Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Foredragsholdere om Europa og EU

Europa og EU spiller en afgørende rolle i vores daglige liv. Siden Danmarks tilslutning til EU i 1973 har vores land været en vigtig aktør i det europæiske fællesskab. Europa og EU påvirker en bred vifte af områder i vores hverdag, fra politik og økonomi til kultur og samarbejde. I 1972 sagde danskerne ja til at blive medlem af EU, og siden da har Unionen gennemgået en bemærkelsesværdig udvikling. Diskussionerne mellem europæiske lande er blevet løst på fredelig vis, og EU har spillet en central rolle i at fremme samarbejdet mellem nationer. Dette samarbejde har skabt en stabil og fredelig region, hvilket har haft direkte indflydelse på vores liv her i Danmark.

At forstå Europa og EU er af største vigtighed i dagens komplekse verden. Vores foredragsholdere har specialiseret sig i dette emne og kan give dig et dybt indblik i, hvordan EU er udviklet fra sin spæde begyndelse til den magtfulde organisation, den er i dag. Ved at booke et foredrag om Europa og EU får du muligheden for at uddybe din viden om politik, samarbejde og kulturel forståelse. Dette vil give dig og dine deltagere et unikt perspektiv på, hvordan Europa og EU spiller en afgørende rolle i vores liv. Book et foredrag om Europa og EU i dag og giv dit arrangement den viden, det fortjener.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Alle foredragsholdere om europa og eu (16)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Jacob Kaarsbo

Senioranalytiker i Tænketanken Europa med 15 års erfaring fra Forsvarets Efterretningstjeneste. Spændende foredrag om sikkerheds- og forsvarspolitiske emner.

...

no-image

Asser Amdisen

Asser Amdisen er historiker og forfatter. Han leverer foredrag som om historie som stand-up. Få et underholdende tilbageblik på historiske begivenheder i Danmark og Europa.

...

no-image

Karin Bergquist

Journalist, valgobservatør og ekspert i demokrati og globale anliggender. Få et hands-on indblik i demokratiets maskinrum og valgprocesserne i bl.a. Mellemøsten og Afrika.

...

no-image

Friis Arne Petersen

Tidligere dansk topdiplomat i blandt andet USA, Kina og Tyskland. Foredrag om de store udenrigspolitiske emner, der rører sig i verden.

...

no-image

Anders Puck Nielsen

Søofficer, sprogofficer og militæranalytiker, med en master i pædagogisk udviklingsarbejde. Tankevækkende foredrag om krigen i Ukraine, samt om nutidig og fremtidig krigsførelse.

...

no-image

Eva Ravnbøl

Forfatter, mad- og rejseskribent, samt freelance researcher, reporter og korrespondent for TV2 i Italien. Inspirerende foredrag om Italien – om alt fra mad til mafia.

...

no-image

Mirco Reimer-Elster

TV 2’s USA- og Tysklandsanalytiker, vært på GENAU og ONLY IN AMERICA, skribent for Jyllands-Posten og ph.d. Historie. Foredrag om amerikansk og tysk politik med popreferencer og personlige fortællinger.

...

no-image

Eva Kjer Hansen

Foredragsholder, debattør, moderator og forfatter. Erfaren og begejstret stemme om politik og folkestyre.

...

no-image

Ulrik Bie

Økonomisk redaktør på Berlingske og tidligere cheføkonom. Foredrag om globale politiske og økonomiske forhold.

...

no-image

Karin Axelsson

EU korrespondent ved Politiken med base i Bruxelles med foredrag om det internationale, politiske samarbejde.

...

no-image

Steen Gade

Formand for Rådet for samfundsansvar og verdensmål - Foredrag om miljø, klima, europæisk politik og ulandspolitik.

...

no-image

Lykke Friis

Ph.d., direktør for Tænketanken Europa og tidligere Tysklandskorrespondent på Berlingske Tidende. Foredrag om EU's politiske konflikter og beslutninger.

...

no-image

Flemming Rose

Forfatter, journalist og debattør - Primært kendt for sin rolle omkring Muhammed-krisen tilbage i 2005.

...

no-image

Kaare R. Skou

Fhv. politisk redaktør på TV 2, journalist og forfatter, især kendt for sine politiske analyser i diverse medier.

...

no-image

Bo Lidegaard

Historiker, dr. phil., debatskabende og inspirerende historiske foredrag af en kompetent og erfaren foredragsholder.

...

no-image

Hans Engell

Erfaren og anerkendt politisk kommentator og forfatter – oplev et unikt indblik i dansk politik.

...

Relaterede emner

Europa og EU
Europa og EU
5 ud af 5 stjerner

"God sparring i forhold til at finde den rigtige foredragsholder til det rejste emne"

Fødevareforbundet NNF

Om emnet: Europa og EU

Oplev de mest inspirerende talere om Europa og EU! Book topmotiverende foredragsholdere, der specialiserer sig i at belyse EU’s udvikling fra begyndelsen til nutiden. Få indblik i, hvordan EU har påvirket Danmark historisk, politisk og kulturelt, og forstå dets betydning i dagens verden. Vores eksperter vil give dig et klart billede af, hvordan EU fungerer i dag, og hvad fremtiden kan bringe. Dyk ned i historien om Danmarks medlemskab i EU fra 1972 og frem til nu, og få perspektiv på, hvordan Unionen har hjulpet med at løse hektiske diskussioner mellem europæiske lande på fredelig vis. Vores talere leverer inspirerende indhold om Europa og EU, der vil berige dit arrangement og motivere dine deltagere til at forstå Europas betydning i verden.

  • I 1972 sagde danskerne ja til at blive medlem af EU og 1. januar 1973 indtrådte Danmark i det europæiske fællesskab. Siden da er der kommet mange flere lande til som medlemmer. Diskussionerne mellem de europæiske lande er ikke blevet mindre hektiske med dannelsen af unionen, men de er blevet løst på fredelig vis.
  • Du finder foredragsholdere, der har specialiseret sig i Europa og EU. Et foredrag om Europa og EU kan eksempelvis handle om, hvordan EU har udviklet fra den spæde start og så til, hvordan det ser ud i dag.
  • Du finder foredragsholdere, der har specialiseret sig i Europa og EU og som kan give et klart billede på, hvordan det går i EU og et bud på, hvordan det vil komme til at gå i fremtiden samt hvad EU har betydet for Danmark – både historisk, politisk og kulturelt.
Spørg på pris og dato