Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Mindfulness

Motiverende Foredragsholdere om Mindfulness

Mindfulness handler om at være tilstede i nuet. Kæmper I med det i jeres virksomhed eller organisation?

Athenas’ dygtige foredragsholdere kan tilbyde redskaber, der hjælper jer med mindfulness. Det kan for eksempel bestå i værktøjer til meditation for stress eller meditation for depression. Således kan deltagerne til foredraget lære at sætte ned for tempoet psykisk. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller mangler information om dette emne eller nogen af foredragsholderne.

Book den bedste foredragsholder om mindfulness

Udfyld formularen uforpligtende, så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder om mindfulness til din organisation. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den bedste foredragsholder om mindfulness

Udfyld formularen uforpligtende, så hjælper vi dig med at finde den rette foredragsholder om mindfulness til din organisation. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Alle foredragsholdere om mindfulness (7)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Johny Gammelgaard

Foredragsholder og forfatter, der giver en håndgribelig og underholdende indføring i hjernens mekanismer og den menneskelige adfærd.

...

no-image

René Oehlenschlæger

Kemiker, Foredragsholder, Forfatter, Ledelses- og Styrketræner samt ILT-tilfører

René er utrolig jordnær og formidler viden, redskaber samt øvelser som er let forståelige og lige til at bruge i hverdagen. ALTID med masser af positiv ENERGI og baseret på videnskabeligt EVIDENS. Derfor kan det jo godt være ret så...

no-image

Marina Aagaard

Træningsekspert og forfatter, lektor i idræt og landstræner - inspirerendeog tankevækkende foredrag om bl.a. motivation.

Marina Aagaard holder inspirerende og tankevækkende foredrag om motivation, sundhed og motion, som altid er aktuelle og tilpasset den nyeste forskning. Hun fortæller blandt andet om, hvordan smart motion giver bedre præstation og forklarer de...

no-image

Torben Wiese

Foredragsholder, workshopkonsulent, forfatter og ledelsesrådgiver, kendt fra bl.a. DR, TV2, TV3, P1, P4, Radio 24/7.

Torben Wiese er Skandinaviens vanebryder nr. 1 og er flere gange valgt til at være blandt de tre mest motiverende talere i Danmark. Han er kendt fra bl.a. DR, TV2, TV3, P1, P4, Radio 24/7 og er fast ledelsesrådgiver på Jyllandsposten og...

no-image

Pernille Rasmussen

Erhvervspsykolog, cand. psych. aut., foredragsholder og forfatter - Inspirerende foredrag om stress og work-life balance.

I sine inspirerende foredrag om stress og work-life balance har Pernille Rasmussen et konkret og handlingsorienteret fokus, så deltagerne får redskaber med hjem, de kan bruge. Alle Pernille Rasmussen foredrag skræddersys specielt til jer, så...

no-image

Thomas Milsted

Forfatter og foredragsholder indenfor emner og områder såsom stress, trivsel og arbejdsglæde.

Thomas Milsted har i mere end et årti været en af landets mest benyttede foredragsholdere inden for områderne stress, trivsel og arbejdsglæde. Han er en stærk foredragsprofil hos både private firmaer og organisationer såvel som hos offentlige...

no-image

Helen Eriksen

En af Danmarks mest benyttede foredragsholdere, når det kommer til trivsel på arbejdspladsen.

...

Mindfulness
Mindfulness
5 ud af 5 stjerner

"Vi får altid super service, når vi henvender os, og der bliver altid fulgt op på vores henvendelse :-)"

DSB Arbejdsmiljø

Om emnet: Mindfulness

Mindfulness

Mindfulness er kunsten at være til stede i øjeblikket – at være fuldt opmærksom og bevidst i øjeblikket. Mindfulness stammer oprindeligt fra buddhisme, men er blevet populært de senere år – blandt andet på grund af de stigende antal stressramte. Foredrag om mindfulness giver blandt andet redskaber på arbejde og privat, hvor vi skal kunne håndtere mange ting på én gang.

Igennem træning kan du blive bedre til at være til stede i øjeblikket. Det er ét af de emner, der er blevet meget efterspurgt i den sidste tid, hvor stress, arbejde og travlhed truer freden i sindet. Derfor kan meditation for stress være oplagt mulighed, hvis I kæmper netop med denne tilstand i organisationen. Mindfulness for stress er et meget efterspurgt emne, derfor finder du mange foredragsholdere, som tager netop denne vinkel til emnet.

Hør foredrag om emnet, der både giver redskaber, men som ofte også består af en række øvelser, som foregår i løbet af foredraget eller kurset, så man også selv kan prøve at mærke tilstanden. Det er selvfølgelig helt op til kunden, hvorvidt dette skal indgå i foredraget eller ej.

Foredrag om mindfulness kan være gode til virksomheder, der ønsker at give deres medarbejdere redskaber til til at opnå ro i sindet, selv om der er en travl hverdag. Du er mere end velkommen til at tage kontakt til os hos Athenas. Vi svarer hellere end gerne på dine spørgsmål, hvis du mangler mere information. Desuden guider vi dig også til at finde den helt rette foredragsholder til organisationen og emnet.

Spørg på pris og dato