Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Klima

Kompetente Foredragsholdere om Klima

Klima og bæredygtighed er et omdiskuteret emne. Hvordan er vi bedst mod kloden – både som enkeltpersoner og organisationer?

Athenas’ vidensrige foredragsholdere giver jer svar på problemstillinger som denne. De hjælper jer med at finde hoved og hale i, hvad der egentlig har en positiv effekt på klimaet, og hvilke handlinger I skal undgå. Inden for dette felt findes der masser af fup og fakta – lær at spotte forskellen.

Book de bedste foredrag om klima

Vil du gerne booke et foredrag om klima? Så udfyld formularen uforpligtende. Vi konatkter dig hurtigst muligt og hjælper dig med at finde den rette foredragsholder.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book de bedste foredrag om klima

Vil du gerne booke et foredrag om klima? Så udfyld formularen uforpligtende. Vi konatkter dig hurtigst muligt og hjælper dig med at finde den rette foredragsholder.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Alle foredragsholdere om klima (16)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Klima

Klima

Her finder du foredrag, der handler om klimaet. Ved studiet af klima undersøges levende organismers habitat, og samtidig indgår heri også læren om miljø, planter, dyr og geologi. Der er – og har i mange år været – en enorm debat i offentligheden omkring naturens påvirkning og ikke mindst menneskehedens påvirkning af klimaet.

Igennem møder, konferencer og planer forsøger hele verdens ledere at imødegå de udfordringer, som menneskeskabte problemer i miljøet har skabt. Foredrag om klima kan handle om alt fra den globale opvarmning, og hvordan den påvirker klimaet, til hvordan fremtidens klima vil se ud.

Foredrag om klima er derfor typisk meget brugbare til debatskabende foredrag, der har til formål at samle mange mennesker. Også i virksomheder er der stadig stigende fokus på klima. Få en enorm viden om, hvordan I med jeres handlinger påvirker natur, vejret i Danmark og hele verdensklimaet.

I kan få en masse gode råd til, hvordan i forbedre jeres bæredygtighed. Nogle foredragsholdere vil gå op i, at I følger FN’s 17 verdensmål, andre vil påpege vedvarende energi. I kan også få tips til, hvordan I for eksempel undgår at transportere jer selv med fly. Uanset hvad bliver klimaforandringer taget seriøst i disse foredrag.

Ønsker du at booke et foredrag om dette emne? Så tag endelig kontakt til os hos Athenas, enten via formularen eller telefonen. Så hjælper vi dig glædeligt med at finde den helt rette foredragsholder til dit arrangement og din organisation.

Spørg på pris og dato