Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Hjernen

De Bedste Foredragsholdere om Hjernen

Oplever I problemer med hukommelsen, overblikket og koncentrationsevnen? Hvis I ikke kender til hjernens spilleregler, så er det ikke så underligt.

Alle foredragsholderne nedenfor giver jer et godt indblik i hjernen og dens funktioner. Det kan lyde tørt, men de formår at videreformidle deres viden på underholdende vis, og så alle forstår det.

Foredrag om hjernen kan være relevante i mange sammenhænge. Både professionelle, privatpersoner, arbejdspladser og børneinstitutioner kan have gavn af nogle råd og redskaber fra en hjerneforsker.

Book en perfekt foredragsholder om hjernen

Udfyld formularen helt uforpligtende, så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder om hjernen. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book en perfekt foredragsholder om hjernen

Udfyld formularen helt uforpligtende, så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder om hjernen. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Alle foredragsholdere om hjernen (13)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Pia Hauge

Ledelsesrådgiver, forfatter og foredragsholder med fokus på personlig performance, fordybelse og mental sundhed i fremtidens arbejdsliv.

...

no-image

Johny Gammelgaard

Foredragsholder og forfatter, der giver en håndgribelig og underholdende indføring i hjernens mekanismer og den menneskelige adfærd.

...

no-image

Rikke Østergaard

Sociolog, mentaltræningsekspert, foredragsholder og forfatter. Specialist i bl.a. stress, konfliktløsning og samarbejde.

Rikke Østergaard er sociolog og mentaltræningsekspert. Hun er specialist i stress, konfliktløsning, samarbejde, mindfulness og ikke mindst arbejdsglæde. Rikke er en yderst inspirerende, motiverende foredragsholder. Grundet sit gode humør taler...

no-image

Jan Hellesøe

Tv-vært, hypnotisør og showmand, kendt fra diverse underholdningsprogrammer på tv, såsom DR3.

Danmarks førende mentalist, Jan Hellesøe, udfordrer dine sanser og giver stof til eftertanke i sit grænseoverskridende foredrag, der er inspireret af DR3-programmet "Fuckr med dn hjrne". Forbered jer på en aften I sent vil glemme i selskab med...

no-image

Ann E. Knudsen

Forfatter, foredragsholder, cand.mag. og lektor i dansk og psykologi - Hun kombinerer viden og praksiserfaring.

Ann E. Knudsen er en yderst populær foredragsholder til både daginstitutioner, skoler og virksomheder, og så er hun en af de få foredragsholdere, der kan kombinere viden og praksiserfaring fra neurovidenskaben, psykologien og det pædagogiske...

no-image

Troels W. Kjær

Hjerneforsker, forfatter og foredragsholder - Foredrag om hvordan hjernen virker, leveret med både seriøsitet og humor.

Troels W. Kjær er hjerneforsker og overlæge ved Neurofysiologisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital og professor ved Københavns Universitet. Han er en af landets førende eksperter inden for hjernen samt viden om, hvordan den påvirkes...

no-image

Torben Wiese

Foredragsholder, workshopkonsulent, forfatter og ledelsesrådgiver, kendt fra bl.a. DR, TV2, TV3, P1, P4, Radio 24/7.

Torben Wiese er Skandinaviens vanebryder nr. 1 og er flere gange valgt til at være blandt de tre mest motiverende talere i Danmark. Han er kendt fra bl.a. DR, TV2, TV3, P1, P4, Radio 24/7 og er fast ledelsesrådgiver på Jyllandsposten og...

no-image

Peter Thybo

Sundhedsinnovator og fysioterapeut - En skarp og energisk foredragsholder, der kan formidle kompliceret stof enkelt.

Peter Thybo er en internationalt anerkendt specialist i sundhedsfremme og forebyggelse og en blændende foredragsholder, også i internationale sammenhænge. Peter Thybo er en skarp og energisk foredragsholder, der kan formidle kompliceret stof...

no-image

Anette Prehn

En af Danmarks populæreste foredragsholder og forfatter til storsælgende bøger om hjernens spilleregler.

Hvis I ønsker jer et hverdagsrelevant, engagerende og ”skævt” foredrag om hjernens spilleregler, er det Anette Prehn, I skal booke. Hun scorer altid højt i sine evalueringer og mestrer at gøre deltagerne aktive gennem velvalgte øvelser...

no-image

Stig Pramming

Læge og foredragsholder - Foredrag om det at blive ældre, om at bevare livskræften og beholde arbejdsglæden.

Stig Pramming har publiceret adskillige artikler i internationale tidsskrifter, skrevet kapitler i bøger samt været hovedtaler, formand og arrangør ved flere internationale møder om sundhedsfremme. Nu har interessen samlet sig om nyere...

no-image

Henning Kirk

Aldringsforsker, læge dr.med., forfatter, foredragsholder - Om hjernen, socialpolitik, seniorpolitik, sundhed og motion.

Henning Kirk er en hyppigt anvendt foredragsholder i både erhvervslivet, kommunerne og i folkeoplysningen grundet hans enorme viden inden for områderne alderdom, hjernen, socialpolitik, seniorpolitik, sundhed og motion. Henning Kirk evner at...

no-image

Kjeld Fredens

Hjerneforsker, læge og foredragsholder - Spændende foredrag om hjernen.

...

no-image

Lone Frank

En af Danmarks absolut bedste formidler af videnskabelige emner - lær om hjernen og vores indre koder.

...

Hjernen
Hjernen
5 ud af 5 stjerner

"Venligt og imødekommende personale. Altid hjælpsom og god vejledning. Dejligt med mails med oplysninger, som klæder en på til at have de ting klar som kræves af foredragsholderen"

Center for Sundhedsfremme, Varde Kommune

Om emnet: Hjernen

Hjernen

Det giver ikke helt mening at diskutere, hvilket organ der er vores vigtigste, men der kan næppe være tvivl om, at vores hjerne i høj grad er det, der gør os til mennesker. Uden vores hjerne og vores intelligens var vi næppe nået langt som art.

Men hvad ved vi egentlig om hjernen? Foredrag om hjernen vil typisk komme i berøring med flere forskellige emner, som kan have med både biologi og psykologi at gøre. Hvordan fungerer hjernen, når vi tænker, føler, drømmer, arbejder, læser eller spiller musik? Og hvad sker der, hvis hjernen ikke fungerer, som den skal?

Hjernen er lidt som en hyper-avanceret computer, plejer man gerne at sige. Men er det en passende beskrivelse eller blot et udtryk for en metafor, der først og fremmest er et produkt af sin tid?

Et foredrag om hjernefunktionerne kan være yderst relevante på arbejdspladser, børneinstitutioner og uddannelser. En hjerneforsker kan nemlig fortælle både om hjernens opbygning (for eksempel pandelapper), neuropædagogik, læring, og hvordan I bevare optimismen under forandringer. Der er derfor et væld af emner, der kan blive belyst yderligere.

Hjerneforskning kan umiddelbart lyde som en kompliceret affære, og det er også tilfældet. Men der findes foredragsholdere, som ikke alene ved noget om hjernen, men som også samtidig ved noget om formidling, og derfor kan fortælle og berette om emnet på en måde, der er forståeligt såvel som spændende. I skal derfor ikke frygte en lang og kedelig smøre – latteren skal nok også komme på banen.

Spørg på pris og dato