Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
IT-sikkerhed

Foredragsholdere om IT-sikkerhed

IT-sikkerhed bliver kun vigtigere og vigtigere. Den digitiale udvikling er i høj fart konstant, og der kommer hele tiden nye måder for hackere at snige sig i virksomheders og privatpersoners private data. Hvordan beskytter vi os bedst muligt?

Hos Athenas finder du solide eksperter i IT-sikkerhed. De kan give foredragets deltagere indblik i, hvordan I holder ubudende gæster ude. Desuden kan de give jer en forståelse for, hvad I kan dele digitalt, og hvad I bør holde for jer selv.

Book den foredragsholder og IT-sikkerhed

Udfyld formularen uforpligtende, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi hjælper dig med at finde den bedste foredragsholder om IT-sikkerhed til din virksomhed.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den foredragsholder og IT-sikkerhed

Udfyld formularen uforpligtende, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Vi hjælper dig med at finde den bedste foredragsholder om IT-sikkerhed til din virksomhed.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Alle foredragsholdere om it-sikkerhed (3)

Hjælp mig med at vælge
IT-sikkerhed
IT-sikkerhed
5 ud af 5 stjerner

"Vi får altid super service, når vi henvender os, og der bliver altid fulgt op på vores henvendelse :-)"

DSB Arbejdsmiljø

Om emnet: IT-sikkerhed

IT-sikkerhed

IT-sikkerhed er og bør være højt prioriteret hos virksomheder og privatpersoner. Trods at vi hele tiden får bedre værktøjer til at passe på vores data, så finder hackere også hele tiden nye måder at snige sig uden om sikkerhedssystemerne. Derfor kan vi aldrig passe for meget på, hvad vi deler, og hvordan vi beskytter os selv. Men det kan være en svær opgave. Særligt hvis man ikke har så stor forståelse og indsigt i IT generelt.

Der er heldigvis hjælp at finde. Ud over at opsøge for eksempel IT virksomheder i København, så holder Athenas’ dygtige foredragsholdere også vidensrige og informative foredrag om emnet. Her kan deltagerne få de redskaber og informationer, som de har brug for. På den måde kan I opnå sikkerhed på iPad, iPhone sikkerhed og sidst, men ikke mindst, IT-sikkerhed helt generelt.

Mangler I større IT-sikkerhed, eller ved I ikke, hvor I skal starte? Så kontakt Athenas for en uforpligtende samtale. Vi finder ud af, hvilken foredragsholder der kunne være noget for jer. Sammen finder vi det perfekte match mellem foredragsholder, jeres organisation og jeres event. Således kan det hele gå op i en større helhed, og jeres event kan blive den succes, som I drømmer om.

Glæd jer til et foredrag, hvor I bliver rustet til den digitale verden og de fare, der kan være. I får alle værktøjerne til at begå jer sikkert, så I ikke får hackere ind i jeres private data.

Spørg på pris og dato