Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter

Vores foredragsholdere kan også bookes til events der afholdes online. Kontakt os og hør mere om mulighederne.

Bestyrelsesarbejde

Foredragsholdere om Bestyrelsesarbejde

Der er mange elementer at tage højde for i bestyrelsesarbejde. Gruppen skal fungere optimalt, I skal lede virksomheden på bedst mulig vis, og arbejdet skal give noget til personlig udvikling.

Athenas’ dygtige foredragsholdere om bestyrelsesarbejde er alle eksperter i emnet. Deltagerne kan være sikre på at få nogle konkrete og brugbare redskaber med hjem, som kan tages i brug i hverdagen. Glæd jer til et underholdende og givende foredrag i selskab med en af de bedste foredragsholdere.

Book det bedste foredrag om bestyrelsesarbejde

Udfyld formularen, så kontakter vi dig og hjælper dig med at finde den rette foredragsholder om bestyrelsesarbejde. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Book det bedste foredrag om bestyrelsesarbejde

Udfyld formularen, så kontakter vi dig og hjælper dig med at finde den rette foredragsholder om bestyrelsesarbejde. Du får lynhurtigt svar.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Alle foredragsholdere om bestyrelsesarbejde (5)

Hjælp mig med at vælge
no-image

Rikke Østergaard

Sociolog, mentaltræningsekspert, foredragsholder og forfatter. Specialist i bl.a. stress, konfliktløsning og samarbejde.

Rikke Østergaard er sociolog og mentaltræningsekspert. Hun er specialist i stress, konfliktløsning, samarbejde, mindfulness og ikke mindst arbejdsglæde. Rikke er en yderst inspirerende, motiverende foredragsholder. Grundet sit gode humør taler...

no-image

Anders Trillingsgaard

Forskningschef, partner, bestyrelsesformand i UKON Human Results - Foredrag om ledelse og ledelsesgrupper.

Anders Trillingsgaard er en rost foredragsholder og underviser på adskillige masterprogrammer i ledelse, lederkonferencer og internationale videnskabelige konferencer. Han får systematisk høje evalueringer for at tilrettelægge engagerende...

no-image

Stine Bosse

Bestyrelsesformand, tidligere CEO og foredragsholder - Hun er kendt som en skarp og dygtig kvindelig topleder.

Kan man forene bæredygtig ledelse med velfærd? Stine Bosse, der er tidligere koncernchef i Tryg og en af landets mest eftertragtede kvindelige topchefer, giver i sine inspirerende og aktuelle foredrag sine bud på, hvordan vi skaber balance i...

no-image

Gunnar Ørskov

Foredragsholder, forfatter, direktør og coach - Underholdnde foredrag om stress, forandring og kommunikation.

I mere end tre årtier har Gunnar Ørskov inspireret og underholdt med sine foredrag om stress, forandring og kommunikation. Han er en anerkendt og rutineret foredragsholder, der skaber seriøse forandringer og eftertænksomhed hos sit publikum....

no-image

Sisse Fisker

Velgørende direktør, forfatter og tidligere tv-vært. Holder foredrag om at skifte kurs i livet, følge sin passion og sætte fokus på det gode liv.

Sisse Fisker er en yderst inspirerende, motiverende og underholdende foredragsholder, som giver deltagerne sin livsbekræftende opskrift på at følge sin passion. For et par år siden droppede hun tv-karrieren for at bruge al sin energi på sit...

Bestyrelsesarbejde
Bestyrelsesarbejde
5 ud af 5 stjerner

"Jeg er meget tilfreds med måden I følger op på. Og måden som ting hele tiden bliver bekræftet på. Man føler ikke på noget tidspunkt at man er glemt"

Novo Nordisk Aalborg

Om emnet: Bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesarbejde

Hos Athenas er vi eksperter i at formidle foredrag, der tager fat i emnet bestyrelsesarbejde. Du er mere en velkommen til at tage kontakt til os via formularen eller telefonen. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig med at finde den rette foredragsholder til din organisation og arrangement.

Danmark er et land fyldt med virksomheder og foreninger, og de fleste af disse er udstyret med en eller anden form for bestyrelse. Bestyrelsesarbejde er selvsagt det arbejde, der foretages i en bestyrelse, og ofte vil der være tale om beslutningstagende processer af forskellig art. Bestyrelser sidder typisk inde med den egentlig magt – men ofte også med en vis mængde ansvar.

Hvordan foregår bestyrelsesarbejde, hvordan kan det tilrettelægges således, at arbejdet gøres både effektivt og med sans for kvalitet? Hvordan kan I planlægge jeres arbejde, så det følger virksomhedens forretningsudvikling? Der kan være mange problematikker, når man som gruppe skal lede en organisation.

Foredrag om bestyrelsesarbejde beskæftiger sig med disse spørgsmål, men kan også tage fat på emner af for eksempel mere økonomisk eller juridisk karakter. Vores foredragsholdere under dette emne har de bedste forudsætninger for at tale og fortælle om bestyrelsesarbejde – enten på baggrund af forskning eller mange års erfaring. Glæd jer til en masse gode tips og værktøjer, som I kan tage med jer fra forerdraget. I er med det samme klar til at tage dem i brug i jeres hverdag.

Spørg på pris og dato