Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
FN's verdensmål

Foredragsholdere om FN's Verdensmål

FN’s verdensmål sætter nogle krav til os mennesker som forbrugere og virksomheder. Hvordan lever vi bedst muligt op til dem, så vi kan tage del i en bedre verden og et forbedret klima?

Athenas’ dygtige og skarpe foredragsholdere kan alle gå i detaljer med FN’s verdensmål. Nogle er særligt gode til at se det fra virksomhedernes perspektiv, hvor andre især går i dybden med de enkelte forbrugere. Bliv klogere på de 17 verdensmål med et spændende og informerende foredrag.

Book en kompetent foredragsholder om FN's verdensmål

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den bedste foredragsholder om FN's verdensmål til dit arrangement. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book en kompetent foredragsholder om FN's verdensmål

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den bedste foredragsholder om FN's verdensmål til dit arrangement. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Alle foredragsholdere om fn's verdensmål (9)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Kristian Jensen

MF for Venstre og tidl. finansminister, udenrigsminister, skatteminister og statsrevisor.

Kristian Jensen (f.1971) har siden 1998 været medlem af Folketinget for Venstre, hvor han i efteråret 2019 er aftrådt som gruppeformand og næstformand. Han er tidligere skatteminister, udenrigsminister og finansminister....

no-image

Steen Hildebrandt

Formand for 2030-Panelet og professor i organisations- og ledelsesteori. Foredrag om FN's verdensmål i et dansk perspektiv.

FN har udformet 17 verdensmål, men det tog sin tid for Danmark at få disse på dagsordenen. Her har Steen Hildebrandt gjort et bemærkelsesværdigt arbejde. Med sine foredrag ønsker han fortsat at oplyse danskerne om, hvordan verdensmålene kan...

no-image

Steen Gade

Formand for Rådet for samfundsansvar og verdensmål - Foredrag om miljø, klima, europæisk politik og ulandspolitik.

...

no-image

Anders Colding-Jørgensen

Anders Colding-Jørgensen er en af de skarpeste formidlere, når det gælder psykologi og adfærd. Han vil ændre jeres syn på vaner og lære jer at skabe forandringer – både fagligt og personligt.

...

no-image

Alexandra Krautwald

Beslutnings-, ledelses og forretningsrådgiver, fagforfatter og foredragsholder.

Alexandra Krautwald er en rutineret strategi- og beslutningsrådgiver med utallige projekter, opgaver og foredrag for danske og internationale selskaber bag sig. Som fagbogsforfatter og ledelsesskribent – for bl.a. Dagbladet Børsen er hun...

no-image

Søren Hermansen

Direktør, forfatter og prisvindende innovator - Tankevækkende foredrag om bæredygtighed, innovation og fælleskab.

Søren Hermansen er en særdeles inspirerende foredragsholder, der med stort engagement, markante holdninger og en begavet humor, rammer alle typer af deltagere. Bæredygtighed, innovation og fælledskab er i fokus i de tankevækkende Søren...

no-image

Peter Tanev

Meteorolog og TV 2-vært på Vejret - Foredrag om det danske vejr, fremtidens vejr, klima og om diverse vejrforhold.

Hele Danmarks vejrvært Peter Tanev holder efterspurgte og underholdende foredrag om vejr, klima og miljø, der typisk samler mange mennesker. Undrer du dig over, hvorfor det altid blæser i Danmark? Hvorfor vi ser flere og flere ekstreme...

no-image

Anne Glad

Livsstilsekspert og foredragsholder med ekspertise i bl.a. vaner, trends og tendenser blandt danskerne.

...

no-image

Hans Engell

En af Danmarks mest anderkendte politiske kommentatorer - Oplev et unikt indblik i dansk politik.

...

FN's verdensmål
FN's verdensmål
5 ud af 5 stjerner

"Rigtig god vejledning hele vejen igennem, god opfølgning og altid en munter tone."

Fredericia Kommune

Om emnet: FN's verdensmål

FN's verdensmål

FN’s verdensmål blev vedtaget af verdens stats- og regeringsledere i 2015 med en bæredygtig udvikling som formål. Det blev startskuddet til en ambitiøs udviklingsdagsorden, som det aldrig er set før. Verdensmålene skal rette kursen mod en bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten frem til 2030. Helt overordnet er 17 global goals for hele verden. For nogle er FN’s verdensmål bedst kendt som sustainable development goals eller forkortet som SDG.

Verdensmålene får betydning både for verdens befolkning, virksomheder og politikere. Selvom målet er det samme for alle, så er udfordringerne ikke ens. Men gevinsterne er vigtige for alles fremtid.

Under dette emne finder du en række foredragsholdere, som alle har perspektiver på FN’s verdensmål. Nogle vinkler det i forhold til politikerne, andre i forhold virksomhederne, og nogle vil tale med særligt forkus på befolkningen. Nogle gennemgår engageret verdensmålene skridt for skridt, hvor andre vil komme konstruktive løsninger på, hvordan vi hver især kan bidrage til den bæredygtige udvikling.

Du kan også finde foredragsholdere, der sætter fokus på, hvorfor det er vigtigt, at vi lever op til FN’s verdensmål. Hvad er det helt præcis, der sker i planetens klima, og hvorfor opstår forandringerne? Det kan nogle af foredragsholderne give dig et dybdegående svar på.

Hos Athenas hjælper vi dig hellere end gerne med at finde den rette foredragsholder om FN’s verdensmål. Du kan let tage kontakt til os på telefonen eller via vores uforpligtende formular. På den måde giver vi de bedste forudsætninger for, at du kan få et arrangement med stor succes for dig som arrangør, for foredragsholderen og for publikum.

Spørg på pris og dato