Henter Indhold ...

Michelle Hviid

Foredragsholder, forfatter og netværker

Oplev en passioneret foredragsholder med en livsbekræftende gnist, der ikke bare formår at trække store grin, men samtidig holder publikum nærværende med sine levende formidling og ærlige fortællinger. Michelle Hviid hører til den kategori af foredragsholdere, der når helt ind i hjertet på sine deltagere. Hun sætter livet i perspektiv og efterlader sine forsamlinger berørte og med en ny vitalitet. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Australskfødte, Michelle Hviid, har skrevet bøgerne ”Skru op for Livet” og “Råstyrke” som begge blev bestsellere. I 2012 fik hun sit helt store landsdækkende gennembrud som foredragsholder, og deltagerne har siden elsket den gennemførte autentiske stil og belønnet Michelle Hviid foredrag med flotte evalueringer.

Michelle Hviid har været selvlært iværksætter siden hun var 24, og blev af Børsens Nyhedsmagasin kåret for sit store talent inden for iværksætteri. Hun står bag en række virksomheder og har været med i flere radio-og tv-programmer. Siden 2015 har hun haft sit eget radioprogram på Radio24syv “Hviids Varmestue”.  Derudover skriver Michelle Hviid også sin egen blog og blogger hver lørdag på B.T om alt mellem himmel og jord.

I dag er Michelle Hviid en del af flere bestyrelser, og kan ses på Nationalmuseets udstilling om Dansk Industris udvikling, hvor hun repræsenterer nutidens industri.  Derudover er Michelle Hviid en af de største indsamlere i Danmark, når det kommer til velgørenhed.

Alle Michelle Hviid  foredrag kan bookes til afholdelse på engelsk.

  Michelle Hviid foredrag

  Råstyrke

  • Hvorfor falder vi? For at vi kan lære at rejse os selv op igen. Foredraget tager udgangspunkt i Michelles nyeste bog Råstyrke, der med det samme blev en bestseller.
  • Michelle beretter om den dag i oktober 2014, som blev vendepunktet i hendes liv. Hun fik konstateret en godartet tumor i hovedet. To måneder efter blev hun opereret og herefter gik det meste galt. Livet ændrede sig drastisk, og Michelle, som gik fra at være en eftertragtet knivskarp foredragsholder og blogger, blev nu halvdøv, delvis lam, uden en krone på lommen og var ikke i stand til at kende sine egne børn.
  • I foredraget beretter Michelle om, hvordan hun meldte sig ud af systemet for at træde ind i kampen for sit liv og sin familie. Efter kollapset formåede hun at rejse sig igen og samle styrke til at være både kvinde og forelsket igen. Grundet sin ekstreme vedholdenhed og hårdt arbejde.
  • Undervejs kommer Michelle ind på sin indlæggelse og sin oplevelse af sygehussystemet som patient, sin selvopfattelse som patient, og hvordan hendes nærmeste omgivelser reagerede i forbindelse med det forløb, hun gik igennem. Det er historien om en rejse fra patient til ”menneske” igen.
  • Deltagerne kommer helt ind på livet af Michelles personlige kamp om at turde, kunne, ville, ønske, kæmpe, falde, rejse sig og elske. Der bliver sat spørgsmålstegn ved virkeligheden og i får motivation til at finde det mod, I mangler til at ændre den til det bedre.

  Michelle Hviid foredrag

  Find arbejdsglæden, find i det hele taget glæden. Tag ansvar.

  • Har du problemer på din arbejdsplads, eller fået en skidegod ide? Fint. Har du fortalt det til chefen eller din kollega så? Det er et spørgsmål, som jeg ofte må stille familiemedlemmer, netværk og venner, og de svarer næsten altid “Nej” – de har IKKE fortalt det til nogen som helst på arbejdet. Og hvorfor så ikke?
  • Selv har jeg haft en pige ansat, som var fyldt med kreative ideer og gode løsninger, men hun sagde aldrig noget på møderne af frygt for, hvis det var forkert. Denne frygt for. hvad andre ting, og om ens ideer er forkerte skal vi have afskaffet. Det er en stopklods, og det kræver meget mere energi, end bare at sige, hvad vi mener.
  • Vi skal med humor forholde os til vores egne svage og stærke sider. Når først vi med selvironi begynder at tage ansvar for hvordan vi har det, både på de gode og de dårlige dage, så er det nemmere at være til, det er lettere for kollegaer at navigere, din hverdag bliver lettere og din produktivitet stiger, dit humør forbedres, hvilket udløser handlekraft. Det er umuligt at skabe, når man er styret af frygten for at fejle.
  • Med afsæt i sin egen historie, giver Michelle Hviid sit bud på en model, som gør dig løsningsorienteret i livet. Hun inspirerer og giver tilhørerne modet til at satse i livet, komme videre, når det hele ser sort ud, og sætter fokus på det at tage ansvar, samtidig med man bevarer en vis selvironi. For vi er allesammen tåbelige.
  • Har i brug for et verbalt og underholdende los bagi, som giver plads til eftertanke og refleksion, så skal i booke dette foredrag.
  • Som en del af foredraget er der også mulighed for at lave en lille øvelse på 15 minutter, hvor i bliver gjort opmærksomme på de af jeres kollegaer, som i bør være særligt autentisk over for, og også hvor der er plads til forbedring henne.

  Michelle Hviid foredrag

  Skru op for livet
  – alt, hvad du giver, får du dobbelt igen

  • Foredraget tager afsæt i Michelles bestseller bog ”Skru op for livet – 20 kærlige los til at turde mere, give mere og få det hele dobbelt igen”.
  • Michelle tror på, at de lykkeligste mennesker er dem, som deler mest. Dem, der giver mest. Dem, der ikke slår automatpiloten til. Dem, der tør mærke efter og handle på det de mærker!
  • I foredraget deler Michelle ud af sine egne erfaringer, så i kan blive inspireret til et mere motiveret liv, som er modigere og sjovere. For at nå derhen, skal vi gøre noget i morgen, som vi ikke gjorde i dag.
  • Michelle fortæller om de handlinger, som har gjort hende i stand til at tage en stor bid af livet, hver dag. Og, som har gjort hende til en af de mest populære foredragsholdere.

  Michelle Hviid foredrag

  Sådan udlever du dine iværksætterdrømme og får succes!

  • Dette foredrag om iværksætteri er en utrolig historier, der intenst inspirerer både iværksættere, virksomhedsledere og ejere. Michelle Hviid skaber idéer ud over det sædvanlige – og har en formidabel handlekraft.
  • Men egentlig havde Michelle ikke lagt nogle konkrete og langsigtede planer for sit professionelle liv. De ting hun har skabt, er skabt med udgangspunkt i passion og lysten til at være kreativ, arbejde hårdt og skabe resultater. Handlekraft og fandenivoldskhed er nøgleord for Michelle og en markant faktor i forhold til den succes, hun selv har oplevet. I foredraget fortæller Michelle hvordan at hun blev så handlekraftig, og hvordan hun nåede dertil.
  • Michelles serverer underholdende anekdoter og episoder fra sig liv, hun fortæller hvorfor, at man ikke skal sælge til den højestbydende, og om dengang hun besluttede, én gang for alle, at tage ansvar for sin videre succes.
  • Peptalken er en unik inspiration til alle mennesker, der drømme om at føre deres iværksætterdrømme ud i livet.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Michelle Hviid

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Michelle Hviid

Foredragsemner med Michelle Hviid