Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Foredragsholdere om Positiv psykologi

Positiv psykologi fokuserer på positive følelser og trivsel i vores liv. Dette skaber ikke kun personlig velvære, men har også en værdifuld indflydelse i virksomheder og organisationer, hvor tilfredshed og bundlinje går hånd i hånd.

Hver dag står vi over for udfordringer og stress, der kan tage fokus fra det positive. Positiv psykologi giver dig redskaber til at opdage lykken i hverdagen, styrke selvværdet og forbedre relationer.

Fordi de ikke kun ændrer individets liv, men også påvirker arbejdspladser og institutioner positivt. Book en ekspert i positiv psykologi til dit næste event for at inspirere og uddanne dine deltagere. Vores liste af foredragsholdere om positiv psykologi inkluderer landets bedste forskere og formidlere. Lad dem guide dig og dine deltagere mod en gladere og mere tilfredsstillende tilværelse. Book et foredrag om positiv psykologi i dag!

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Alle foredragsholdere om positiv psykologi (6)

Hjælp mig med at vælge

Foredrag om positiv psykologi

Oplev de mest inspirerende talere inden for positiv psykologi og book ekspertforedragsholdere, der skaber positiv forandring. Positiv psykologi fokuserer på de positive følelser og trivsel hos individet, og dens betydning strækker sig fra personlig velvære til forbedring af virksomheders bundlinje. Vores eksperter i lykkeforskning er i konstant udvikling, og de deler deres indsigt med glæde. Skab en positiv forandring i din organisation, institution eller virksomhed med vores nøje udvalgte talere. Book nu og maksimer glæden, tilfredsheden og produktiviteten på din næste begivenhed!

  • Positiv psykologi er en retning indenfor psykologien, hvor man fokuserer på de positive følelser og trivsel hos individet, og hvilken betydning dette har for mennesket.
  • Den positive psykologi eller “lykkeforskning” er en retning, der er i udvikling – både internationalt og i Danmark. Især i virksomheder og organisationer er der fokus på emnet, da de gode følelser kan måles på både tilfredshed og bundlinjen.
  • Foredrag om positiv psykologi kan altså bruges i organisationer, institutioner såvel som i virksomheder. Igennem foredrag om positiv psykologi kan man opnå et langt højere personale tilfredsheds niveau.
  • Det er også blevet et populært foredragsemne hos foredragsholdere, og du finder her nogle af landets bedste forskere, praktikere og formidlere om positiv psykologi.
Spørg på pris og dato