Tlf. 35 11 21 31

Få professionel rådgivning af vores dygtige konsulenter
generic-cover1

Foredragsholdere om Filosofi

Filosofi, en videnskabens fader med rødder i det gamle Grækenland, har formet vores tænkning i århundreder. Fra Sokrates til Søren Kierkegaard, filosoffer har udfordret vores tanker og rettet dem mod vigtige spørgsmål om etik og moral.

Vil du udforske dybden af filosofi? Book et filosofi foredrag nu! Vores dygtige foredragsholdere om filosofi giver liv til gamle tanker og gør dem relevante i dag. Vores foredrag dækker alt fra filosofers tanker til filosofiens historie og dens indflydelse på vores verden.

Hvorfor er det vigtigt at booke et filosofi foredrag? Fordi det åbner døren til indsigt, der kan forme din organisations ledelsesfilosofi, berige din forståelse af etik og moral, og ruste dig med intellektuelle redskaber til at træffe visse beslutninger.

Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Eller ring til os på

Tlf: 35 11 21 31
Uforpligtende forespørgsel

Send os nemt en forespørgsel. Du får lynhurtigt svar på eksempelvis pris og dato

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Vi har håndplukket landets bedste foredragsholdere, så vi kan sikre det helt rigtige match til dit arrangement

Athenas kan rådgive dig til den perfekte løsning, uanset budget og tidshorisont

Vi har øje for detaljen og booker hvert år tusindvis af foredrag for alle typer af kunder

Athenas er din direkte kontakt til landets bedste foredragsholdere

Athenas er skandinaviens største formidler af foredrag

Athenas håndterer over 100 forespørgsler fra både store og små virksomheder – hver dag

Athenas formidler årligt flere tusinde foredrag i Danmark og resten af verden

Alle foredragsholdere om filosofi (10)

Hjælp mig med at vælge

Om emnet: Filosofi

Opdag de bedste motiverende keynote speakers inden for filosofi på vores platform. Dyk ned i filosofiens rødder med navne som Sokrates, Platon og Aristoteles og udforsk de moderne retninger, der stadig former vores tankegang. Uanset om du ønsker en generel gennemgang af filosofi eller fokus på etik og moral, har vi talenterne til at inspirere dit publikum. Book nu og giv dit arrangement et filosofisk twist med vores motiverende filosofi-keynote speakers

  • Filosofien er alle videnskabers fader og har sine egne rødder i det gamle Grækenland, hvorfra vi kender navne som Sokrates, Platon og Aristoteles.
  • Med renæssancen og Oplysningstiden kom forskellige retninger til, som formulerede forskellige problemstillinger indenfor blandt andet de politiske ideologier, som vi stadig diskuterer i dag. Den bedst kendte danske filosof var uden tvivl Søren Kierkegaard, der levede fra 1813 til 1855.
  • Foredrag om filosofi er enten om konkrete filosoffer og retninger, men det kan også være en generel gennemgang såvel som et foredrag med fokus på etik og moral.
  • Foredrag om filosofi kan være velegnede til eksempelvis uddannelsesinstitutioner, der har sat fokus på emnet eller gennemgået konkrete filosoffer, men det kan også være til oplysningsforbund som eksempelvis biblioteker.
Spørg på pris og dato