Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Styrk din virksomhed gennem fortællinger

Gennem storytelling kan din virksomhed skabe øget branding, bedre markedsføring og en forbedret forretningsforståelse blandt dine ansatte.
Vores udvalg af foredragsholdere inden for storytelling er klar til at hjælpe din organisation med at opdage kraften i en godt fortalt historie. Disse eksperter kan bringe deres ekspertise til dit arrangement.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Alle foredragsholdere om storytelling (11)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Storytelling

Storytelling er blevet en populær trend i erhvervslivet. Det handler om at bruge kraften i historiefortælling til at styrke din virksomheds branding og marketing.

På arbejdet bruger vi alle storytelling til at overbevise, engagere og dele ideer. Men for at tage det til næste niveau og forstå, hvordan storytelling kan forbedre din virksomheds succes, bør du overveje at booke et storytelling-foredrag.

Vores erfarne foredragsholdere vil lære dig fra eksperterne og vise, hvordan du kan styrke din branding ved hjælp af storytelling. De deler konkrete eksempler fra både erhvervslivet og fiktionens verden.

Med storytelling kan du differentiere din virksomhed på konkurrenceprægede markeder og motivere dit team til at træffe handling for at forbedre resultaterne.

Investér i din virksomheds fremtid ved at booke et storytelling-foredrag i dag. Styrk din branding, optimer din marketing og øg din bundlinje med storytelling.

  • En af nyere tids mest populære trends er storytelling. Begrebet stammer fra fortællingen, eventyret, men har i de senere år haft stort held til også at omfatte virksomheder og deres historier. Altså hvordan man igennem historier kan fremme virksomhedens branding.
  • I stedet for traditionel markedsføring ses storytelling som en mulighed for at præsentere historien bag enten et produkt eller en virksomhed på en spændende måde. Formålet hermed er ganske enkelt på kortere eller længere sigt at øge bundlinjen.
  • Foredrag om storytelling introducerer disse muligheder og giver konkrete eksempler fra både virksomhedernes og fiktionens verden. Foredrag om storytelling kan være i form af inspirerende foredrag, for at informere/demonstrere mulighederne til mere konkrete skræddersyede forløb til at skabe historier. Foredrag om storytelling er derfor ideelle for virksomheder, der planlægger ny markedsføring eller ny op startede virksomheder.
Spørg på pris og dato