Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Foredragsholdere om Skizofreni

Har du nogensinde undret dig over, hvad skizofreni virkelig indebærer? Vores foredrag er dit vindue til viden om denne komplekse psykiske lidelse. Vores talere kaster lys over forvekslinger med personlighedsspaltning og introducerer dig til nyeste behandlinger. Vi udforsker også medicinske, sociale og økonomiske dimensioner af skizofreni og dens indvirkning på individuelle liv og samfundet.

Målet er at inspirere dig og give dig værktøjer til bedre forståelse og håndtering af skizofreni. Deltag i vores foredrag for at blive en bedre informeret borger og støtte dem, der er berørt af denne udfordrende lidelse. Tilmeld dig vores spændende foredrag om skizofreni i dag og dyk ned i denne fascinerende verden af viden og forståelse. Sammen kan vi gøre en forskel i forståelsen og håndteringen af skizofreni. Book din plads nu og bliv en del af forandringen.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Alle foredragsholdere om skizofreni

Hjælp mig med at vælge

Relaterede emner

Skizofreni
Skizofreni
5 ud af 5 stjerner

"Jeg har oplevet super god service hos Athenas - I svarer altid hurtigt med gode konkrete svar, og jeg er aldrig i tvivl om, at I står klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå komplikationer eller spørgsmål omkring arrangementet. Meget professionel service"

Stenhus Gymnasium

Hvad er skizofreni?

Skizofreni er en udfordrende psykisk lidelse, der også påvirker arbejdslivet. Symptomer som hallucinationer og vrangforestillinger kan føre til stress og forvirring på arbejdet.

Skizofreni adskiller sig fra personlighedsspaltning og kræver omhyggelig behandling, inklusive medicin og terapi.

Et skizofreni-foredrag kan kaste lys over dette komplekse emne. Vores eksperter udforsker de medicinske, sociale og økonomiske aspekter af skizofreni og giver indsigt i de seneste behandlingsmuligheder.

Book et skizofreni-foredrag og bidrag til at sprede bevidsthed og mindske stigmatisering. Vores talere vil udstyre dig med de nødvendige værktøjer til at støtte personer med skizofreni og skabe en mere inkluderende arbejdsplads. Tilmeld dig i dag og vær en del af forandringen.

  • Skizofreni er en psykisk lidelse, hvor patienten typisk oplever hallucinationer, f. eks. i form af stemmer i hovedet eller ligefrem vrangforestillinger eller tvangstanker.
  • Man ser ofte skizofreni forvekslet med personlighedsspaltning, men der er faktisk tale om to forskellige lidelser; skizofreni er altså ikke personlighedsspaltning.
  • Behandling af skizofreni foregår ofte med medicinering af forskellig art, og ofte indgår der også en eller anden form for psykoterapi i forløbet.
  • Foredrag om skizofreni tager fat på dette og relaterede emner, det kunne f. eks. være en medicinsk vinkel, en social, en økonomisk, etc.
Spørg på pris og dato