Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Kropssprog

Spændende Foredragsholdere om Kropssprog

Ønsker I at fremstå så professionelle og imødekommende som muligt? Så kan vores inspirerende foredragsholdere give jer råd til, hvordan I opnår det mål. Det handler ikke kun kommunikation gennem tale, men det kommer i høj grad også an på jeres kropssprog.

Kroppen er af stor betydning, når I vil skabe en identitet, som andre gerne vil have kontakt til og handle med. Foredragsholderne nedenfor fortæller jer dybere om kropssprog på baggrund af blandt andet psykologi og menneskelig adfærd.

Book en inspirerende foredragsholder om kropssprog.

Udfyld formularen helt uforpligtende, og så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder om kropssprog, der matcher din organisation. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book en inspirerende foredragsholder om kropssprog.

Udfyld formularen helt uforpligtende, og så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder om kropssprog, der matcher din organisation. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Alle foredragsholdere om kropssprog (10)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Kropssprog

Kropssprog

Kroppen er sjælens spejl og kropssproget dens sladrehank. Sådan lyder et gammelt ordsprog. Kommunikation og kropssprog er uden tvivl et af de mest efterspurgte emner, når det kommer til foredrag, kurser, workshops og som emne for konsulenter.

I foredrag om kropssprog sætter foredragsholderne fokus på, hvordan vores kropssprog virker på modtageren, og hvilken betydning det har på vores tilgang til andre mennesker – både personligt og professionelt. Foredrag om kropssprog og kommunikation kan således både bruges til at øge arbejdsglæde, intern kommunikation i organisation og til at styrke salg og service.

Kropssproget bliver her sat til debat af vores foredragsholdere. Det er ofte med et glimt i øjet og et smil på læben. Foredrag om disse emner er typisk nogle af de mest underholdende. Der er lagt op til nogle lærerige timer med et foredrag om kropssprog.

Foredragene er relevante i mange sammehænge og for mange organisationer. For eksempel kan det have stor gavn at vide mere om kommunikation gennem kroppen som sælger. Det helt rette kropssprog kan nemlig give kunderne lyst til at tale med en, og det giver større chance for salg. En studerende kan også få en masse ud af at vide mere emnet i forbindelse med en eksamen. Han eller hun kan virke mere selvsikker og overbevisende. Måske har du brug for at være bedre til at aflæse andres nonverbale kommunikation, og i det tilfælde er der også mange af foredragsholderne, der kan hjælpe.

Spørg på pris og dato