Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Fodbold

Foredragsholdere om Fodbold

Er du interesseret i store begivenheder som VM fodbold, spillerne på Danmarks landshold eller bare sjove anekdoter fra et fodboldliv? Så finder du de helt rette foredragsholdere her.

Hos Athenas finder du nogle af de største profiler inden for fodbold. Alle kan de give nogle spændende og sjove historier fra deres arbejde med professionelle fodboldspillere. Flere af foredragsholderne kan desuden overføre deres erfraing fra sportens verden til procedurene i virksomheder. Få et nyt og interessant perspektiv på jeres arbejdsgang.

Book den bedste foredragsholder om fodbold

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den perfekte foredragsholder om fodbold. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den bedste foredragsholder om fodbold

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den perfekte foredragsholder om fodbold. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Alle foredragsholdere om fodbold (7)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Allan Gaarde

Sports-og ledelseskonsulent og foredragsholder. Tidligere professionel fodboldspiller og sportsdirektør.

...

no-image

Stig Tøfting

Fodboldkommentator og tidligere professionel fodboldspiller i bl.a. AGF. Stig Tøftings biografi, "No regrets" er i dag Danmarks mest solgte sportsbiografi. Foto: Ricky Molloy

Kom helt tæt på en af Danmarks største profiler inden for fodbold, når du deltager i et foredrag med Stig Tøfting. Han har med sin imponerende spillestil og bemærkelsesværdige personlighed og historie samlet danskerne om sporten igen og igen...

no-image

Lars Høgh

Målmandscoach for det danske fodboldlandshold og stifter af "Lars Høgh Coaching" - Foredrag om at sætte fokus på livets lyse sider.

Oplev fodboldlegenden Lars Høgh i et underholdende og spændende foredrag om hans imponerende karriere. Hør hans syn på talent, vejen til hårdt arbejde og om at dyrke den lyse side af enhver situation. Også i ekstremt svære tider. Et Lars...

no-image

Flemming Toft

Journalist, tv-kommentator og forfatter. Holder foredrag om en journalists arbejdsliv og dækning af sportsbegivenheder, hvor publikum kommer med ”bag skærmen”.

Flemming Toft er særlig kendt som kommentator af store sportsbegivenheder. Han er ophavsmanden til det legendariske udbrud ”Hutlihut”, og det er svært at sige dansk landsholdsfodbold uden at sige Flemming Toft, der i årtier har været stemmen...

no-image

Preben Elkjær

Tidl. fodboldspiller på det danske landshold i firserne, spillede samme periode i store internationale klubber.

...

no-image

Sepp Piontek

Foredragsholder og tidligere landsholdstræner for det firserlandshold, der for alvor satte Danmark på fodboldkortet.

Sepp Piontek er et nostalgisk gensyn med en epoke i dansk fodbold, der efter manges mening bød på noget af det flotteste spil nogensinde set herhjemme. Som foredragsholder er han også i stand til at inspirere og motivere, både indenfor sports-,...

no-image

Troels Bech

Landskendt fodboldtræner og tidl. succesfuld sportsdirektør i Brøndby IF. Bliv inspireret til øget samarbejde og vindermentalitet.

...

Fodbold
Fodbold
5 ud af 5 stjerner

"Jeg oplevede en fin service fra Athenas. Jeg blev hjulpet godt i gennem til at finde den rette foredragsholder i forhold til det vi havde brug for i vores organisation"

Københavns Professionshøjskole

Om emnet: Fodbold

Fodbold

Fodbold er et spil for to hold på ti markspillere og en målvogter. Man må ikke bruge hænder, og det gælder om at score flest mål. Det er et spil for børn, såvel som det er et spil for voksne og eliteatleter.

Fodbold er på mange måder, hvad regler angår, en uhyre simpel størrelse, men måske netop derfor betyder det, at der er plads til et hav af facetter i selve fodboldspillet, som både er fysisk såvel som taktisk betonet, med plads til tunge forsvarskæmper, snu midtbanestrateger og elegante angrebsdriblere.

Man kan godt tillade sig at kalde fodbold for nationalsport i Danmark, og til trods for vort lands beskedne størrelse, så lykkedes det rent faktisk for det danske herrelandshold at stryge helt til tops og vinde EM i fodbold i Sverige, 1992.

Foredrag om fodbold kan angribe emnet fra mange forskellige vinkler; for eksempel en ren sportslig med fokus på selve spillet, dets historie, dets finesser, strategier og helte og en økonomisk, med luppen rettet mod fodbold som forretning, komplet med sponsorpenge og reklameindtægter, men også mindre flatterende sider, såsom for eksempel match-fixing. Det handler sjældent om sundhed og ernæring, selv om mange af foredragsholderne har stor viden om netop dette.

Mange af foredragsholderne tager også den vinkel, at de overfører nogle af deres erfaringer fra fodbold over til virksomheder. De har ofte et stærkt indblik i sammenhold, samarbejde og resultater. Dette kan mange virksomheder have gavn af.

Spørg på pris og dato