Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Frivilligt arbejde

Foredragsholdere om Frivilligt arbejde

Hvordan holder man gejsten oppe under frivilligt arbejde? Du har formentlig valgt at engagere dig i organisation som frivillig, fordi du går op i deres sag. Men måske er det alligevel svært at holde motivationen ved lige.

Athenas’ foredragsholdere kan give en organisation kampånden tilbage i det frivillige arbejde. De giver en peptalk eller giver nogle værktøjer, som organisationen kan tage i brug i hverdagen. På den måde kan jeres fritidsjob som frivillig igen være fyldt med ildsjæle.

Book en foredragsholder om frivilligt arbejde

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den bedste foredragsholder om frivilligt arbejde. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book en foredragsholder om frivilligt arbejde

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den bedste foredragsholder om frivilligt arbejde. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Alle foredragsholdere om frivilligt arbejde (6)

Hjælp mig med at vælge

Foredragsholdere om Frivilligt Arbejde

Frivilligt arbejde

Hos Athenas finder du nogle af de bedste foredragsholdere, der sætter fokus på det frivillige arbejde. Alle går de op i, at frivillige organisationer skal have det godt – for det fortjener de. Disse foredrag er super relevante for frivillige organisationer eller arrangementer, der sætter fokus på netop det emne.

Frivilligt arbejde er arbejde, som man typisk ikke får løn for, og det frivillige arbejde kan tage mange forskellige former og være mere eller mindre organiseret. Det hele kommer an på organisationen.

Der findes for eksempel mange hjælpende organisationer, der benytter sig af frivilligt arbejde, for eksempel i forbindelse med indsamlinger, som vi ser det i Røde Kors. På samme måde benytter stort set alle musikfestivaler sig også af frivilligt arbejde. Mange ting i Danmark ville slet ikke kunne fungere uden frivilligt arbejde.

Hvordan fungerer frivilligt arbejde? Og hvordan adskiller det sig fra traditionelt lønnet arbejde? Hvilke fordele og ulemper kan der tales om? En fa det største forskelle er, at der skal være et drive bag at være frivillig. Du kan ikke gennemføre dit arbejde, hvis du ikke inderligt brænder for sagen eller arbejdsformen. Du får trods alt ikke løn for det, og du skal lægge en masse tid i det. Derfor er det vigtigt at føle en vis gejst.

Foredrag om frivilligt arbejde tager fat på spørgsmål og emner som disse. Glæd jer til at finde den motivation, som til tider kan være lidt af en kamp.

Spørg på pris og dato