Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Anne Bech

Trænings- og sundhedsekspert, forfatter og foredragsholder

Anne Bech har markeret sig som en af landets førende eksperter indenfor sit felt om sundhed, vægttab, herunder trivsel og sundhed på arbejdspladsen. I sine topunderholdende, inkluderende og udbytterige foredrag, giver Anne dig konkrete værktøjer og gode råd til hvordan du finder vej i sundhedsjunglen, øger din livskvalitet og får mere overskud i hverdagen. Her er ingen magi og hokus pokus, men reelle råd, inspiration og realistiske redskaber, der hjælper kroppen til at leve og indrette sig til det samfund vi har skabt i dag. 

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Anne Bech er for mange et kendt ansigt indenfor træning- og sundhed, og derfor også en attraktiv foredragsholder, når emnet sundhed skal på agendaen. Hun har markeret sig ved at tage udgangspunkt i den populære nudgingteori og adfærdsdesign og hun formår at være inkluderende uden den løftede (og skræmmende) pegefinger, men med en underholdende og direkte tone. 

Anne Bech er en af de førende eksperter inden for træning, sundhed og den generelle trivsel. Med over 25 års erfaring indenfor sundhed, træning og livsstil har Anne dygtigtgjort sig, ligesom hun har deltaget i kurser og uddannelser indlands som udlands, og afprøvet alle metoder på egen krop. Hun har solgt over 130.000 bøger og optrådt i magasiner og tv utallige gange. Derfor er det også forståeligt at mere end 75.000 mennesker følger hende på Facebook, Instagram og Youtube.

I et Anne Bech foredrag eller workshop vil du blive inspireret, underholdt og få ny brugbar viden og redskaber, lige til at tage med hjem, uanset alder og køn.

  Anne Bech foredrag

  Bli’r jeg slank af ramsløg og romtoddy?

  • Er du faret vild i urskoven af (mere eller mindre) opfindsomme sundhedsråd? Så ved Anne præcis, hvordan du har det. Der stod hun selv, inden hun fik fitness som arbejde.
  • Anne afliver myten om den perfekte slankekur i hendes nye underholdende foredrag om hendes egen rejse gennem sundhedsjunglen. Et sundt og balanceret perspektiv er for nogle gået fløjten med alt, hvad vi hører og læser om sundhed, og Anne prøver at give dig et bedre et af slagsen. Uanset om du spiser selleri hver dag, eller du ikke har spist en grøntsag i dit liv, får du viden og redskaber til at finde den form for sundhed, der passer til dig.

  Anne Bech foredrag

  Mindre stress, større arbejdsglæde, stærkere performance

  • Arbejdslivet i 2018 er for alt for mange præget af perioder, hvor stressniveauet når urimelige højder og arbejds- og familieliv fylder mere end de 24 timer, du har i døgnet.
  • I dette foredrag giver Anne (Bech) konkrete og realistiske værktøjer til, hvordan en travl hverdag forenes med en sund livsstil med mere overskud, og ikke mindst sætter Anne fokus på bedre velvære, færre sygemeldinger, mindre stress og mere arbejdsglæde.
  • Foredraget tager udgangspunkt i, at kroppen er dit fundament, og det er nødt til at fungere, før du kan præstere.
  • Med inspiration fra udfordrende og nytænkende nudging-teorier og adfærdsdesign kan du lære, hvordan du endelig får ændret vaner, varigt og effektivt.
  • Glæd jer til et humoristisk og top-inspirerende foredrag, og gå hjem med en mere positiv og realistisk mulighed for en sund livsstil og bedre hverdag.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Anne Bech

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Anne Bech

Foredragsemner med Anne Bech