Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Foredragsholdere om Klimaforandringer

Klimaforandringer er et emne, der fylder meget i vores hverdag. Spørgsmålet om klimaforandringer er blevet et af de helt store emner i vores tid. Både forskere og politikere debatterer intensivt, hvad klimaforandringerne skyldes og omfanget af dem.

Klimaforandringer er en global udfordring, der påvirker os alle i vores daglige liv. Vi ser det i stigende temperaturer, hyppigere ekstreme vejrforhold og de truende konsekvenser for vores planet. Ved at booke en keynote speaker til at tale om klimaforandringer på dit event, kan du bidrage til at øge bevidstheden og forståelsen for dette afgørende emne.

Vores dygtige foredragsholdere om klimaforandringer er eksperter inden for feltet. De kan kaste lys over komplekse spørgsmål og give håndgribelige løsninger på, hvordan vi kan tackle klimaforandringerne. Book et foredrag om klimaforandringer nu og gør en forskel!

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Alle foredragsholdere om klimaforandringer (9)

Hjælp mig med at vælge

Foredrag om klimaforandringer

Mød de mest inspirerende keynote speakers om klimaforandringer her. Få indsigter, motivation og handlekraft til en bæredygtig fremtid. Book eksperterne nu!

  • Spørgsmålet om klimaforandringer er et af det helt store emner i vores tid. I en sådan grad at både forskere og politikere ligefrem skændes om ikke alene hvad klimaforandringer bunder i, men, til en vis grad, også om hvorvidt de overhovedet finder sted i nævneværdig grad.
  • Foredrag om klimaforandringer tager fat i debatten – og det er en debat, der ofte kan få de helt store følelser i gang, for potentielt kan klimaforandringerne være menneskeskabte og tilmed en glidebane langt ud over afgrunden.  
  • Hvordan definerer man klimaforandringer, hvornår begynder man at tale om dem som fænomen? Hvordan opstår klimaforandringer og hvornår?
  • Sidst men ikke mindst er der naturligvis ét spørgsmål, der står tilbage som det måske væsentligste af dem alle – kan vi gøre noget for at komme klimaforandringerne til livs, i så fald hvad og hvordan?
Spørg på pris og dato