Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Demens

De Bedste Foredragsholdere om Demens

Demens er en ubehagelig sygdom både for den, der har det, men også for de pårørende.

Foredragsholderne nedenfor er alle dygtige eksperter på sygdommen. Nogle af dem har særligt fokus på selve sygdommen, hvor andre lægger opmærksomheden på den sorg og fortvivlelse, som pårørende og den demente kan have. Foredragene kan derfor være relavnte både for professionelle og privatpersoner, der vil have en større indsigt og viden i sygdommen og følger psykisk og fysisk.

Book den perfekte foredragsholder om demens.

Udfyld den uforpligtende formular, og så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om demens. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte foredragsholder om demens.

Udfyld den uforpligtende formular, og så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder om demens. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Alle foredragsholdere om demens (4)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Demens

Demens

Hvad er demens? Det er en fælles betegnelse for forskellige tilstande. Sygdommen ofte forbundet med fremskreden alderdom, som svækker hjernen, for eksempel i forbindelse med Alzheimers.

Demens resulterer typisk i en svækkelse af hukommelsen. Det kan være tiltagende i en sådan grad, at den demente i nogle tilfælde kan ende med end ikke at huske nær familie som søskende, børn, etc. Det kan derfor være meget hårdt at være pårørende. Tegn på demens kan altså være dårligere hukommelse, nedsat evne til at fungere i dagligdagen og konfusion.

Der kan være flere grunde til, at man bliver dement. Man kan have haft et alkoholmisbrug, en tumor i hjernen eller alzheimers. Man kan på nuværende tidspunkt ikke kurere demens, men der findes visse behandlingsmetoder, som har nogen effekt, og der forskes meget i netop behandling af demens.

Foredrag om demens kan handle dels om det at blive dement, om symptomer, om livet som dement og om livet som pårørende til en dement. Der er derfor utrolig mange vinkler på emnet og sygdommen. Du kan booke et foredrag, der har præcis det perspektiv, som du finder mest relevant. Det afhænger fuldstændig fa det publikum, som du planlægger at invitere.

Glæd dig til et vidensrigt foredrag, hvor du bliver meget klogere på det at være dement, og hvorfor sygdommen opstår. Du kan også se frem til at få nogle gode råd som pårørende, så du bedre kan håndtere en ellers svær situation.

Spørg på pris og dato