Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Alkohol og alkoholisme

Foredragsholdere om Alkohol og Alkoholisme

Alkohol og alkoholisme er et stort problem for dem, der sidder fast i den onde spiral. Når først man er inde i den, så er det svært at komme ud af igen.

Et alkoholproblem kan løses på forskellige måder. Nogen tager til AA møder, men der er mange forskellige muligheder, hvor professionelle kan hjælpe. Foredragsholderne om alkohol og alkoholisme nedenfor kan alle tilbyde hjælp på forskellig vis. De alle sammen giver fantastiske råd til et publikum, der netop har et alkoholproblem.

Book den bedste foredragsholder om alkohol og alkoholisme

Udfyld uforpligtende formularen, og så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder om alkohol og alkoholisme. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den bedste foredragsholder om alkohol og alkoholisme

Udfyld uforpligtende formularen, og så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder om alkohol og alkoholisme. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Alle foredragsholdere om alkohol og alkoholisme (7)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Thomas Bo Larsen

Skuespiller

...

no-image

Rolf Eggert

Pædagog og professionel mentor. Holder foredrag om blandt andet udsatte unge og det at blive mønsterbryder

Da Rolf Eggert var ung havde han en brutal karriere som fuldbyrdet rockermedlem i en international rockerklub med rygmærke på vesten og tatoveringer på kroppen, men karrieren endte bag tremmer i Vridsløse Lille Statsfængsel. I dag er Rolf...

no-image

Lotus Turell

Konsulent, mentor og forfatter - Foredrag om om en opvækst præget af blandt andet alkohol og omsorgssvigt.

Lotus Turell er en blændende foredragsholder, som er kendetegnet ved sin evne til at tale til det publikum hun står overfor. Hun leverer et hudløst ærligt foredrag med udgangspunkt i sin personlige historie om en opvækst præget af blandt andet...

no-image

Niels Roos – Niarn

Musiker og foredragsholder, kendt for hiphop men kæmpede samtidigt med misbrugsproblemer og alkoholisme.

Niels Roos er kendt som rapperen Niarn, der op gennem 00’erne storhittede med numre som ”Dobbelt A” og ”Mit liv, mine regler” og turnerede til udsolgte koncerter. Men bag facaden kæmpede han med et massivt alkohol- og stofmisbrug. I dag...

no-image

Allan Olsen

Skuespiller, forfatter og foredragsholder - Kendt for mange roller på film og tv, men også for tiden som alkoholiker.

Allan Olsen er en sprudlende foredragsholder, der altid formår at høste topkarakterer for sine foredrag - uanset målgruppen! Allan forstår at fænge publikum, og ofte bliver der så stille, at man næppe tror det muligt. Allan Olsen er desuden...

no-image

Pernille Højmark

Skuespiller, sanger, konferencier og foredragsholder, kendt for sine tv-serieroller og som dansktopsangerinde.

Pernille Højmark giver med humor og nærvær et åbent og ærligt indblik i sit liv, tager fat i tabubelagte emner, og gør plads til eftertænksomhed. I sine foredrag lægger Pernille op til gråd, latter, sang og forhåbentlig en åbenhjertig...

no-image

Lisbeth Zornig Andersen

Hør Danmarks mest populære foredragsholder om sundhed, selvværd og livskriser. Forfatter til flere populære bøger og ivrig debattør.

Lisbeth Zornig Andersen er en af landets mest eftertragtede foredragsholdere. Med sine populære foredrag fortæller hun gribende, ærligt og inspirerende om at få kontrol med sin krop og sit sind. Hun perpsketiverer altid til sin egen fortid og...

Alkohol og alkoholisme
Alkohol og alkoholisme
5 ud af 5 stjerner

"God sparring i forhold til at finde den rigtige foredragsholder til det rejste emne"

Fødevareforbundet NNF

Om emnet: Alkohol og alkoholisme

Alkohol og alkoholisme
  • Hvorfor bliver nogen mennesker alkoholikere? Nogle undersøgelser viser, at 30 procent af alle mennesker har gener i sig, der kan være med til at udvikle alkoholisme. Det er ikke sikkert, det sker, men de har lettere ved det. Men selvfølgelig kan man også få et alkoholproblem, uden det ligger i generne. Der kan være utrolig mange grunde til, at man lige pludselig udvikler eksempelvis kronisk alkoholisme.
  • Det er enormt vigtigt at få stoppet et alkoholmisbrug, da der er mange følgevirkninger af det. Det handler ikke “kun” om alkoholabstinenser, som ellers kan være mere end ubehagelige. Senere i livet kan man også blive ramt af alkoholdemens. Der er derfor mange gode grunde til at opsøge hjælp, hvis man har et alkoholmisbrug.
  • Hvordan tackler man alkoholisme, og hvordan tackler man, hvis et familiemedlem eller en nær ven pludselig begynder at drikke lidt for meget?
  • Foredrag om alkohol og alkoholisme handler både om personlige historier, men kan også give konkrete redskaber til, hvordan man tackler det. Det kan være inspirerende for både pårørende, men også for alkoholikere at opleve et foredrag om dette emne, hvor de får at høre et andte perspektiv på emnet.
  • Men foredragene om alkohol og alkoholisme er ikke kun for folk, der allerede har det inde på livet – foredragene kan også handle om forebyggelse og foregå på eksempelvis skoler, hvor det kan handle om unge og deres alkoholvaner, samt hvad alkohol gør ved kroppen.
Spørg på pris og dato