Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Hjerneforsker

Foredrag af Hjerneforskere

Oplever du eller din organisation besvær med hukommelsen, indlæringen eller stress? En hjerneforsker kan give jer indsigt i, hvordan hjernen fungerer og dermed give jer tips til, hvordan I overkommer de problemer.

Foredragsholderne nedenfor kan give jer større forståelse for hjernens spilleregler. De har en baggrund som hjerneforsker, coach og i psykologi, og de kan derfor fortælle om hjernen på baggrund af solid og veldokumenteret viden. I kan se frem til større effektivitet og trivsel hele vejen rundt.

Book den bedste hjerneforsker

Udfyld formularen uforpligtende, så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder til din organisation. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den bedste hjerneforsker

Udfyld formularen uforpligtende, så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder til din organisation. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Alle foredragsholdere om hjerneforsker (6)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Johny Gammelgaard

Foredragsholder og forfatter, der giver en håndgribelig og underholdende indføring i hjernens mekanismer og den menneskelige adfærd.

Johny Gammelgaard tilbyder foredrag, som giver en enkel og brugbar indføring i hjernen og den menneskelige adfærd. Hvad sker der, når vi udsættes for et for stort pres og oplever ”klappen gå ned”? Når vi står i en konflikt eller oplever...

no-image

Ann E. Knudsen

Forfatter, foredragsholder, cand.mag. og lektor i dansk og psykologi - Hun kombinerer viden og praksiserfaring.

Ann E. Knudsen er en yderst populær foredragsholder til både daginstitutioner, skoler og virksomheder, og så er hun en af de få foredragsholdere, der kan kombinere viden og praksiserfaring fra neurovidenskaben, psykologien og det pædagogiske...

no-image

Troels W. Kjær

Hjerneforsker, forfatter og foredragsholder - Foredrag om hvordan hjernen virker, leveret med både seriøsitet og humor.

Troels W. Kjær er hjerneforsker og overlæge ved Neurofysiologisk Afdeling på Sjællands Universitetshospital og professor ved Københavns Universitet. Han er en af landets førende eksperter inden for hjernen samt viden om, hvordan den påvirkes...

no-image

Anette Prehn

En af Danmarks populæreste foredragsholder og forfatter til storsælgende bøger om hjernens spilleregler.

Hvis I ønsker jer et hverdagsrelevant, engagerende og ”skævt” foredrag om hjernens spilleregler, er det Anette Prehn, I skal booke. Hun scorer altid højt i sine evalueringer og mestrer at gøre deltagerne aktive gennem velvalgte øvelser...

no-image

Kjeld Fredens

Hjerneforsker, læge og foredragsholder - Spændende foredrag om hjernen.

Kjeld Fredens er ikke uden grund en af landets mest anvendte foredragsholdere. Han har underholdt fulde sale i mere end  25 år omkring ledelse, læring, innovation og vores forunderlige hjerne og altid med en fantastisk blanding af indsigt,...

no-image

Lone Frank

En af Danmarks absolut bedste formidler af videnskabelige emner - lær om hjernen og vores indre koder.

Lone Frank regnes bredt for Danmarks absolut bedste formidler af videnskabelige emner, som hun er kendt for at gøre tilgængelige for alle i både bøger, på tv og ikke mindst gennem foredrag. Lone Frank skræddersyr eller tilpasser gerne sine...

Hjerneforsker
Hjerneforsker
5 ud af 5 stjerner

"Jeg var meget glad for den hurtige respons fra jeres side, da jeg var meget sent ude med hensyn til at booke. Jeg fik meget hurtigt 3 yderst relevante muligheder udfra de stikord, som jeg gav jer"

VELUX Danmark A/S

Om emnet: Hjerneforsker

Hjerneforsker

Vores hjerne er i høj grad det, der gør os til mennesker. Uden vores hjerne og vores intelligens var vi næppe nået langt som art. Det ved en hjerneforsker bedre end nogen anden.

Men hvad ved vi egentlig om hjernen? Det er lige netop den slags en hjerneforsker er ekspert i. Hjerneforskningen er i berøring med flere forskellige emner, som kan have med både biologi og psykologi at gøre. De to dele af forskningen kan på sin vis opdeles, men de er også meget afhængige af hinanden. Begge dele påvirker hinanden hele tiden.

Men hvad skal der til, hvis vi ønsker psykisk velvære? Der må være noget, som vi kan gøre, for at give hjernen de bedst mulige vilkår, så vi føler os mere oplagte, gladere og husker bedre. En hjerneforsker kan give jer svarene på alt det. Har du nogensinde undret dig over, om et spil brætspil overhovedet hjælper på din hukommelse? Hjælper det på hjernens velvære at din søvn er i top, eller at du husker dine piller med jern? Få alle svarene af en hjerneforsker.

Glæd dig til et foredrag med en hjerneforsker – du får al tænkelig og relevant viden om hjernen og dens funktioner. Du får en masse redskaber og råd til, hvordan du passer og forstår hjernen bedst muligt. Ligeledes finder du ud af en masse ting, som du slet ikke vidste om hjernen, dens funktioner, og hvordan dens velvære påvirker dig psykisk.

Spørg på pris og dato