Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
Kvinder

Inspirerende kvinder

Vores inspirerende kvindelige foredragsholdere kan alle motivere og sætte fokus på det at være kvinde i dag – i mange forskellige aspekter.

Hør for eksempel Athenas’ kvindelige foredragsholdere fortælle, hvordan de har banet deres vej i karrieren og skabt arbejdsglæde for dem selv, eller få et underholdende oplæg om det at være kvinde, og alt hvad det indebærer.

Nedenfor kan du se alle de dygtige kvindelige foredragsholdere og få mere information om den enkelte.

Book den perfekte kvindelige foredragsholder

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder til dit event. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book den perfekte kvindelige foredragsholder

Udfyld den uforpligtende formular, så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder til dit event. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Inspirerende kvinder (19)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Kvinder

Kvinder

Her findes der foredrag for kvinder. Foredrag der tager udgangspunkt i kvinders tilgang til verden – både i private og erhvervsmæssige sammenhæng. For eksempel kan nogle af de kvindelige foredragsholdere fortælle med humor og alvor, hvordan de har arbejdet deres vej til toppen i karrieren. De har givet sig selv 100% og fundet vejen til arbejdsglæde. Andre af de kvindelige foredragsholdere vil særligt have fokus på kvinders rolle i privatsfæren. Det gør de gerne på humoristisk vis – men uden at pointen går tabt.

Foredrag af kvindelige foredragsholdere kan også være om historiske og nutidige kvindeskikkelser. Her får I forståelse for, hvordan kvinder har levet førhen, og hvordan de har inspireret andre kvinder. Selv om de befandt sig i en anden tid, kan vi stadig finde motivation i deres gøren og handlen i dag. Kvinder bliver her set under lup, med både seriøse og underholdende briller på. Glæd dig til at få gang i lattermusklerne!

Det er ofte meget populært med foredrag til kvindegrupper eller foredrag om kønnene og herunder foredrag om kvinders rolle i erhvervslivet, politik og samfund. Tag nemt kontakt til Athenas, hvis du vil have hjælp til at vælge den rette kvindelige foredragsholder til dit arrangement. Vi er eksperter i at formidle foredrag. Derfor kan vi give dig solide bud på, hvilket foredrag der kan være interessant for dig. Sammen gør vi dit arrangement til en succes med dygtige inspirerende foredragsholdere.

Spørg på pris og dato