Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Siriuspatruljen

Foredragsholdere om Siriuspatruljen

Samarbejdet i en organisation under svære situationer eller forandringer kan være et problem. Måske er kommunikationen ikke helt rigtig, eller også er I uenige om, hvordan en opgave skal håndteres.

Foredragsholderne nedenfor har taget del i Siriuspatruljen, hvor mange mennesker skal fungere sammen under ekstreme forhold. Vigtige beslutninger skal tages hurtigt, og dagens opgaver skal nås. Derfor kan de give solide redskaber til, hvordan I bedre kan fungere som et team. Det er selvfølgelig alt sammen med spændende anekdoter fra Siriuspatruljen.

Book en spændende foredragsholder om Siriuspatruljen

Udfyld formularen uforpligtende, og så hjælper vi dig med at finde den perfekte foredragsholder om Siriuspatruljen. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book en spændende foredragsholder om Siriuspatruljen

Udfyld formularen uforpligtende, og så hjælper vi dig med at finde den perfekte foredragsholder om Siriuspatruljen. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Alle foredragsholdere om siriuspatruljen (3)

Hjælp mig med at vælge
Siriuspatruljen
Siriuspatruljen
5 ud af 5 stjerner

"God sparring i forhold til at finde den rigtige foredragsholder til det rejste emne"

Fødevareforbundet NNF

Om emnet: Siriuspatruljen

Siriuspatruljen

Siriuspatruljen er en lille dansk militærenhed, der er udstationeret i det nordøstlige Grønland. Patruljen består af tolv mand og omkring firs slædehund.

Der patruljeres med hundeslæde med grønlandsk slædehund i hele vinterhalvåret, mens der i sommerhalvåret patruljeres med kutter ad fjordene.

Foredrag om Siriuspatruljen vil typisk handle om den grønlandske natur og om de strabadser såvel som oplevelser, der er forbundet med at være en del af netop Siriuspatruljen. De har haft en vild oplevelse, som ikke kan sammenlignes med en jordomsejling. I kan derfor glæde jer til deres erindringer, der er fyldt med spænding og flotte billeder. Ofte indgår anekdoterne som en del af foredragsholdernes råd og tips til, hvordan I samarbejder bedre i jeres organisation.

Foredragsholderne ovenfor har alle en relation til Siriuspatruljen, og de forstår derfor betydningen af godt teamwork. Selv har de måtte tage store konklusioner i pressede situationer, og derfor var et godt sammenhold vigtigt. De kan derfor drage mange paralleller mellem det, de har oplevet i Siriuspatruljen, og de opgaver, som I knokler og arbejder med i jeres organisation.

Et godt samarbejde handler ofte om jeres indstilling. Netop dét vil I også have mulighed for at få redskaber til. Hvis medarbejderne går til opgaven med en negativ følelse, så er der også stor risiko for, at resultatet bliver af samme kvalitet. I kan derfor se frem til at få redskaber med hjem, der vil booste jeres lyst til arbejdet. Alt sammen med perspektiver fra den militære enhed på Grønland.

Spørg på pris og dato