Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Foredragsholdere om Enneagrammet

Enneagrammet er et kraftfuldt værktøj, der stammer fra gamle filosofiske traditioner og moderne psykologi. Det kortlægger din personlighed og afslører, hvorfor du og dine kolleger handler, som I gør på arbejdspladsen. Det åbner døren til bedre kommunikation, stærkere relationer og øget arbejdsglæde.

Vores foredrag om Enneagrammet er populære af en god grund. De styrker teams, reducerer konflikter og øger trivslen på jobbet. Du vil opdage dine styrker og svagheder, arbejde på personlig vækst og forbedre kommunikationen. Vores foredragsholdere om Enneagrammet vil guide dig gennem dette transformative værktøj og hjælpe dig med at skabe bedre resultater sammen med dit team.

Gør din organisation stærkere og mere harmonisk. Book foredrag om Enneagrammet i dag og træd ind i en verden af personlig og professionel udvikling.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Alle foredragsholdere om enneagrammet (2)

Hjælp mig med at vælge
Enneagrammet
Enneagrammet
5 ud af 5 stjerner

"Rigtig god vejledning hele vejen igennem, god opfølgning og altid en munter tone."

Fredericia Kommune

Foredrag om enneagrammet

Oplev hemmelighederne bag Enneagrammet med vores topmotiverende keynote speakere. Enneagrammet er et kraftfuldt værktøj, der forbedrer kommunikation, styrker relationer på jobbet og øger arbejdsglæden. Vores erfarne talere giver dig indblik i Enneagrammets psykologi, hjælper med at skabe bedre resultater og reducere konflikter på arbejdspladsen. Udforsk dette kort over personligheden, der gør dig bevidst om karaktertræk, personlighed og psyke. Med foredrag om Enneagrammet kan organisationer, arbejdspladser og individer blive stærkere i forståelsen af sig selv og andre. Book vores keynote speakere nu og lås op for nøglen til succes på arbejdspladsen!

  • Enneagrammet er et af de bedste og mest konkrete værktøjer, der findes til forbedret kommunikation, relationer på jobbet samt arbejdsglæde og som trækker rødder fra gamle filosofiske traditioner til moderne psykologi. Enneagrammet giver nogle meget præcise psykologiske beskrivelser af, hvorfor vi gør som vi gør som ledere og medarbejdere. De fordele, som teams eller afdelinger opnår ved at arbejde Enneagrammet, er, at skabe bedre resultater sammen, opnå færre konflikter samt øget trivsel på jobbet for både ledere og medarbejdere.
  • Enneagrammet er et slags kort over personligheden, hvormed man kan blive bevidst om karaktertræk, personlighed, psyke, etc. Et kort, der også fortæller noget om baggrunden for disse træk hos det enkelte menneske.
  • Foredrag om enneagrammet er blevet meget populære og kan hjælpe organisationer, arbejdspladser og individer til at blive stærkere både i forståelsen af sig selv og andre.
Spørg på pris og dato