Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Foredragsholdere om Mentorordning

Mentorordning er afgørende for din professionelle vækst. Det knytter dig til erfarne mentorer, der deler deres viden og erfaringer. Mentorer er ikke kun for konkrete opgaver, de er dine guider gennem karrierens strabadser.

Men hvorfor booke et foredrag om mentorordning? Fordi det kan transformere din virksomhed. Foredragsholdere om mentorordning er eksperter og inspiratorer, der kan skabe værdi i din organisation.

Foredrag om mentorordning fremhæver de seneste tendenser og bedste praksis. De kan nedbryde modstand og fremme samarbejde. Det systematiserer erfaringsudveksling og styrker dine medarbejdere

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Alle foredragsholdere om mentorordning

Hjælp mig med at vælge
Mentorordning
Mentorordning
5 ud af 5 stjerner

"Der er kun roser til jer. Hurtigt svar og super opfølgning"

Sydøstjyllands Vognmandsforening

Om emnet: Mentorordning

Oplev de mest inspirerende foredragsholdere om mentorordning og lær af de mest erfarne mentorer i branchen. Vores liste præsenterer de tophemmelige nøgler til succes gennem mentorordning, der kan forvandle din virksomhed og skabe en kultur af vækst. Mød de mest indflydelsesrige foredragsholdere, der kan løfte din organisation til nye højder. Få indsigt i, hvordan mentorordninger legitimere og systematisere erfaringsudveksling mellem medarbejderne. Søger du inspiration til mentorordninger? Vores efterspurgte foredragsholdere om mentorordning deler deres visdom. Start din rejse mod en stærkere og mere succesfuld virksomhed i dag

  • Her finder du foredrag om mentorer og mentorordninger. Mentorordningen går i al sin enkelthed ud på, at en mindre erfaren medarbejder tilknyttes til en erfaren kollega (mentor), der er villig til at stille sin viden og erfaring til rådighed for fælles drøftelse.
  • Mentorordningen er en fortløbende proces, der ikke knytter sig til afgrænsede faglige opgaver, men muliggør at medarbejderen altid kan være sikker på, at der er én at diskutere arbejdslivets problemstillinger med. Mentorer indgår således ikke direkte i udførelsen af arbejdsopgaverne.
  • Formålet med at etablere en mentorordning er at legitimere og systematisere erfaringsudveksling mellem medarbejderne. Foredrag om mentorer og mentorordninger kan give et indblik i mulighederne og udfordringerne ved disse ordninger. Foredrag om mentor og mentorordninger kan derfor være velegnede til virksomheder, der overvejer at indføre dette.
Spørg på pris og dato