Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Alle hverdage mellem kl. 8.00 – 16.00

Anja Fonseca

Vejrvært, geolog og foredragsholder

Foredraget med Anja Fonseca bygger på hendes personlige historie, hvor hun igennem 17 år har levet med en alvorlig spiseforstyrrelse, indtil nu skjult for omverdenen og selv for de tætteste venner og kolleger. Hun fortæller nu ærligt og indlevende om sit sygdoms- og behandlingsforløb.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Book nu på tlf: 35 11 21 31

Anja Fonseca har tidligere arbejdet som tv-meteorolog og vejrvært ved DR, men arbejder nu som pressechef hos DMI. I 2014 udkom hendes bog I morgen stopper jeg, hvor hun for første gang afslører et mangeårigt alvorligt sygdomsforløb som bulimiker. Efter at have overstået et vellykket behandlingsforløb, er hun i dag erklæret ”rask”.

Anja Fonseca er uddannet cand. scient i geologi fra Københavns Universitet og er medforfatter til bogen Ekstremt vejr og vejrfænomener i Danmark, fra 2009.

Af både arrangører og deltagere får Anja Fonseca stor ros for den meget ærlige, nærværende og personlige måde, hun formidler sin historie på. Intet er ufortalt, og Anja fortæller åbenhjertet om sin sygdom – uden løftede pegefingre. Hendes historie inspirerer og sætte ord på det tabu, som sygdommen bulimi længe har været. Der er plads til at snakke om de svære ting, både for sygdomsramte, men også for deres pårørende. Derudover svarer Anja beredvilligt på alle slags spørgsmål og giver gode råd til at spotte spiseforstyrrelser. Oplev en meget personlig beretning om livet med og kampen mod en spiseforstyrrelse, formidlet med stor åbenhed og nærvær.

Anja Fonseca foredrag er især populære hos oplysningsforbund, foreninger og biblioteker.

  Anja Fonseca foredrag

  I morgen stopper jeg

  • Anja Fonseca levede i sytten år et dobbeltliv. På den ene side var hun den morsomme pige, den altid festglade student. Tiden på universitetet var ambitiøs, og også på DRs kanaler var hun siden 2006 den altid smilende vejrvært.
  • Gennem teenageårene holdte Anja Fonseca dog på en meget pinefuld hemmelighed.  Bag facaden var hun bulimiker, en sygdom der dominerede alt i hendes liv og i sidste ende kom helt ud af kontrol.  Ingen i Anjas omgangskreds kendte til sygdommen, hverken familie, venner, kæreste eller kollegaer. Flere gange dagligt spiste Anja enorme mængder mad for at slippe følelsen af indre kaos og smertefulde tanker.
  • Foredraget tager afsæt i Anja Fonsecas omtalte bog “I morgen stopper jeg”, hvor Anja ærligt beretter om ensomheden og angsten, der var forbundet med hendes spiseforstyrrelse. Anjas fortællinger bryder tabuet, og giver et sandfærdigt og ikke mindst troværdigt indblik i hendes liv, fortællinger som fører tilhørerne tilbage til Anjas barndomshjem, ungdom, og frem til arbejdslivet i DR, hvor hun – forhåbentlig – endelig er kommet fri af sin spiseforstyrrelse.
Det siger kunder, som har oplevet foredrag med Anja Fonseca

Indlæs flere...

Foredragsholdere der minder om Anja Fonseca

Foredragsemner med Anja Fonseca