Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Foredragsholdere om Branding

Branding er afgørende i dagligdagen og for virksomheder. Det handler om at differentiere sig og appellere til målgruppen. Lugt og lyd er nu lige så vigtige som emballage. Et branding foredrag kan være svaret.

Foredragsholdere om branding kan guide både nystartede virksomheder og etablerede mærker. De deler strategier, inspirerer til kreativ tænkning og udforsker fremtidens trends. Uanset om din virksomhed er stor eller lille, kan et branding foredrag styrke din identitet, image og succes.

Book et spændende foredrag om branding i dag. Vores eksperter er klar til at dele deres viden og give dig og dine kolleger den nødvendige inspiration. Optimer din branding og skab en varig forbindelse med din målgruppe.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Alle foredragsholdere om branding (14)

Hjælp mig med at vælge

Foredrag om branding

Oplev topmotiverende keynote-talere, der deler indsigt i branding. Differentier din virksomhed, skab det rette image, og styrk din forbindelse til målgruppen. Uanset om du er en nystartet virksomhed med et begrænset budget eller ønsker at udforske fremtidens brandingtendenser, tilbyder vores talere inspiration og strategier. Book nu for at optimere din virksomheds identitet og få dine medarbejdere motiveret med ny viden om branding.

  • Inden for markedsføring handler branding om evnen til at differentiere produktet, virksomheden, kulturen og så videre fra konkurrenterne.
  • Varen skal appellere bedre til målgruppen end de andre varer på markedet, så det er vigtigt at produktet har det rigtige image i forbrugerens øjne. Hvor man før slog på indpakning og reklame, så er lugten og lyden af produktet også blevet vigtige elementer i dag.
  • Foredrag om branding kan både handle om, hvordan man som nystartet virksomhed kan brande sit produkt uden at have det helt store budget til reklamer og marketing. Men foredrag om branding kan også handle om branding helt generelt.
  • Foredrag om branding kan inspirere til branding-strategier eller blot give et billede af fremtidens brands, samt tendenser og trends indenfor brancher, og foredrag om branding er gode til både den lille og store virksomhed, der vil give sine medarbejdere ny viden og inspiration indenfor branding.
Spørg på pris og dato