Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00
profile-cover-generic-02-blue
Lene Kobbernagel foredrag

Lene Kobbernagel

Kommunikationsrådgiver med speciale i strategisk brug af kropssprog, fortællinger og rum

Forespørg nemt på pris og dato
Uforpligtende forespørgsel på Lene Kobbernagel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Lene

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Lene Kobbernagel er en af de førende eksperter herhjemme, når det kommer til strategisk brug af kropssprog, fortællinger og rum. I et Lene Kobbernagel foredrag, forklarer Lene, hvordan du får dine budskaber til at sive ind gennem folks parader og direkte ind i hjertekulen. Foredraget er en tour-de-force gennem de 21 vigtigste kropssprogsteknikker, fortælleteknikker og gode tricks om rum der giver dig påvirkningskraft.

Lene Kobbernagel brænder for at give væsentlige budskaber bedre levevilkår. Derfor har hun specialiseret sig i, hvordan man bruger de bløde appelformer som kropssprog, fortællinger, rum og oneliners strategisk til at påvirke.  

Lene Kobbernagel driver egen konsulentvirksomhed, hvor hun siden 2011 årligt har trænet 500 ledere, konsulenter, rådgivere og undervisere fra bl.a. Novo Nordisk, Haldor Topsøe, Microsoft og 80 øvrige danske virksomheder, i hvordan de fremtoner og formidler overbevisende. Lene er cand.mag., og systemisk konsulent og har en baggrund som dramaturg og underviser ved Teatervidenskab og Statens Teaterskole.

Fra sit virke i teatret har hun en dyb og nuanceret forståelse af de virkemidler der får budskaber ud over rampen. Lene Kobbernagel har en analytisk og struktureret tilgang, som er stærkt værdsat af de mange ledere hun arbejder med. Hun har skrevet to bøger og en lang række artikler om kropssprog og brug af rum. Lenes nyeste bog om påvirkningskraft udkommer på Gyldendal Business til september 2018.

Se foredrag med Lene Kobbernagel

  Lene Kobbernagel foredrag

  Overbevisende fremtoning

  • Forestil dig, at du er inviteret til middag. Værterne har brugt flere dage på at forberede et gourmetmåltid til dig – men de serverer herlighederne på en paptallerken. Er vi enige om, at den tarvelige anretning trækker måltidets samlede kvalitet gevaldigt ned? Sådan er det også med din fremtoning. Du kan være nok så forberedt og nok så fagligt dygtig. Hvis din fremtoning diskvalificerer dig og det, du siger, trænger du aldrig igennem til andre menneskers beslutningssystem.
  • Foredraget præsenterer et katalog af kropssproglige virkemidler, der giver dig en sikker, troværdig og personlig fremtoning. Via videoklip får du et nuanceret billede af, hvad der gør personer overbevisende at se på – og hvad der omvendt efterlader et dårligt indtryk. Foredraget giver dig en række konkrete teknikker og metoder, du kan gå direkte hjem foran spejlet og træne. Blandt andet ”Power House”, som er otte kropssproglige virkemidler, der forvandler en usikker, anonym performance til en fængende og personlig performance.
  • Varighed: 75 minutter

  Lene Kobbernagel foredrag

  Op på ølkassen – virkemidler til ledere, der vil vække følelser for deres budskaber

  • Du kan have alle de rigtige argumenter på plads. Du kan have styr på fakta, statistik og data. Men hvis ikke du kan tale til menneskers følelser, nytter det ikke noget. For så får du aldrig adgang til det system, der træffer 95 pct. af alle menneskers beslutninger. Så hvorfor bliver ledere ved med at kommunikere til fornuften? Hvorfor bliver de ikke bedre til at kommunikere til følelserne, når forskning viser, at det er langt mere effektivt?
  • Op på ølkassen – 21 virkemidler til ledere, der vil vække følelser for deres budskaber er et underholdende og inspirerende foredrag, der forklarer, hvordan du får dine budskaber til at sive gennem paraderne og direkte ind i hjertekulen. Foredraget præsenterer 21 kropssprogsteknikker, fortælleteknikker og øvrige tricks, der giver dig større påvirkningskraft. At træne sin bløde påvirkningskraft er en hårdkogt kommunikationsdisciplin og et absolut need to have for alle ledere, der lever af at kommunikere overbevisende.
  • Varighed: 75 minutter

Referencer

Lene Kobbernagels foredrag for 250 ledere på vores ledelsestræf 2018 blev modtaget med stor interesse og begejstring. Lederne har meldt tilbage, at pointer var relevante og brugbare for de kommunikationsudfordringer, vores ledere står med i deres dagligdag. Vi har efterfølgende kun fået positive tilbagemeldinger.

Kirsten Overgaard Bach

Danske Gymnasier
Uforpligtende forespørgsel på Lene Kobbernagel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31

Foredragsemner med Lene Kobbernagel