Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover2

Foredragsholdere om Sorg

Du finder på denne side foredragsholdere, der alle kan tale om Sorg. Du kan nemt få et uforpligtende tilbud fra os ved bare at udfylde formularen til højre.

Du kan også klikke dig videre ind under de enkelte foredragsholdere og læse om dem der, og du er samtidig også mere end velkommen til at ringe til os.

Det hele er naturligvis helt uforpligtende, så hvis du bare har brug for et hurtigt bud på et navn til et arrangement, en pris på en af vores foredragsholdere eller hurtigt svar på, om de er ledige på dagen, så svarer vi altid lynhurtigt på din forespørgsel. Det er nemt og hurtigt.

Book en foredragsholder, der taler om sorg

Udfyld uforpligtende formularen, og så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder, der taler om sorg til dit event.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book en foredragsholder, der taler om sorg

Udfyld uforpligtende formularen, og så hjælper vi dig med at finde den helt rette foredragsholder, der taler om sorg til dit event.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Alle foredragsholdere om sorg (8)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Sorg

  • Foredrag om sorg er med til at behandle og italesætte den sorg, som er en naturlig del af livet. Der findes forskellige typer af sorg – både sund og usund.
  • Foredrag om sorg henvender sig ofte til børn og unge samt ikke mindst til grupper af forældre, der har brug for input til, hvordan de kan afhjælpe andre nære. Sorg er både en naturlig del af livet, og samtidig en smertefuld del, som skal behandles korrekt.
  • Her kan det være en fordel med en ekstern foredragsholder, der kan komme med nogle redskaber til at komme igennem det, og derfor er sådanne foredrag om sorg oplagte til åbne arrangementer, eller til institutioner som ofte bliver sat i hårde situationer. Foredraget kan også rettes imod virksomheder, som fore eksempel vil gardere deres personale med redskaber til at bearbejde sorg, da sorg kan, hvis ikke bearbejdet korrekt, føre til sygefravær, eller værre til et dårligt arbejdsmiljø.
Spørg på pris og dato