Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Foredragsholdere om Stressforebyggelse

Stress, et ord vi alle kender, men ved vi egentlig, hvor alvorlig stress kan være, og hvordan vi kan tage skridt til at forebygge det? Stress opstår, når vi belaster vores krop og sind for meget, påtager os flere opgaver end vi kan håndtere, og arbejder intenst. Til sidst siger vores krop og nogle gange også vores sind fra. Dette kan føre til humørsvingninger, tilstande, der minder om depression, samt forskellige fysiske lidelser såsom hovedpine, muskelsmerter, maveproblemer, forhøjet blodtryk og i ekstreme tilfælde endda lammelser.

Men der er håb. Der er noget, vi kan gøre for at forebygge stress, og det er her Stressforebyggelse foredrag kommer ind i billedet. Foredragsholdere om stressforebyggelse er eksperter i at forstå årsagerne til stress og hvordan man kan håndtere det. De deler værdifuld viden og indsigt, der kan hjælpe deltagerne med at forstå stress bedre. Book et foredrag om stressforebyggelse i dag og hjælp dine deltagere med at tage skridt mod en sundere, mere stressfri fremtid.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Alle foredragsholdere om stressforebyggelse (12)

Hjælp mig med at vælge

Foredrag om stressforebyggelse

Mød de bedste foredragsholdere om stressforebyggelse og lær hvordan du bekæmper stress i din hverdag. Stress er en alvorlig udfordring, men mange ved ikke, hvor alvorlig den kan være eller hvordan man effektivt kan forebygge den. Stress opstår, når vi overbelaster vores krop og sind med for mange opgaver og konstant pres.
Deadlines står i kø, mens vi kæmper med én opgave, og det kan tage sin tol på vores krop og psyke. Men der er håb. Vores ekspertforedragsholdere inden for stressforebyggelse deler værdifuld viden og præsenterer praktiske værktøjer, der kan hjælpe dig med at forstå og håndtere stress. Investér i dit velvære og book din billet nu for at lære, hvordan du kan skabe en stressfri fremtid. Stress er ikke til at spøge med, men forebyggelse er mulig.

  • Vi har nu lært, at der er noget, der hedder stress, men det er ikke alle, der ved hvor alvorlig stress rent faktisk kan være og hvad man kan gøre for at forebygge stressen.
  • Stress opstår når vi overbelaster krop og psyke, påtager os for mange opgaver, arbejder for hårdt. Der er deadlines, som hober sig op, og mens vi arbejder på den ene opgave er der tre-fire andre, der venter i horisonten.
  • Til sidst melder kroppen og i flere tilfælde også psyken fra. Det kan resultere i humørsvingninger, depressionslignende tilstande såvel som forskellige fysiske lidelser; hovedpine, muskelsmerter, maveonde, forhøjet blodtryk og, i visse ekstreme tilfælde, lammelser.
  • Foredrag om stressforebyggelse handler om hvad der kan gøres for at forebygge. Der kan rent faktisk gøres noget, og det bør der, for stress er ikke til at spøge med.
Spørg på pris og dato