspark. Nis præsenterer en verden af muligheder og løsninger på komplekse problemer, hvor ønsket er at skabe bedre velfærd og mere livskvalitet. Nis’ erfaringer er inden for det kommunale område, men hans oplæg er meget brugbart til de komplekse problemer, der findes i sundhedsvæsenet.

Anne Nicolaisen, forsker

Center for Kvalitet

Nis var rigtig god til at få foredraget tilpasset, så det passede ind i vores kontekst. Han havde nogle gode pointer som blev præsenteret på en fin måde.

Mette Plougmann Høegh

Jobcenter Holstebro

Det var super. Der har kun været positive tilbagemeldinger.

Jeanne Storm

Sydvestjysk Sygehus

Super oplæg og god og meget relevant kommunikation med tilhørerne.

Vibeke Steen

Gribskov biblioteker

Det var spot on med at arbejdet skal give mening og super godt at Nis bruger sig selv som eksempel med at træffe valg, som gør livet sværere, men giver mening.

Morten Overgaard

Mariagerfjord Kommune
Uforpligtende forespørgsel på Nis Grønager Madsen

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Nis Grønager Madsen

5 ud af 5 stjerner

"Virklige god foredrag som var lige hvad vi har aftalte og hvad vi havde brug for med super god input vi kan tænke over og som var relevant for vores situation lige nu."

Ann Marie Hart - Novo Nordisk A/S Se alle referencer

Foredragsemner med Nis Grønager Madsen