Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Søvn

Foredragsholdere om Søvn

Oplever du, at du er uoplagt i løbet af dagen, at du ofte er syg, og at du har svært ved at holde koncentrationen? Så kan det skyldes problemer med din søvn.

Det tilhører ikke kun en syvsover at sove godt. Søvnmangel har mange negative bivirkninger fysisk og psykisk, og det skal derfor tages seriøst af enkeltpersoner og virksomheder. De dygtige foredragsholdere nedenfor giver deres bedste råd til, hvordan du kan sove bedre om natten.

Book den perfekte foredragsholder om søvn

Udfyld formularen uforpligtende, så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om søvn. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte foredragsholder om søvn

Udfyld formularen uforpligtende, så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om søvn. Vi kontakter dig snarest.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Alle foredragsholdere om søvn (8)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Nicklas Brendborg

Et af de mest lovende forskningstalenter inden for bioteknologi og forfatter til bestsellerbogen "Gopler ældes baglæns".

...

no-image

Helle Alsted

Helle Alsted er kandidat i pædagogisk psykologi med speciale i stress og relationer, og er foredragsholder, underviser, rådgiver og forfatter inden for sit faglige felt.

...

no-image

Helen Lyng Hansen

Sundhedsplejerske, forfatter, brevkasseredaktør og foredragsholder - Foredrag om børn, opdragelse, sygdomme, kost, etc.

...

no-image

Jeanette Wegge-Larsen

Socialpædagog og sovecoach - Foredrag om børns søvn, sovevaner, familieliv, forældreroller og tryghed.

Jeanette Wegge-Larsen er uddannet pædagog og grundlagde sitet sovecoach.dk i 2007. Siden har hun hjulpet over 2000 børnefamilier til bedre sovevaner for deres 0-4 årige børn, som hun også med stor succes tager rundt og holder foredrag...

no-image

Mikael Rasmussen

Søvnekspert, underviser indenfor psykisk arbejdsmiljø, forfatter og foredragsholder om søvnens betydning for sundhed.

Mikael Rasmussen har 25 års undervisningserfaring, og er i dag tilknyttet Stresstænketanken inden for undervisning samt rådgivning i psykisk arbejdsmiljø. Mikael har specialiseret sig i søvnens betydning for sundhed og trivsel, og bliver ofte...

no-image

Bobby Zachariae

Professor, dr. med., forfatter og foredragsholder - Fagligt stærke og inspirerende foredrag om bl.a. stress og trivsel.

Bobby Zachariae holder foredrag, der byder på indsigt i den nyeste forskning inden for stress og trivsel, som præsenteres både fagligt stærkt, underholdende og inspirerende. Foredragene indebærer konkrete øvelser og byder på redskaber, som du...

no-image

Thomas Milsted

Forfatter og foredragsholder indenfor emner og områder såsom stress, trivsel og arbejdsglæde.

Thomas Milsted har i mere end et årti været en af landets mest benyttede foredragsholdere inden for områderne stress, trivsel og arbejdsglæde. Han er en stærk foredragsprofil hos både private firmaer og organisationer såvel som hos offentlige...

no-image

Søren Hebsgaard

Videnskabsjournalist, teknologiforsker og foredragsholder - Han blander stor faglig viden med humor og engagement.

...

Søvn
Søvn
5 ud af 5 stjerner

"Venligt og imødekommende personale. Altid hjælpsom og god vejledning. Dejligt med mails med oplysninger, som klæder en på til at have de ting klar som kræves af foredragsholderen"

Center for Sundhedsfremme, Varde Kommune

Om emnet: Søvn

Søvn

Vi kan ikke i længden klare os uden søvn, men hvor megen søvn den enkelte har brug for er stadig op til diskussion. Måske varierer det også fra person til person.

Ofte har vi hørt eksperterne sige: Sov godt! Men en soverus er ikke altid så nem at opnå. Vi fortjener alle at sove godt, ellers kan det blive svært at vedligeholde trivslen og arbejdsglæden. Dog kræver det andet end det helt rigtige værelse at sove godt om natten.

Helt sikkert er det, at får vi konsekvent ikke søvn nok, så har det en række negative konsekvenser. Vi mister fokus og evnen til indlæring falder drastisk. Vi vil typisk blive mere irritabele og mindre socialt aktive, og i sidste ende vil vi også kunne opleve mere alvorlige fysiske konsekvenser. Det handler for eksempel om, at vægten stiger, at blodsukkeret stiger, og at immunsystemet bliver svækket. Desuden kan vi komme ud for hjerteproblemer.

I en organisation er det derfor vigtigt, at vi tager højde for medarbejdernes søvnmangel.Måske er der medarbejdere, der har meget natarbejde, og det kan i den grad have negative virkninger på søvnen.

Hvilken funktion har søvnen egentlig? Den genopbygger vores ressourcer, men den giver os også drømme, og hvilken rolle spiller de?

Foredrag om søvn kan både tage udgangspunkt i medicinske studier af søvn såvel som i de forskellige forhold, der kan være konsekvenser af for eksempel manglende eller for lidt søvn. uanset hvad får I redskaber med hjem, der hjælper på søvnen.

Spørg på pris og dato