Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Hjernen

De Bedste Foredragsholdere om Hjernen

Oplever I problemer med hukommelsen, overblikket og koncentrationsevnen? Hvis I ikke kender til hjernens spilleregler, så er det ikke så underligt.

Alle foredragsholderne nedenfor giver jer et godt indblik i hjernen og dens funktioner. Det kan lyde tørt, men de formår at videreformidle deres viden på underholdende vis, og så alle forstår det.

Foredrag om hjernen kan være relevante i mange sammenhænge. Både professionelle, privatpersoner, arbejdspladser og børneinstitutioner kan have gavn af nogle råd og redskaber fra en hjerneforsker.

Book en perfekt foredragsholder om hjernen

Udfyld formularen helt uforpligtende, så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder om hjernen. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book en perfekt foredragsholder om hjernen

Udfyld formularen helt uforpligtende, så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder om hjernen. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Alle foredragsholdere om hjernen (14)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Hjernen

Hjernen

Det giver ikke helt mening at diskutere, hvilket organ der er vores vigtigste, men der kan næppe være tvivl om, at vores hjerne i høj grad er det, der gør os til mennesker. Uden vores hjerne og vores intelligens var vi næppe nået langt som art.

Men hvad ved vi egentlig om hjernen? Foredrag om hjernen vil typisk komme i berøring med flere forskellige emner, som kan have med både biologi og psykologi at gøre. Hvordan fungerer hjernen, når vi tænker, føler, drømmer, arbejder, læser eller spiller musik? Og hvad sker der, hvis hjernen ikke fungerer, som den skal?

Hjernen er lidt som en hyper-avanceret computer, plejer man gerne at sige. Men er det en passende beskrivelse eller blot et udtryk for en metafor, der først og fremmest er et produkt af sin tid?

Et foredrag om hjernefunktionerne kan være yderst relevante på arbejdspladser, børneinstitutioner og uddannelser. En hjerneforsker kan nemlig fortælle både om hjernens opbygning (for eksempel pandelapper), neuropædagogik, læring, og hvordan I bevare optimismen under forandringer. Der er derfor et væld af emner, der kan blive belyst yderligere.

Hjerneforskning kan umiddelbart lyde som en kompliceret affære, og det er også tilfældet. Men der findes foredragsholdere, som ikke alene ved noget om hjernen, men som også samtidig ved noget om formidling, og derfor kan fortælle og berette om emnet på en måde, der er forståeligt såvel som spændende. I skal derfor ikke frygte en lang og kedelig smøre – latteren skal nok også komme på banen.

Spørg på pris og dato