Henter Indhold ...

Nis Grønager Madsen

Konsulent, forfatter og foredragsholder

Nis Grønager Madsen er en af de mest efterspurgte foredragsholdere inden for samskabelse. Han har de sidste par år været rundt i hele landet og holdt foredrag og lavet temadage om samskabelse, hos både foreninger og det offentlige.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Nis Grønager Madsen har været ansat som offentlig leder og konsulent i udviklingsafdelingen i Fredericia Kommune. Senere har Nis været ansat i foreningsverdenen, og har derfra erfaring med både det offentlige og civile Danmark. Nis har arbejdet som professionel historiefortæller og er fantastisk til at fortælle historier. Når Nis holder foredrag er der altid en god stemning og opmærksomhed.

Med Nis Grønager Madsen som foredragsholder bliver samskabelse håndgribeligt og konkret. Gennem hans egen praktiske erfaring kan han formidle til ledere, medarbejdere og foreningsfolk. Nis Grønager Madsen foredrag er fulde af stilfærdig humor og beskrivende historier som griber publikum. Det giver en livlig inspiration, så man får lyst til mere.

Han er desuden forfatter til bogen “Plads til deltagelse” (udgivet 2015), som står på hylderne over hele landet, som en grundbog inden for samskabelse. I 2018 er Nis Grønager Madsen aktuel med bogen “Fra service til samskabelse”, der klæder læseren på til at arbejde med samskabelse i det offentlige, både som borger, medarbejder og leder.

  Nis Grønager Madsen foredrag

  Det skal give mening

  • Oplev et motiverende, inspirerende og underholdende foredrag, der vil styrke din arbejdsglæde og øge trivslen på din arbejdsplads.
  • Meningsløse opgaver er gift for arbejdsglæden. Derfor skal vi have mening for at have trivsel. I en forandringsfuld verden kan det være svært at navigere og det skaber usikkerhed og truer vores trivsel på arbejdspladsen. Mening er den største motivation i dag. Hvis vi kan se meningen med vores arbejde bliver opgaverne noget vi brænder for. Den gnist skaber arbejdsglæde.
  • Kerneopgaven i alt velfærdsarbejde er at skabe livskvalitet. I første omgang er det jo derfor vi har valgt at arbejde i det offentlige: vi vil gøre en forskel – være betydningsfulde.
  • Det skal give mening er et tankevækkende og oplivende foredrag, hvor du får værktøjer til at finde meningen og styrke den, så den kan bruges til at navigere og skabe arbejdsglæde. Vi skal skabe meningsfulde arbejdsdage og alle kan bidrage til at trivsel og mening går hånd i hånd.
  • Foredraget er hovedsageligt rettet til offentlige arbejdspladser.

  Nis Grønager Madsen foredrag

  Samskabelse

  • Foredraget er en introduktion til begrebet samskabelse. Hvorfor er det her? Hvad er det? Og hvordan gør man? Gennem konkrete eksempler og historier bliver samskabelse formidlet så alle vil gå derfra med en god fornemmelse af hvad samskabelse er, og mod på at være mere samskabende.
  • Foredraget vil klæde medarbejderne på til at gøre borgerne i stand til at blive aktører i deres egen velfærd. I samskabelse samarbejder borgerne med det offentlige, og det giver en positiv synergi i opgaveløsningen.
  • Jeres organisation bliver bedre i stand til at løse kerneopgaven i alt velfærdsarbejde, nemlig at skabe bedre livskvalitet for borgerne. Samtidig vil I få redskaber til at løse komplekse problemer og skabe levedygtige løsninger.
  • Foredraget kan rettes til både offentlige ledere, medarbejdere samt foreninger.

  Nis Grønager Madsen foredrag

  Flyt dig!

  • Når vi oplever forandring omkring os ser vi nogle gange kun problemerne i det, og ikke potentialerne. Foredraget vil fokusere på hvordan du får mest ud af en forandring og hvilke muligheder forandringer giver mig som medarbejder. Ved at deltage i forandringerne bliver jeg aktør og i stand til at håndtere de forandringer der sker. At leve et forandringsløst liv ville være kedeligt.
  • Foredraget er hovedsageligt rettet til offentlige arbejdspladser.

Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Nis Grønager Madsen

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Nis Grønager Madsen

Foredragsemner med Nis Grønager Madsen