Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Foredragsholdere om Iværksætteri

Iværksætteri handler om at omsætte drømme til virkelighed. Selv erfarne iværksættere søger konstant inspiration og motivation.

Foredrag om iværksætteri tilbyder uvurderlig inspiration og indsigt. Foredragsholdere, der har haft succes som iværksættere, deler deres unikke historier og strategier.

Iværksætteri dækker alt fra salg og markedsføring til innovation. Foredragene kan tilpasses dine specifikke behov og interesser.

Book et foredrag om iværksætteri for autentiske indsigter fra succesfulde iværksættere. Deling af deres erfaringer engagerer og motiverer dine deltagere.

Perfekt til kommuner og erhvervsforeninger, der ønsker at styrke iværksætterånden. Lad os inspirere og motivere din næste begivenhed!

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Alle foredragsholdere om iværksætteri (18)

Hjælp mig med at vælge

Relaterede emner

Iværksætteri
Iværksætteri
5 ud af 5 stjerner

"Jeg var meget glad for den hurtige respons fra jeres side, da jeg var meget sent ude med hensyn til at booke. Jeg fik meget hurtigt 3 yderst relevante muligheder udfra de stikord, som jeg gav jer"

VELUX Danmark A/S

Om emnet: Iværksætteri

Oplev de mest inspirerende keynote speakers inden for iværksætteri og få uvurderlig motivation til din iværksætterrejse. Vores udvalg af topmotiverende foredragsholdere deler deres erfaringer og strategier inden for salg, networking, markedsføring og innovation. Iværksætteri er en kompleks rejse, men med vores keynote speakers kan du komme tættere på dine iværksætterdrømme. Book nu og lad dig inspirere!

  • Som iværksætter er det vigtigt med både inspiration og motivation fra andre, der har gjort det. Derfor er foredrag for iværksættere så efterspurgt. Det kan være fra forretningsledere, der kan dele ud af deres erfaring, og det kan være forskellige mere skæve vinkler på iværksætter-tanken.
  • Derudover kan der også være mere eller mindre fokus på forskellige aspekter såsom salg, networking, markedsføring og innovation. Emnet iværksætteri er et bredt og komplekst emne.
  • Ved foredrag om iværksættere og iværksættere er foredragsholderen oftest iværksættere selv, der har haft succes og som kan dele af deres egne erfaringer – men det kan også være inspirerende foredrag til formål at motivere iværksættere til at fortsætte.
  • Foredrag om iværksættere og iværksætteri egner sig godt som eksempelvis et tilbud fra kommunen til folk, der drømmer at blive iværksættere, men det kan også være foreninger indenfor erhverv, der arrangerer det.
Spørg på pris og dato