Danmarks største udbyder af online foredrag

generic-cover1

Lær hvordan dine budskaber siver ind gennem folks parader og direkte ind i hjertekulen

Lene Kobbernagel foredrag

Lene Kobbernagel

Kommunikationsrådgiver med speciale i strategisk brug af kropssprog, fortællinger og rum.

Forespørg nemt på pris og dato

5 ud af 5 stjerner

"Lene Kobbernagels foredrag for 250 ledere på vores ledelsestræf 2018 blev modtaget med stor interesse og begejstring. Lederne har meldt tilbage, at pointer var relevante og brugbare for de kommunikationsudfordringer, vores ledere står med i deres dagligdag. Vi har efterfølgende kun fået positive tilbagemeldinger."

Kirsten Overgaard Bach - Danske Gymnasier Se alle referencer
Uforpligtende forespørgsel på Lene Kobbernagel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
About icon

Om Lene

Lecture icon

Foredrag

References icon

Referencer

Forespørg nemt på pris og dato

Lene Kobbernagel er en af de førende eksperter herhjemme, når det kommer til strategisk brug af kropssprog, fortællinger og rum. I et Lene Kobbernagel foredrag, forklarer Lene, hvordan du får dine budskaber til at sive ind gennem folks parader og direkte ind i hjertekulen. Foredraget er en tour-de-force gennem de 21 vigtigste kropssprogsteknikker, fortælleteknikker og gode tricks om rum der giver dig påvirkningskraft.

Et foredrag med Lene Kobbernagel giver dig:

 • Konkrete og let anvendelige teknikker og retoriske greb, der øger din gennemslagskraft.
 • Et aktivt foredrag med indlagte korte øvelser, der træner din gennemslagskraft.
 • Indhold 100 % vinklet til jeres målgruppe med forudgående telefoninterview til formålet.

Lene Kobbernagel er kommunikationsrådgiver med særligt fokus på kropssprog, og så er hun forfatter til flere bøger og artikler, bl.a. Op på ølkassen (Gyldendal 2018). Lenes foredrag præsenterer konkrete og anvendelige virkemidler til personlig gennemslagskraft og effektiv kommunikation. Foredraget tager udgangspunkt i målgruppens specifikke udfordringer og præsenterer konkrete anvisninger til, hvordan lige netop denne målgruppe kan skabe resultater med bevidst brug af kropssprog og retorik. Derfor indgår altid et telefoninterview med jer forud for foredraget.

Lene Kobbernagel driver egen konsulentvirksomhed, hvor hun siden 2011 har trænet ledere, konsulenter, rådgivere, tillidsmænd, undervisere fra mere end 100 danske virksomheder, bl.a. Novo Nordisk, Haldor Topsøe, Microsoft, Statslige styrelser og Finanssektoren. Lene er cand.mag. i teatervidenskab, og systemisk konsulent, tidligere gymnasielærer og underviser Statens Teaterskole.

Lene Kobbernagel har en analytisk og struktureret tilgang og giver deltagerne konkrete redskaber, vinklet deres behov, som er stærkt værdsat af de mange ledere og virksomheder hun arbejder med.

Se foredrag med Lene Kobbernagel

  Lene Kobbernagel foredrag

  Overbevisende fremtoning

  • Forestil dig, at du er inviteret til middag. Værterne har brugt flere dage på at forberede et gourmetmåltid til dig – men de serverer herlighederne på en paptallerken. Er vi enige om, at den tarvelige anretning trækker måltidets samlede kvalitet gevaldigt ned? Sådan er det også med din fremtoning. Du kan være nok så forberedt og nok så fagligt dygtig. Hvis din fremtoning diskvalificerer dig og det, du siger, trænger du aldrig igennem til andre menneskers beslutningssystem.
  • Foredraget præsenterer et katalog af kropssproglige virkemidler, der giver dig en sikker, troværdig og personlig fremtoning. Via videoklip får du et nuanceret billede af, hvad der gør personer overbevisende at se på – og hvad der omvendt efterlader et dårligt indtryk. Foredraget giver dig en række konkrete teknikker og metoder, du kan gå direkte hjem foran spejlet og træne. Blandt andet ”Power House”, som er otte kropssproglige virkemidler, der forvandler en usikker, anonym performance til en fængende og personlig performance.
  • Varighed: 75 minutter

  Personlig gennemslagskraft

  • Kender du det, at du er forberedt på, hvad du skal sige, men føler dig overrumplet af situationen så du fremstår vag, og dit budskab bliver ikke taget alvorligt? Kan du genkende følelsen af, at noget står i vejen for, at du trænger kraftfuldt igennem med dig selv og dit budskab? Dit kropssprog spiller en væsentlig rolle for, hvordan dine budskaber opfattes. Folk med en overbevisende fremtoning har høj gennemslagskraft, og det fordobler effekten af deres kommunikation.
  • Gennemslagskraft er noget alle kan lære. Det handler bl.a. om at fastholde blikket, fylde mere ved at bruge arme og hænder, bruge fingre bevidst til at understrege vigtigheden, og holde mange pauser.
  • Foredraget giver dig otte kropssproglige teknikker og fire retoriske virkemidler som resulterer i højere gennemslagskraft. Teknikkerne er lette at anvende, og derfor opnår man meget hurtigt resultater, og får mere effekt med sin kommunikation.
  • Foredraget er aktivt, og der vil være små korte øvelser, hvor I prøver teknikkerne af to og to. I bliver bedt om at filme hinanden, så I kan se forskellene selv.
  • Foredraget vinkles til jeres målgruppe. I foredraget integrerer jeg eksempler fra jeres hverdag, så pointer og teknikker føles relevante og vedkommende.
  • Eksempler på målgrupper, der har fået meget ud af foredraget: Ledere, som ønsker at sælge svære budskaber overbevisende. Tillidsmænd, som ønsker til at være vedholdende, når ledelsen skal overbevises om nye tiltag. Sælgere, som ønsker en troværdig og rolig fremtoning, så de lykkes med at vinde kundernes tillid. Kvinder i mandsdominerede miljøer, som oplever at det er svært ved at trænge igennem. Undervisere som gerne vil have mere gennemslagskraft i undervisningslokalet.

Referencer

Lene Kobbernagels foredrag for 250 ledere på vores ledelsestræf 2018 blev modtaget med stor interesse og begejstring. Lederne har meldt tilbage, at pointer var relevante og brugbare for de kommunikationsudfordringer, vores ledere står med i deres dagligdag. Vi har efterfølgende kun fået positive tilbagemeldinger.

Kirsten Overgaard Bach

Danske Gymnasier

Meget nærværende - også i kraft af hendes forudgående kontakt for at gøre foredraget aktuelt. Den eneste feedback jeg har modtaget udover ros er, at man godt kunne have brugt mere tid i Lenes selskab ... hvilket vel egentlig også er ros!

Kim Christiansen

Lolland Falsters Lærerforening
Uforpligtende forespørgsel på Lene Kobbernagel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Lene Kobbernagel
Lene Kobbernagel

5 ud af 5 stjerner

"Lene Kobbernagels foredrag for 250 ledere på vores ledelsestræf 2018 blev modtaget med stor interesse og begejstring. Lederne har meldt tilbage, at pointer var relevante og brugbare for de kommunikationsudfordringer, vores ledere står med i deres dagligdag. Vi har efterfølgende kun fået positive tilbagemeldinger."

Kirsten Overgaard Bach - Danske Gymnasier Se alle referencer

Foredragsemner med Lene Kobbernagel