Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Foredragsholdere om Håndbold

Håndbold er en elsket dansk opfindelse fra 1906, der har indskrevet sig i vores hverdag som en fysisk krævende og taktisk udfordrende sport. Med stolte traditioner på både kvinde- og herrelandshold samt danske spilleres succes i store europæiske klubber, er håndbold en del af vores nationale identitet.

Men hvorfor ikke tage din begivenhed til det næste niveau ved at booke et inspirerende foredrag om håndbold? Vores keynote speakers er tidligere topatleter og trænere, der deler deres ekspertise og indsigt. De bringer ikke kun spillets dybde og strategi til live, men kaster også lys på økonomi, sponsorer og den omkringliggende sportskultur.

Så giv dit publikum en mindeværdig oplevelse og forståelse af håndboldens betydning ved at booke et håndboldforedrag. Lad os sammen skabe en begivenhed, der engagerer, informerer og inspirerer.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Alle foredragsholdere om håndbold (9)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Håndbold

Oplev topmotiverende keynote speakers inden for håndboldverdenen. Mød erfarne spillere og trænere, der deler deres værdifulde indsigt og inspirerende historier. Book dit foredrag i dag og lad håndboldens passion motivere dit næste event!

  • Håndbold er et populært spil som, i hvert fald i sin moderne inkarnation, er en dansk opfindelse, der stammer fra 1906.
  • I håndbold spiller to hold på seks markspillere og en målvogter mod hinanden, og det handler om at score flest mål. Håndbold er et meget fysisk betonet spil, men et spil som også lægger op til megen taktik og teknik.
  • Danmark har en stolt håndboldtradition – udover at have opfundet moderne håndbold har både kvinde- og herreandsholdet klaret sig godt ved flere store internationale turneringer, på samme måde som danske spillere har spillet og spiller i de helt store klubber rundt om i Europa.
  • Foredrag om håndbold vil typisk præsenteres af tidligere spillere eller trænere på topplan, eller på anden måde folk, der har direkte erfaring med håndbold, både spillets mange finesser såvel som alt det, der foregår uden om med økonomi, sponsorer, etc.
Spørg på pris og dato