Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Tværfaglighed kan styrke din organisations evne til innovation

Er din virksomhed udfordret af manglende kommunikation og samarbejde på tværs af fagområder? Måske er det tid til at overveje et foredrag om tværfaglighed. Vores erfarne foredragsholdere om tværfaglighed kan hjælpe med at bryde barriererne, styrke teamwork og optimere kommunikationen. Book et foredrag om tværfaglighed i dag og se, hvordan det kan transformere din organisation.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Alle foredragsholdere om tværfaglighed

Hjælp mig med at vælge

Relaterede emner

Tværfaglighed
Tværfaglighed
5 ud af 5 stjerner

"Jeg har oplevet super god service hos Athenas - I svarer altid hurtigt med gode konkrete svar, og jeg er aldrig i tvivl om, at I står klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå komplikationer eller spørgsmål omkring arrangementet. Meget professionel service"

Stenhus Gymnasium

Tværfaglighed i arbejdslivet er en nøgle til succes

Tværfaglighed er afgørende i arbejdslivet. Det handler om at se ud over ens eget fagområde og samarbejde på tværs af discipliner for at løse udfordringer. Tværfaglighed øger innovation, forbedrer problemløsning og styrker kommunikationen.

Hvorfor er det vigtigt? For det første øger det innovation, da forskellige perspektiver skaber nye idéer. For det andet forbedrer det problemløsning, da komplekse udfordringer kræver tværfaglig tilgang. Endelig styrker det kommunikationen og interpersonelle færdigheder.

Et tværfagligt foredrag kan hjælpe med at implementere tværfaglighed. Book et foredrag om tværfaglighed for at inspirere dit team og give dem de nødvendige redskaber til at samarbejde mere effektivt. Åbn døren til en samarbejdsorienteret og innovativ fremtid for din organisation.

  • På landets universiteter kan man fra tid til anden støde på begrebet ’fagidiot’, som dækker over en person, som nok er velbevandret indenfor sit eget fag, sit eget område, men noget nær pinligt uvidende om andre områder.
  • Tværfaglighed er det modsatte af det fænomen. Tværfaglighed handler netop om at se ud over sit eget fags næsetip, at få øjnene op for en større verden af viden.
  • Tværfaglighed kan være med til at styrke indlæring, ikke mindst i forhold til det man, med en lidt gammeldags vending, kunne kalde for den almene dannelse.
  • Foredrag om tværfaglighed ser nærmere på emnet og på hvordan tværfaglighed kan eksekveres, f. eks. i forskellige uddannelsessituationer.
Spørg på pris og dato