Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Alkohol og alkoholisme

Foredragsholdere om Alkohol og Alkoholisme

Alkohol og alkoholisme er et stort problem for dem, der sidder fast i den onde spiral. Når først man er inde i den, så er det svært at komme ud af igen.

Et alkoholproblem kan løses på forskellige måder. Nogen tager til AA møder, men der er mange forskellige muligheder, hvor professionelle kan hjælpe. Foredragsholderne om alkohol og alkoholisme nedenfor kan alle tilbyde hjælp på forskellig vis. De alle sammen giver fantastiske råd til et publikum, der netop har et alkoholproblem.

Book den bedste foredragsholder om alkohol og alkoholisme

Udfyld uforpligtende formularen, og så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder om alkohol og alkoholisme. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den bedste foredragsholder om alkohol og alkoholisme

Udfyld uforpligtende formularen, og så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder om alkohol og alkoholisme. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Alle foredragsholdere om alkohol og alkoholisme (7)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Alkohol og alkoholisme

Alkohol og alkoholisme
  • Hvorfor bliver nogen mennesker alkoholikere? Nogle undersøgelser viser, at 30 procent af alle mennesker har gener i sig, der kan være med til at udvikle alkoholisme. Det er ikke sikkert, det sker, men de har lettere ved det. Men selvfølgelig kan man også få et alkoholproblem, uden det ligger i generne. Der kan være utrolig mange grunde til, at man lige pludselig udvikler eksempelvis kronisk alkoholisme.
  • Det er enormt vigtigt at få stoppet et alkoholmisbrug, da der er mange følgevirkninger af det. Det handler ikke “kun” om alkoholabstinenser, som ellers kan være mere end ubehagelige. Senere i livet kan man også blive ramt af alkoholdemens. Der er derfor mange gode grunde til at opsøge hjælp, hvis man har et alkoholmisbrug.
  • Hvordan tackler man alkoholisme, og hvordan tackler man, hvis et familiemedlem eller en nær ven pludselig begynder at drikke lidt for meget?
  • Foredrag om alkohol og alkoholisme handler både om personlige historier, men kan også give konkrete redskaber til, hvordan man tackler det. Det kan være inspirerende for både pårørende, men også for alkoholikere at opleve et foredrag om dette emne, hvor de får at høre et andte perspektiv på emnet.
  • Men foredragene om alkohol og alkoholisme er ikke kun for folk, der allerede har det inde på livet – foredragene kan også handle om forebyggelse og foregå på eksempelvis skoler, hvor det kan handle om unge og deres alkoholvaner, samt hvad alkohol gør ved kroppen.
Spørg på pris og dato