Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Børns udvikling

Foredragsholdere om Børns Udvikling

Børns udvikling sker i forskellige faser, hvor nogle volder mere besvær end andre. Hvordan skal vi gribe det an? Hvor meget skal vi som fagfolk eller forældre påvirke børns udvikling gennem børneopdragelse, og hvordan skal vi så gøre det?

Athenas’ dygtige foredragsholdere fortæller om dette emne på baggrund af professionelt virke og forskning. Bliv meget klogere på børn og deres udvikling som fagfolk eller forældre med et informerende og spændende foredrag.

Book den perfekte foredragsholder om børns udvikling

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder om børns udvikling til dit event. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte foredragsholder om børns udvikling

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder om børns udvikling til dit event. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Alle foredragsholdere om børns udvikling (13)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Børns udvikling

Børns udvikling

Børn udvikler sig forskelligt, men man taler ofte om forskellige faser, som de fleste børn når igennem undervejs. I pædagogikken diskuterer man til tider, i hvor høj grad børns udvikling bør være naturlig, og i hvor høj grad den bør præges via opdragelse, og i så fald hvordan?

Der er også stor debat om, hvorvidt vi skal have fokus på børns kompetencer eller deres personlige udvikling. Børns udvikling sker trods alt også på disse niveauer, men hvor meget opmærksomhed skal vi give kompetencer og personlighed? Det vil i sidste ende påvirke barnet og hans eller hendes videre liv, hvordan vi vælger at håndtere dette.

Der er også børn, der oplever udviklingsbesvær, af den ene eller den anden årsag. Det kan være mentalt, men det kan lige såvel være fysiske problemer for eksempel i forbindelse med motorisk udvikling. Hvad gør man i de tilfælde, hvordan hjælper man bedst de børn og deres omgivelser? Det kan foredragsholderne give deres absolut bedste råd til.

Foredrag om børns udvikling ser nærmere på spørgsmål og diskussioner som disse. Nogle foredrag er særligt vinklet til forældre, hvor andre især perspektiverer til fagfolk. Athenas har stor erfaring med at formidle foredrag om børns udvikling, og vi går altid professionelt til opgaven. Du er meget velkommen til at tage kontakt til os via formularen eller ved at ringe os op. Således kan i samrabejde gøre dit arrangement til en stor succes for publikum og foredragsholder.

Spørg på pris og dato