Henter Indhold ...

Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Foredragsholdere om Voksenmobning

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Voksenmobning. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.


Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.


Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

UFORPLIGTENDE FORESPØRGSEL

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato.
Det er naturligvis helt uforpligtende

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Om emnet: Voksenmobning

  • Vi forbinder normalt mobning med børn; det er noget, der foregår i folkeskolen, på firtidshjem, måske til nøges HF og gymnasiet.
  • Men desværre er mobning ikke noget, der kun hører børnenes univers til; det finder også sted blandt voksne, f. eks. på mange arbejdspladser. Emnet er dog i mange tilfælde næsten tabu.
    Hvad kan man gøre for at komme voksenmobning til livs? Hvordan kommer man overhovedet på sporet af den, og hvor hyppigt forekommer voksenmobningen?
  • Foredrag om voksenmobning ser nærmere på nogle af disse spørgsmål og prøver at tage hul på en vanskelig diskussion.