Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Søvn

Foredragsholdere om Søvn

Oplever du, at du er uoplagt i løbet af dagen, at du ofte er syg, og at du har svært ved at holde koncentrationen? Så kan det skyldes problemer med din søvn.

Det tilhører ikke kun en syvsover at sove godt. Søvnmangel har mange negative bivirkninger fysisk og psykisk, og det skal derfor tages seriøst af enkeltpersoner og virksomheder. De dygtige foredragsholdere nedenfor giver deres bedste råd til, hvordan du kan sove bedre om natten.

Book den perfekte foredragsholder om søvn

Udfyld formularen uforpligtende, så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om søvn. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte foredragsholder om søvn

Udfyld formularen uforpligtende, så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om søvn. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Alle foredragsholdere om søvn (7)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Søvn

Søvn

Vi kan ikke i længden klare os uden søvn, men hvor megen søvn den enkelte har brug for er stadig op til diskussion. Måske varierer det også fra person til person.

Ofte har vi hørt eksperterne sige: Sov godt! Men en soverus er ikke altid så nem at opnå. Vi fortjener alle at sove godt, ellers kan det blive svært at vedligeholde trivslen og arbejdsglæden. Dog kræver det andet end det helt rigtige værelse at sove godt om natten.

Helt sikkert er det, at får vi konsekvent ikke søvn nok, så har det en række negative konsekvenser. Vi mister fokus og evnen til indlæring falder drastisk. Vi vil typisk blive mere irritabele og mindre socialt aktive, og i sidste ende vil vi også kunne opleve mere alvorlige fysiske konsekvenser. Det handler for eksempel om, at vægten stiger, at blodsukkeret stiger, og at immunsystemet bliver svækket. Desuden kan vi komme ud for hjerteproblemer.

I en organisation er det derfor vigtigt, at vi tager højde for medarbejdernes søvnmangel.Måske er der medarbejdere, der har meget natarbejde, og det kan i den grad have negative virkninger på søvnen.

Hvilken funktion har søvnen egentlig? Den genopbygger vores ressourcer, men den giver os også drømme, og hvilken rolle spiller de?

Foredrag om søvn kan både tage udgangspunkt i medicinske studier af søvn såvel som i de forskellige forhold, der kan være konsekvenser af for eksempel manglende eller for lidt søvn. uanset hvad får I redskaber med hjem, der hjælper på søvnen.

Spørg på pris og dato