Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Robotter

Foredragsholdere om Robotter

Robotter er blevet en stor del af vores dagligdag, men vi er stadig usikre på, hvilken betydning og rolle de vil få i fremtiden. Tager de vores jobs, og kan vi få en robot som bedste ven om 10 år?

Her finder du vidensrige foredragsholdere, der kan fortælle om mange aspekter af robotter. Nogle vil se teknisk på emnet og for eksempel fortælle om kunstig intelligens og robotteknologi. Andre vil se på emnet ud fra et filosofisk perspektiv, hvor etiske og moralske spørgsmål vil blive taget op.

Book den bedste foredragsholder om robotter

Udfyld formularen helt uforpligtende, så hjælper vi dig med at finde den bedste foredragsholder til dit arrangement. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den bedste foredragsholder om robotter

Udfyld formularen helt uforpligtende, så hjælper vi dig med at finde den bedste foredragsholder til dit arrangement. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Alle foredragsholdere om robotter (3)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Robotter

Robotter

Der var engang for ikke så forfærdelig længe siden, hvor robotter mest huserede i tegneserier, science fiction-film og Kraftwerk-sange. Men sådan er det ikke helt længere.

Robotter er i høj grad kommet for at blive, og selvom de måske ikke helt er som C3PO og R2D2 (endnu!), så gøres der stor brug af dem i det daglige, f.eks. i forskellige former for produktion.

Hvilke typer robotter findes, hvad kan de, og hvad er deres opgaver? Hvordan fremstilles robotter og ud fra hvilke ønsker og betingelser? Og kommer vi en dag dertil, hvor robotterne bliver reelt intelligente og måske ligefrem bevidste? Det tyder på, at robotter i fremtiden kommer til at tage over på mange punkter. Kunstig intelligens bliver mere og mere avanceret, og muligheden for, at det kommer til at overtage mange arbejdspladser, er stor. Men er det så skidt? Måske giver det nye muligheder. Flere af vores dygtige foredragsholdere kan se på emnet ud fra denne vinkel.

Andre foredragsholdere vil se mere teknisk på emnet. Hvad er kunstig intelligens? Bliv klogere på robotteknologi med disse foredrag.

Foredrag om robotteknologi forsøger at give svar på nogle af disse spørgsmål og byder måske også på et lille kig ind i fremtiden. Tag nemt kontakt til os hos Athenas, hvis du har spørgsmål til en foredragsholder eller gerne vil vide mere om pris og eventuel dato. Det er en helt uforpligtende snak. Sammen finder vi frem til lige præcis dét foredrag, der gør dit arrangement til en succes.

Spørg på pris og dato