Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Fodbold

Foredragsholdere om Fodbold

Er du interesseret i store begivenheder som VM fodbold, spillerne på Danmarks landshold eller bare sjove anekdoter fra et fodboldliv? Så finder du de helt rette foredragsholdere her.

Hos Athenas finder du nogle af de største profiler inden for fodbold. Alle kan de give nogle spændende og sjove historier fra deres arbejde med professionelle fodboldspillere. Flere af foredragsholderne kan desuden overføre deres erfraing fra sportens verden til procedurene i virksomheder. Få et nyt og interessant perspektiv på jeres arbejdsgang.

Book den bedste foredragsholder om fodbold

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den perfekte foredragsholder om fodbold. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den bedste foredragsholder om fodbold

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den perfekte foredragsholder om fodbold. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Alle foredragsholdere om fodbold (5)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Fodbold

Fodbold

Fodbold er et spil for to hold på ti markspillere og en målvogter. Man må ikke bruge hænder, og det gælder om at score flest mål. Det er et spil for børn, såvel som det er et spil for voksne og eliteatleter.

Fodbold er på mange måder, hvad regler angår, en uhyre simpel størrelse, men måske netop derfor betyder det, at der er plads til et hav af facetter i selve fodboldspillet, som både er fysisk såvel som taktisk betonet, med plads til tunge forsvarskæmper, snu midtbanestrateger og elegante angrebsdriblere.

Man kan godt tillade sig at kalde fodbold for nationalsport i Danmark, og til trods for vort lands beskedne størrelse, så lykkedes det rent faktisk for det danske herrelandshold at stryge helt til tops og vinde EM i fodbold i Sverige, 1992.

Foredrag om fodbold kan angribe emnet fra mange forskellige vinkler; for eksempel en ren sportslig med fokus på selve spillet, dets historie, dets finesser, strategier og helte og en økonomisk, med luppen rettet mod fodbold som forretning, komplet med sponsorpenge og reklameindtægter, men også mindre flatterende sider, såsom for eksempel match-fixing. Det handler sjældent om sundhed og ernæring, selv om mange af foredragsholderne har stor viden om netop dette.

Mange af foredragsholderne tager også den vinkel, at de overfører nogle af deres erfaringer fra fodbold over til virksomheder. De har ofte et stærkt indblik i sammenhold, samarbejde og resultater. Dette kan mange virksomheder have gavn af.

Spørg på pris og dato