Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Hjerneforsker

Foredrag af Hjerneforskere

Oplever du eller din organisation besvær med hukommelsen, indlæringen eller stress? En hjerneforsker kan give jer indsigt i, hvordan hjernen fungerer og dermed give jer tips til, hvordan I overkommer de problemer.

Foredragsholderne nedenfor kan give jer større forståelse for hjernens spilleregler. De har en baggrund som hjerneforsker, coach og i psykologi, og de kan derfor fortælle om hjernen på baggrund af solid og veldokumenteret viden. I kan se frem til større effektivitet og trivsel hele vejen rundt.

Book den bedste hjerneforsker

Udfyld formularen uforpligtende, så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder til din organisation. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den bedste hjerneforsker

Udfyld formularen uforpligtende, så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder til din organisation. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Alle foredragsholdere om hjerneforsker (6)

Hjælp mig med at vælge
Hjerneforsker
Hjerneforsker
5 ud af 5 stjerner

"Jeg har oplevet super god service hos Athenas - I svarer altid hurtigt med gode konkrete svar, og jeg er aldrig i tvivl om, at I står klar til at hjælpe, hvis der skulle opstå komplikationer eller spørgsmål omkring arrangementet. Meget professionel service"

Stenhus Gymnasium

Om emnet: Hjerneforsker

Hjerneforsker

Vores hjerne er i høj grad det, der gør os til mennesker. Uden vores hjerne og vores intelligens var vi næppe nået langt som art. Det ved en hjerneforsker bedre end nogen anden.

Men hvad ved vi egentlig om hjernen? Det er lige netop den slags en hjerneforsker er ekspert i. Hjerneforskningen er i berøring med flere forskellige emner, som kan have med både biologi og psykologi at gøre. De to dele af forskningen kan på sin vis opdeles, men de er også meget afhængige af hinanden. Begge dele påvirker hinanden hele tiden.

Men hvad skal der til, hvis vi ønsker psykisk velvære? Der må være noget, som vi kan gøre, for at give hjernen de bedst mulige vilkår, så vi føler os mere oplagte, gladere og husker bedre. En hjerneforsker kan give jer svarene på alt det. Har du nogensinde undret dig over, om et spil brætspil overhovedet hjælper på din hukommelse? Hjælper det på hjernens velvære at din søvn er i top, eller at du husker dine piller med jern? Få alle svarene af en hjerneforsker.

Glæd dig til et foredrag med en hjerneforsker – du får al tænkelig og relevant viden om hjernen og dens funktioner. Du får en masse redskaber og råd til, hvordan du passer og forstår hjernen bedst muligt. Ligeledes finder du ud af en masse ting, som du slet ikke vidste om hjernen, dens funktioner, og hvordan dens velvære påvirker dig psykisk.

Spørg på pris og dato